Karšto 2vnt meškere Klijai meškere Epoksidinės Dervos AB " Klijai Skaidrūs Klijai Virvės meškere Priedai DO2

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€2.89

€4.52

Karšto 2vnt meškere Klijai meškere Epoksidinės Dervos AB " Klijai Skaidrūs Klijai Virvės meškere Priedai DO2

Savybės:

1.Tai epoksidinės dervos yra daugiausia naudojamos sluoksnis laidų ciklas.

2.Tai epoksidinės dervos klijai yra specialių klijų kietėjimo už plaustas meškere patarimas, kortelės turėtojas, ir meškere vadovas žiedas "PASIDARYK pats".

3. Ypač tinka žvejybos draugams, kad "PASIDARYK pats" juostos (plaustą, strypai, suvilioti juostos ir t. t.), paprastas naudoti ir patogus "PASIDARYK pats".Po sūdymo, kad paviršius yra lygus ir viduje yra įmonė.

4.Rekomenduojama išbandyti nedidelį kiekį pirmą kartą kaupti patirtį.Užtepkite nedidelį kiekį klijų pirma, prasiskverbti į vadovo pirmasis žiedas, ir tada padidinti sumą, atsižvelgiant į faktinę situaciją.

5.Sukietėjusią produktas turi didelę surišimo jėgą, geros kietumas, poveikis pasipriešinimo ir vibracijos atsparumas.

Kaip Naudoti:

Paviršiaus objektas turi būti surištos turėtų būti laikomi sausi ir švarūs.

Nepatartina maišyti per daug klijų vienu metu.

Sumaišykite du komponentai A ir B pagal rodiklio reikalavimus, ir sumaišykite juos gerai prieš naudojimą.

Rekomenduojama maišyti klijus būti kontroliuojama 30 išnaudoti per -40 minučių, jis gali būti nutiestas per 50-60 minučių po klijavimo.

Ji siekia apie 50% didžiausios stiprybės 3 valandas, ir pasiekia didžiausią stiprumą, po 24 valandų.

Skelbimas:

Po A ir B yra mišrus, jie turi būti sumaišyti tolygiai siekiant išvengti poveikio gydant.

Laikyti antspaudas po atidarymo B komponento.

Daugiau klijai maišomi kartu, greičiau gelio laiko.

Atkreipti dėmesį į vėdinimo darbo aplinkos, ir vengti kontakto tarp medžiagos ir odos naudojimo metu.

2 x meškere Klijai

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: korko verpimo remontas, automobilių hot rod, strypas sougayilang, kurti lazdele, lazdele, kaklaraištis turėtojas dirželis, žuvų lazdele remontas, hasbro megatron, fiching silicio priedai, ril meškere, gabaritiniai žvejybos
Prekės Pavadinimas Sumaišykite ir įranga

Parašyti atsiliepimą

Karšto 2vnt meškere Klijai meškere Epoksidinės Dervos AB

Karšto 2vnt meškere Klijai meškere Epoksidinės Dervos AB " Klijai Skaidrūs Klijai Virvės meškere Priedai DO2

1 Atsiliepimai
€7.87

8 APŠVIETIMO REŽIMAI Aukštos Middle-Low-Strobe-COB Aukštos COB Mažai COB Raudona-COB Raudona Strobe, Daugiau režimas yra. Atsparus Vandeniui Galvos Žibintuvėlis: Super šviesus Vandeniui Žibintai platus LED produkcijos tarnavimo laikas gali iki 100 000 valandų. Micro USB uostą mokestis : Skubios pagalbos reikia, Micro USB prievadą gali padėti įvairūs krovimo būdai. LENGVAS & KOLONĖLĖ: Sveria

0 Atsiliepimai
€4.23

shhworldsea 3 pin automobilių plastikinis korpusas kištukas auto elektros instaliacijos kabelių auto jungtis moterų auto elektros priedai 13847082

0 Atsiliepimai
€23.10

Spalva: natūrali medžio spalva Dydis: 280*280*40mm Medžiagos: medžio, plastiko Baterijos: AAA baterijos (neįtraukta) Paketų sąrašą: 1 x medinės svoris masto Savybės: Pastabos: 1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą! 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva

1 Atsiliepimai
€7.76

Didmeninė Aukštos Kokybės, Natūralus Akmuo citrinas rašė Karoliukai 6 8 10 mm Apvalus Sklandžiai Geltona Kvarco Kristalo Prarasti Granulės, tinkami Rankų darbo Papuošalai Medžiaga: Natūralus Citrinas Rašė Karoliukai Akmuo Granulių Dydis: (Apytiksliai )6-10MM Kiekis: 1Strand Ilgis:Apie 15.5 colių Lytis:Moterys ir Vyrai Naudojimas: Papuošalai Padaryti Karoliai, Apyrankės Dydis:

Panašūs produktai