VMASZ Airsoft Krešulys HI-CAP 20mm Pagal Rail Mount Pistoletas Geležinkelių Adapteris Lazerio Mount Priedai

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€8.97

€13.00

VMASZ Airsoft Krešulys HI-CAP 20mm Pagal Rail Mount Pistoletas Geležinkelių Adapteris Lazerio Mount Priedai

Konvertuoja geležinkelio į standartinio 20mm geležinkelių

Tinka HI-CAP Serija

SPALVA:DE,JUODA

Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų arti,Boleto yra per 5 dienas.

www.kardiosignalas.lt palaiko visa, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės,Western union", Banko Pervedimas,Webmoney ir Boleto per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Galite būti tikri, jūsų mokėjimą saugos saugoti www.kardiosignalas.lt, kol jūs patvirtinate užsakymą.

Mes išsiųsti užsakymai daugumai šalių-Kinijos oro paštu,ePacket ir www.kardiosignalas.lt Standartinis Pristatymas,16-35 pristatymo dienos metu.Kai kurios šalys gali pasiekti daugiau kaip 35 dienas.

Prekės vežamos per 5 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs galite' t gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.

Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.Kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.

Jei jūs galite' t gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą.Esame įsitikinę, kad visada yra išeitis.

Dėkojame už jūsų ateina ir noras, kad kitas jūsų apsilankymo!

Žymos: airsoft pistoletas elektros full metal, lazerio taktika, lazerinis žymeklis, glock replika airsoft, airsoft pistoletas pistoletas oro co2, mini gun lazeriu, keymod airsoft priedus, airsoft bb gun, airsoft pistoletas, picatinni geležinkelių
Modelio Numeris MP06001
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

VMASZ Airsoft Krešulys HI-CAP 20mm Pagal Rail Mount Pistoletas Geležinkelių Adapteris Lazerio Mount Priedai

VMASZ Airsoft Krešulys HI-CAP 20mm Pagal Rail Mount Pistoletas Geležinkelių Adapteris Lazerio Mount Priedai

0 Atsiliepimai
€6.37

Savybės: grafito tiglis yra geras terminis stabilumas, tinka ekstremalių karščio ar šalčio naudojimo sąlyga.Geras atsparumas korozijai ir smūgiams.Puikus atsparumas rūgščių ir šarmų pasipriešinimo.Grafito tiglį turi gerą šilumos laidumo savybių,tai gali labai sutrumpinti lydymosi laikas ir sutaupyta energija.Pelenų grafito tiglis yra mažiau nei 0,1%,siekiant užtikrinti, kad tauriųjų metalų lydymo nėra užterštas.Ji

2 Atsiliepimai
€2.85

Savybės: Pienelis silikono medžiaga, minkštas ir lankstus, Gali vibruoti, turi daug naudoja Puiki atpalaiduojanti ir atleidžiantis stresas, Kaip puiki dovana sau ar savo meilužio Spalva: Rožinė, Violetinė Medžiaga: Silikonas Galia: 1 x AA Baterija ( Nėra Komplekte ) Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje Privatumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Numatytasis pavadinimas ant pakuotės yra Žibintuvėlis (kitus

2 Atsiliepimai
€8.50

Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvėje!Linkiu jums būti laimingas pirkinių!Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami palikti mums pranešimą.Specifikacijos: Spalvos temperatūra: 3000K/6000K Korpuso medžiaga: ABS Dydis: 205x205x88mm Įtampa: AC85-265V Galia: 40/60/80W Skaičius lempos karoliukai: 2835 108/126/144 led Šviesos srautas: 1300/1500/1700LM Gaminio dydis(Apytiksl.): kaip paveikslėlyje parodytas Produktas svoris:

1 Atsiliepimai
€5.14

DM PD128 Metalo 8GB 16GB 32GB 64GB USB Flash Pen Drive Atmintinę Disko Paprastas Stilius Kompiuteris, Tablet PC Su Kinijos Mazgas Pagrindiniai Bruožai: -Nešiojamų mažas USB 2.0 flash drive atminties. -Tiesiog prijungti ir paleisti, nereikia įdiegti jokios programinės įrangos. -Saugo vaizdo įrašus, muziką, nuotraukas, filmus ir kitą asmeninę. -Didelės spartos duomenų perdavimo. -Apvalkalas yra pagamintas iš cinko lydinio, ypač

Panašūs produktai