Nemokamas Pristatymas naujos originalios relės 10vnt/daug G6K-2P-Y-3VDC G6K-2P-Y-3V G6K-2P-Y 3VDC 1A 8pin

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€10.79

€11.60

Shenzhen Vientisumą elektroninių Co.Ltd

(Kompanija suteikia vieno langelio atitikimo užsakymo paslauga, reikia klientams, susisiekite su mumis!)

Kaip daugelis iš mūsų produktų, ne vieną įkelti, pavyzdžiui, į parduotuvę negali rasti savo produkto, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Bendrovė pardavė visų rūšių IC integrinio grandyno, diodų ir audion, induktyvumą, talpą, atsparumas, kristalų, led, įvairių jungiklis, Saugiklis, Relės, potenciometras,pin antraštes ir įvores, Jungtis, moduliai, ir įvairių įskiepių ir t.t.

Specializuojasi teikiant pilnas komplektas užsakymo paslaugas.

Bendrovė turi ilgalaikių pardavimų patirties, klientui paramountcy, Kad pateikti klientams kokybiškus produktus!

Bendrovės tikslas: produktų kokybės, priimtinos kainos, greitas pristatymas, į paslaugas orientuotos plėtros koncepciją.teikti labiausiai kliento pakankamai paslaugos redounding ant, connive plėtros ir nustatyti ilgalaikį bendradarbiavimą!

Žymos: kintamosios srovės rėlių jungimo, 220v din relė, relė, ly2nj, telekomunikacijos, g2rl, 3VDC, Relė 5v, srd 05vdc sl c, 3vdc relė
Maitinimo Šaltinis DC
Kontaktų Apkrova Mažos Galios)
Teorija Elektromagnetinės Relės
Apsaugoti Funkcija Uždaromos
Naudojimas Telekomunikacijos
Modelio Numeris G6K-2P-Y-3V
Įtampa 3V

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas naujos originalios relės 10vnt/daug G6K-2P-Y-3VDC G6K-2P-Y-3V G6K-2P-Y 3VDC 1A 8pin

Nemokamas Pristatymas naujos originalios relės 10vnt/daug G6K-2P-Y-3VDC G6K-2P-Y-3V G6K-2P-Y 3VDC 1A 8pin

0 Atsiliepimai
€7.98

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę, Jei jūs perkate daugiau kiekį, Prašome susisiekti su mumis Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio deponavimo Jei galite\'t kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2.

1 Atsiliepimai
€11.13

Modelio Numeris: SS-B Savybės: Led Simistorių RF Dimeris Maks.Keliamoji Galia: 360W Medžiaga: plastikas SS-B: Ne Pritemdomi 100-240VAC 1.5 RF 2.4 GHz & Push jungiklis spalva:balta Pakuotės Turinys: 1 x SS-B led valdiklis Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti. Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas

Panašūs produktai