KEIUMI 23 Colių Full Silikono Reborn Baby Lėlės Tikroviška 57 cm Berniukas Žaislai Vaikams, Lėlės " Baby Kalėdų Gimtadienio Dovanos

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€43.38

€71.12

1.Medžiaga: Visą silikonas, vinilas, importuotų minkšto vinilo iš Vokietijos, 100% saugus ir patogus. 2.Baby dydis: 23 cm apie 57 cm lėlės. 3.Akys: Akrilo akys,ryškios ir aiškios, atrodo taip tikroviškai. 4.Oda: Balta oda yra labiausiai unikalus vieta, ši lėlė , dizaineriai bus išleisti daug laiko, kad kūdikio oda atrodo realesnis kelių sluoksnis 5.Plaukai: Rankų darbo įsišaknijusi pluošto plaukų,tikroviška žmogaus plaukas, minkštas ir švelnus. 6.Struktūra: Galvos ir galūnių visi yra pagaminti iš silikono vinilo .Importuotų minkšto vinilo žaliavų gamyba, netoksiškas; lėlės galūnes gali būti aktyvus, jis gali sėdėti ar atsigulti , silikonas, vinilas lėlės gali patekti į vandenį,negali stovėti,kalbėti ar pašarų. 7.Naudojimas: Vaikų gimtadienio dovana, vaikams žaisti žaislai, Kalėdų dovana savo kūdikių ar savo gerbėjams, o taip pat surinkti kolekciją mėgėjams.

1.Spalvų neatitikimas Skirtumas spalva, gali būti sukelti kai kurių kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, taip, mes pridėti keletą nuotraukų, kad gauti iš Klientų, ar imtis telefonu.jei jūs įsitikinę, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma. 2.Lėlės Marterail lėlės Galvą, galūnes, yra visos pagamintos iš silikono vinilo.galite įvesti vandenį.pažvelgti į Lėlės detalė , apie tai, kūno,rankų,kojų,plaukų.prašome atkreipti dėmesį.tai yra labai svarbu.leiskite mums išvengti bet kokių nesusipratimų.ir lėlės medžiaga yra išlaikyti tarptautinį testą ,todėl nesijaudinkite, jei jums nepatinka tai,prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma. 3.Lėlės dydžio lėlė turi diferent dydis pagal skirtingus priemonė, būdas, aš darau du metodas jums: 1> Mūsų lėlės koja lenkta, mes matuojame lėlės koja, nes jis yra tiesiai valstybė, tai yra ilgis nuo šlaunies, kelio plus ilgis nuo kelio iki tiptoes, pažvelgti į paveikslėlį: jis yra apie 57 cm. 2> Jei mes ignoruoti kreivų kojų,leidžia išmatuoti tiesiogiai, nuo galvos iki tiptoes.kaip paveikslėlyje: jis yra apie 55cm .jūs žinojo, lėlės tikslaus dydžio,aš jums pasakyti išsamiai, todėl mes nepripažino skundžiasi dydis, ačiū už jūsų suprasti.( taip, yra ir nuokrypis dėl skirtingų matavimo būdais. ) 4.Lėlės Accessorries yra per daug lėlės priedai,visa tai yra nemokamai sklype, tokių kaip pacifer,pieno butelis,mini pliušinis žaislas,drabužių (lėlės be daiper,ačiū).kartais daugiau aksesuarai gali būti neturi jokių atsargų, todėl mes atsiųsime atsitiktinai (bet mes pridėsime kita dovana jums, kaip kompensacija),mes susisieksime su jumis prieš jį išsiųsti.prašome suprasti. 5.Pristatymo Visi produktai bus išsiųsti per 2-6 dienas po apmokėjimo žemyn.Mūsų Kaina neapima Muitų Mokesčių, ar kitų paslėptų mokesčių, mes neatsakome už bet kokią Muitų Mokesčiai .tikimės, kad jūs galite suprasti. 6.Grįžti Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir kokybiškas.Jei esate nelaiminga su elementą, dėl bet kokios priežasties, pls grąžinti ją per 7 dienas nuo gavimo,jis bus pakeisti arba grąžinti pinigus suteikta.

1.Geriausia kokybė: nuo žaliavų pirkimo, kad lėlės dažymas, korektūros, gamyba, surinkimas, kiekvieną nuorodą yra geriausias; žemiausia defektais santykį, mes galime išvengti paplitusių defektai : krenta blakstienos, slydimo galūnių , tamsintas kūno, ir nelygaus kietumo.Mūsų KEIUMI prekės turi didžiausią palankios norma ir mažiausia ginčų normos, mes esame patikimi būti jūsų pirmasis pasirinkimas laimingas apsipirkti.

2.Medžiagos saugumas: Mūsų KEIUMI lėlės praėjo daug saugumo bandymus ir gavo Sertifikatus, CE, ROHS, ASTM, CP65 ir pan., kurios yra visiškai saugus jūsų kūdikiams.

3.Žemiausia kaina: Mes esame gamintojas reborn baby lėlės, be tarpininkų, gali suteikti jums su mažiausia kaina.

4.Griežtai pakuotė: pakuotėje yra puikūs ir saugūs; priedai yra baigtas.visi priedai siųsti atsitiktinai .

5.Geriausią aptarnavimą: Mes turime profesionalių serviso, siekiant padėti jums išspręsti visas problemas, su kuriomis susiduriama prieš, per ir po pardavimo, teikianti jums geriausias konsultavimo patirties.

6.Prekės garantija: KEIUMI yra registruotas prekinis ženklas, pirmaujantis prekės ženklas atgimsta lėlės, galime tvarkyti leidime, kvalifikacijos patikimų agentų pasiekti bendradarbiavimo ir laimi.

7.Realios Nuotraukos: mūsų lėlės, nuotraukos ir vaizdo įrašai live-action shooting, ką jūs gaunate tai, ką matote.

8.Greitis pristatymas-galime pristatyti visų užsakytų per 48 valandas.Įsitikinkite, kad jūsų užsakymas yra nagrinėjama pirmą kartą.

9.Stipri komanda : Mes turime komandą, kuri vienija R&D ir dizainas, jie yra profesionalus ir novatoriškas.Mūsų gamyba bus nuolat atnaujinti.mes siekiame, kad čempionų atgimusios lėlės pramonei.Pasirinkite mus,pasirinkti savo ateities.

Žymos: rinkinys atgimsta vinilo, veido atgimsta, silikono lėlės kilmės, bebe atgimsta 57cm, 57cm lėlės reborn, 28 kūdikis reborn, atgimsta bamblys su ilgais plaukais, bebe atgimsta 57 cm, kokosų atgimsta anuk, bebe atgimsta
plaukai RANKŲ DARBO ĮSIŠAKNIJUSI PLAUKŲ PLUOŠTAS
Įspėjimas toli nuo gaisro
Pakuotė Pakuotėje
Baterija no
Prašymas Gimtadienio Dovana,Kalėdų Dovanos ,Rinkiniai partneris, Kolekcija, "PASIDARYK pats" klasėje
Savybės Dıy Žaislas
Lytis BERNIUKAI
Tipas Mados Lėlės
akių spalva Akrilo akis, atrodo labai realu.
Medžiaga Visą silikono vinilo
Neto Svoris apie 1.5 kg
Forma Baigta
BJD/SD Požymis lėlė
Priedai Drabužiai, žindukas,pieno butelis, dovanų žaislas
Prekės Pavadinimas KEIUMI
Matmenys apie 23 colių 57 cm
Elemento Tipas Lėlės
Įstaiga Importavo Vokietija Silikono vinilo
Modelio Numeris KUM23FS01-WF08
Mfg Serijos Numeris Mados
Amžius 2-4 Metai
Kilmės KN(Kilmės)
Saugos Sertifikavimo EN71 (Saugos Minkštas) ES standartus
Punktas reborn baby doll
Temos Filmų ir TV
sąlyga Akcinė Straipsniai

Parašyti atsiliepimą

KEIUMI 23 Colių Full Silikono Reborn Baby Lėlės Tikroviška 57 cm Berniukas Žaislai Vaikams, Lėlės

KEIUMI 23 Colių Full Silikono Reborn Baby Lėlės Tikroviška 57 cm Berniukas Žaislai Vaikams, Lėlės " Baby Kalėdų Gimtadienio Dovanos

2 Atsiliepimai
€61.70

Gamintojas: Fairyland Pavadinimas:Minifee Siear elf Dydis: 1/4 41cm Medžiaga: Pagamintas, importuotas derva medžiaga,ES, SGS nustatymo Dalys: Nude/Nake lėlės, Numatytasis akis, 1 porą, Magija, Kempinė 1 vnt, Molio Funkcijos [Papildomas Mokestis]: Freestyle Veido, Freestyle Kūno gėdijasi, Perukas, Apranga, Avalynė 1.Pristatymas Laivybos laikas yra apie 10-60 darbo dienų Kinija Paštu,5-10 darbo dienų EMS, 10-20 darbo dienų

0 Atsiliepimai
€13.81

PRODUKTO INFORMACIJA: 1, Elemento Tipas: Lėlė 2 ,Lytis: unisex 3,Dydis: Apie 30cm 4,Svoris: apie 0.35 kg Dėl vadovo matavimo,prašome leisti 1-3cm paklaida.

0 Atsiliepimai
€30.56

Mūsų klientas: Mes gamyklos tiesioginis pardavėjas daryti su whosale kainą ir lašas laivas.Visi lėlės, kad gali būti pasirinktas yra sandėlyje.Laukiame jūsų užsakymų.Jokių problemų, jūs patenkinti , prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne atidaryti ginčo ar duoti blogų atsiliepimų, nieko, bus išspręsta,mes tarnauti jums iš širdies Ačiū. 1)Ženklo pavadinimas: KEIUMI 2)Medžiaga:Švelnus silikonas, vinilas. 3)Įstaiga:Audiniai

0 Atsiliepimai
€47.07

bebe Reborn Baby Lėlės, Žaislai Vaikams, Dovana 56cm visas Silikono Vaikai Partneris Įvesti Vandens Mini mėlynas akis mergina Lėlės vonios žaislas NPK Lėlės Dydis: Apie 55-57 cm nuo Galvos iki Kojų.gali būti nežymus skirtumas priklauso nuo matavimo metodo.lėlė gali dėvėti 0-3M nekilnojamojo kūdikių drabužiai.Medžiaga: 100% pilnas Silikono rankas ir kojas ir kūną.Tai patogus vaikams.ne Labai minkštas;Gali patekti

Panašūs produktai