QUEST PRAEITI dviračių Stebulės adapteris konversijos 12mm x 142mm į 148mm Padidinti

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€11.05

Kartu su šiame rinkinyje yra viena 3mm hub rotoriaus adapteris kartu su dviem - 3mm tarpiklius ir (6), T-25 extra-long torx galvute.

Pakuotė: 1PCS adapteris. (Stebulė yra įrenginys, demonstracijų vaizdus, ir produktas neturi būti tęsiamas. )

Laivybos Sąlygos 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Grįžti/Grąžinimas 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: padidinti hub, padidinti hub mtb, 12x148 padidinti, stebulės novatec 28 padidinti, bov padidinti adapteris, padidinti adapteris digital, bmx stendas, padidinti adapteris lydinio, 12x148, bitex raf10 rar9
Stabdžių Sistema Diskiniai Stabdžiai
Prekės Pavadinimas DECKAS
Stebulės Skylės Skaičius Kita
Kalbėjo Skylę Kita
Kategorijos Stebulės Guolis
Pozicija Galiniai
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Disc Mount Taip

Parašyti atsiliepimą

QUEST PRAEITI dviračių Stebulės adapteris konversijos 12mm x 142mm į 148mm Padidinti

QUEST PRAEITI dviračių Stebulės adapteris konversijos 12mm x 142mm į 148mm Padidinti

1 Atsiliepimai
€9.44

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%;

1 Atsiliepimai
€14.80

Modelio Numeris: KT-K68R Prekės Pavadinimas: Biycle Granulių Freehubs Specifcs: > Spalva: Raudona/Juoda/Mėlyna/Aukso > Priekinis el. Galiniai Šakotuvai pasirinkimo > 32Holes ir 36Holes pasirinkimo > Kasetės ir Prisukamas Galinės Stebulės pasirinkimo > Atidarymo Tarpai: Priekiniai 100mm Galinis 135mm > Rutulinis Guolis, Šakotuvai Produktų Duomenys:

0 Atsiliepimai
€32.82

Funkcija 36 skylės Sniego riebalų dviratį Diskiniai stabdžiai Priekinė Stebulė atidaryti dydis: 135mm Galinis Hub atidaryti dydis: 192mm Medžiaga: Aliuminio Lydinys Pakuotė: 1 set Dviračių Stebulės

Panašūs produktai