Kalėdų Advento Atgalinės atskaitos Kalendorius 24PCS Išspausti Gyvūnų Dinozaurų Pakabukas Žaislas Kūrybos Kalendorius

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€5.60

€7.87

Savybės:

1. 2020 Kalėdinis advento kalendorius: countdown Kalėdos yra puikus laikas vaikams.Vaikų advento kalendorius slepia netikėtumų.Ji turi 12 juokinga dinozaurai piršto dydžio ir 12 laukinių gyvūnų.

2. Milžiniškas fantazijų žaidimas: yra 24 unikalių PP plastiko gyvūnų statulas už kiekvieno staigmena durų.Rankinių dažymas prideda realumo šių gyvūnų žaislai ir daro jiems atrodo realus.Jūsų vaikai turės valandas smagu atrasti ir ištirti naujų nuotykių istorijų, kuris bus skatinti savo vaizduotę ir smalsumą apie laukinių gyvūnų ir dinozaurai.

3. Puikus švietimo įdomus žaislai: Pagamintas iš netoksiškų plastiko, patvarus ir atsparus krioklys.Gera Kalėdų dovana pasirinkimas švietimo tikslais, mokymosi žaislai ar naudos.Saugokite savo vaikus nuo elektroninių produktų.Idealus gimtadienio ar Kalėdų dovana vaikams nuo 3 metų ir vyresnio amžiaus, berniukų ir mergaičių.

4. 24 rūšių gyvūnais turi būti atrasta: Kiekvienas gyvūnas turi realias savybes ir ryškių spalvų.Vaikai gali juos naudoti siekiant sukurti savo mini zoologijos sodas.Tyrinėti, atrasti bei išmokti daug apie gyvūnus mūsų pasaulį patogiu būdu.Vaikai bus taip pat plėsti ir vystyti savo žodyno, per žaislo.

5. Dovanų idėjos nuo 2020 m.: Dinozaurų gyvūnų advento kalendorius yra įdomus būdas.Šis mielas advento kalendorius slepia įdomių netikėtumų, už kiekvienų durų.Skaičiuoti su vaikais iki Kalėdų!

Specifikacija:

Dydis: apie 31*22.5*5cm/12.20*8.86*1.97 į

Svoris: apie 320g

Pakavimo Sąrašas:

Išskleidimo Žaislas*24

Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo,jis palaiko Kredito kortelės,

Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.

Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą.

Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau) ,jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ir kt .Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: calendario sienos 2021, kalendorius medienos, adventas, mediniai bloknotų etsy, advents kalendoriaus langelį, advento kalendorius, dinozauro skeletas, advento kalendoriaus mergina, 2021 kalendorius, dinozaurų juros periodo pasaulio
Modelio Numeris Kalėdų Advento Atgalinės Atskaitos Kalendorius
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mediena

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų Advento Atgalinės atskaitos Kalendorius 24PCS Išspausti Gyvūnų Dinozaurų Pakabukas Žaislas Kūrybos Kalendorius

Kalėdų Advento Atgalinės atskaitos Kalendorius 24PCS Išspausti Gyvūnų Dinozaurų Pakabukas Žaislas Kūrybos Kalendorius

0 Atsiliepimai
€9.42

iPhone 12 Pro Max Screen Protector NILLKIN Globėjas Visišką Privatumą Grūdintas Stiklas Apple iPhone 12 Pro Max 12 Mini NILLKIN Globėjas Visišką Privatumą Grūdintas Stiklas Screen Protector Pasirinkti Japonijos importuotų AGC glass medžiagos su stipriu gynybinės veiklos rezultatus; naujos kartos anti-spy lapas lakas, skirtas apsaugoti asmens privatumą; anti-glare danga, gydymas, siekiant veiksmingai apsaugoti nuo saulės

0 Atsiliepimai
€9.41

Juoda Berniuko, Namų Lovelę Batai 2 Metus Rožinė Vaikiška Mergaitė Kailio, Žieminiai Batai Newbron Vaikams, Kūdikiams, Naujas Stilius Kūdikiams Trumpas Įkrovos D10204 Spalva:Juoda/Rožinė Nemokamas Pristatymas Dauguma Šalių Batų Dydis Europos Didžiosios Britanijos Kulno iki Kojų(coliais) Kulno iki Kojų(cm)) 5 15 4 4.72 12 5.5 16 4.5 4.92 12.5 6 17 5 5.12 13 6.5 18 5.5 5.31 13.5 7 19 6 5.51 14

1 Atsiliepimai
€21.97

2018 Moterų lotynų šokių batai Juoda Violetinė Salsa Šokių bateliai aukštakulniai 8,5 CM Rudens, žiemos Mergaitės, Rumba Samba Šokių bateliai Pastaba:Jei turite kitų kulno aukštis,prašome palikti mums žinutę .

1 Atsiliepimai
€8.61

Medžiaga:Lydinių Spalva:Kaip Nuotraukoje Parodyti Elemento Tipas:Keychain paketų prižiūrėtojų raktinę Stilius: Kūrybos, Mielas Kiekis:12Pcs 100% Brand New Ir Aukštos Kokybės.Bauda Kūrinys, Patrauklios Išvaizdos.Atsparumas Korozijai, Atsparumas Dilimui.Jokių Deformacijos, Nr. Spalvos.Lengva Naudoti Ir Patogu Nešiotis, Mielas.Tai yra Daiktas, skirtas Padaryti Staigmena Savo Draugams Ir Šeimos nariams.Tinka Kartų: Pažintys / Kasdienio

Panašūs produktai