Vaikas Žaidžia Palapinė Vaikams " Playhouse Patalpų Lauko Žaislas Žaisti Namus, Kalėdų, Gimtadienio Dovana Vaikams, Žaislai

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€41.26

€68.77

Savybės:

1. Žaisti palapinė suteikia kūdikiams su erdvės supratimą ir nepriklausomi vietos ne tik apsaugo kūdikio saugumo jausmą, tačiau taip pat skatina kūdikio gebėjimą planuoti atskirų aplinkos.

2. Žaisti palapinė gali tobulinti proto nepriklausomumą kūdikiams, nepriklausomas kosmoso apsaugoti savo kūdikių, saugumo jausmas ir sustiprinti savo kūdikių gebėjimai planuoti individualią aplinką.

3. Žaisti palapinė gali nemokamai savo rankas, jums bus ir kūdikis labiau nepriklausomi, tada kūdikis gali naudoti žaisti palapinę, smagiai, ir jūs galite mėgautis savo laisvalaikį.

4. Palapinė gali naudoti saugoti žaislus, nepriklausomas kūdikis ne tik apsaugo kūdikio saugumo jausmą, tačiau taip pat skatina kūdikio gebėjimą planuoti atskirų aplinkos.

5. Palapinės savybės interaktyvus langas, kuris yra kaip mažas pasaulis sieja su big pasaulyje, ir palapinė yra vėdinamoje vietoje, kuri yra skirta skatinti tėvų ir vaikų bendravimą.

6. Palapinė funkcijų, dideliu išvaizdą ir didelių vidaus veiklos erdvę, užtikrinti pakankamai vietos ir sandėliavimo patalpų vaikai arba kūdikiai.

7. Patobulinta palapinė nėra lengva nukristi, kuris gali būti naudojamas ir saugoti žaislas, tuo tarpu, palapinė gali padėti kūdikių atsikratyti ledinis grindų.

8. Užuolaidos skinai yra susiję ir surišti į privatumą, užtikrinti privatumą jūsų kūdikiui.

9. Šis patogus princai palapinė yra pagamintas iš patvaraus poliesterio audinio, patvarus, lengvai valomas, saugus, ne toksiškas ir PVC-free.

10. Matomas tvirtas strypas, palapinė gali būti greitai ir lengvai įdiegti ar pašalinti be įrankių.

11. Tai yra mielais palapinę, kuri siūlo savo vaikui privačioje erdvėje linksmas, skaityti ir atsipalaiduoti.

12. Ryškių spalvų ir pilies temas, kad palapinė graži dovana jūsų mažoji princesė, ar dovana prostitute, anūkė ar seselė.

3. Palapinė puikiai tinka vidaus ir lauko prekybos vietų, tokių kaip namuose, vaikų darželiuose, kiemuose, parkuose ir pan.

Techniniai duomenys:

Žaislas medžiaga: poliesteris

Gaminio dydis: apie 145*106*91cm/57.09*41.73*35.93 į

Taikoma amžius: 6 mėnesiai arba daugiau

Pakavimo Sąrašas:

1*Žaisti Palapinė

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Žymos: žaisti dėklas, vaikų palapinė, vaikas palapinė, smoby " playhouse uk, palapinė, renginio, išpūsti burbulą palapinė, lova vaikui palapinė, vaikų palapinė, kūdikių namų lauko plastiko, teepee
Parama Dropshipping
Medžiaga Kita
Tipas telšių
Amžius 5-7 Metų
Modelio Numeris Vaikų nakvynė palapinėje
Žaislo medžiagoje Poliesteris
Įspėjimas NĖRA
Savybės Sulankstomas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Vaikas Žaidžia Palapinė Vaikams

Vaikas Žaidžia Palapinė Vaikams " Playhouse Patalpų Lauko Žaislas Žaisti Namus, Kalėdų, Gimtadienio Dovana Vaikams, Žaislai

2 Atsiliepimai
€10.65

Informacija VERIDICAL medžiaga: medvilnė minios: vyras dydis: tinka es 39-45 spalva: 5colors Gamintojas:VERIDICAL spalvotas ekranas VERIDICAL oranžinė mėlyna balta pilka juoda Produktų ekranas VERIDICAL informacijos šou VERIDICAL elastinės kojinės burną rankų darbas y anti-praliejimo 01 02 03 patogios

1 Atsiliepimai
€19.06

Aprašymas: Belaidžio kroviklio gali išvesti iki 15W iphone 12 Samsung ir kitų mobiliojo ryšio telefonai, kurie palaiko greito įkrovimo. AirPods Bluetooth laisvų rankų įranga įkrovimo galia: 5W Importuotų žetonų, pažangių Qi sprendimus, restorano dovanų dėžutė pakuotė Kvėpavimo šviesos dizainas: kai aparatas įjungtas, lemputė yra visada žalias, ir indikatoriaus lemputė mėlyna kai

2 Atsiliepimai
€3.31

【dydis】 Plotis: 23cm Aukštis: 18,5 cm Storis: 3cm 【svoris】 0.1 kg 【medžiagos】 pliušas 【 Pastaba 】 Gali būti 1-3cm normalus matavimo klaidos, ir dėl šviesos ir kampą fotografiją, spalva produktas yra šiek tiek skiriasi nuo pagrindinės nuotraukos. Dėkojame už jūsų supratimą ~

0 Atsiliepimai
€6.05

10vnt 20x520mm Abrazyviniai Šlifavimo Diržai Smėlis 60/80/120 Belt Sander Šlifavimo Poliravimo Sander Įrankiai, Galios Dremel Priedai Savybės 100% Brand New.Šlifavimo popieriaus belt sander.Smėlis: 60 80 120. Medžiaga: Aliuminio Oksidas.Dydis: 20x520mm ( 0.79 x20.47 ).Naudojimas: plačiai naudojamos metalurgijos, mašinų gamybos, laivų statybos, lengvoji pramonė, odos, medienos, statybinių medžiagų, tekstilės marginimo

Panašūs produktai