3 Pack Mikropluošto Plaukų Rankšluosčiu Plaukų Džiovinimo Rankšluosčiai Turbaną Anti Frizz Absorbentas & Minkštas Galvos Rankšluostį Garbanotas

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€4.05

€8.11

Aprašymas:

3 plaukų džiovinimo rankšluosčiai, kurie yra pagaminti vandens nesugeriančių mikropluošto, galėtų sausų plaukus natūraliu būdu be plaukų sugadinti ar prarasti drėgmės.Tinka visiems plaukų tipams ir ilgių.Namų ūkyje būtinybė!

Savybės:

Vandens Nesugeriančių: savo didelio vandens sugeriamumo galėtų sausų jūsų drėgnų plaukų greitai, sutaupant savo laiką.

Apsaugoti Savo Plaukų: vietoj elektriniai plaukų orapūtės, sausas plaukus natūraliu būdu be plaukų sugadinti ar prarasti drėgmės.

Lengvas ir Minkštas: Pagaminti iš minkštos mikropluošto medžiagos, kuri yra ultralight ir patogiai plaukus, sumažina riziką padalinti baigiasi.

Užkirsti kelią Prarasti: su mygtuką, jei norite nustatyti, kad kepurė ant galvos, todėl jūsų plaukai bus ne slydimo.

Platus Pritaikomumas: tinka visų plaukų tipų ir ilgių, tinka naudoti namie, sporto salė, kelionės ir kt.

Lengva skalbti: rankomis ar mašina skalbti, galima džiovinti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Mikropluošto Sustorėti

Spalva: Pilka + Rožinė + Tamsiai Violetinė / Šviesiai Violetinės Spalvos + Raudona + Mėlyna / Tamsiai Violetinė + Pilka + Rožinė / Tamsiai Violetinė +Raudona + Pilka / Rožinė + Raudona + Mėlyna (Pasirinktinai)

Prekės Dydis: 68 * 30cm / 26.8 * 11.8 į

Pakuotės Svoris: 190g / 6.7 oz

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Paketų Sąrašo:

3 * Plaukų Džiovinimo Rankšluosčiai

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: kabelio "micro-usb" paketą, kabelio pack, turbanas, Anti frizz plaukų, turbanas moterų vonia rankšluostį, imbieras plaukų kaukė, turbanas femme rankšluostį, evo ix, plaukų drėgmės, lady turbaną
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mikropluošto
Modelio Tipas Kietas
Tipas Skarelės
Modelio Numeris Plaukų Džiovinimo Rankšluosčiai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Stilius Mados
Lytis MOTERIS

Parašyti atsiliepimą

3 Pack Mikropluošto Plaukų Rankšluosčiu Plaukų Džiovinimo Rankšluosčiai Turbaną Anti Frizz Absorbentas & Minkštas Galvos Rankšluostį Garbanotas

3 Pack Mikropluošto Plaukų Rankšluosčiu Plaukų Džiovinimo Rankšluosčiai Turbaną Anti Frizz Absorbentas & Minkštas Galvos Rankšluostį Garbanotas

2 Atsiliepimai
€11.93

Taip elegantiška moteris jautėsi fascinator Medžiaga: plunksnos, Akutės. Vadovas Apskritimo ilgis: apytiksl. 55-62cm( Vienas dydis tinka labiausiai moterys) Gražus lengvas rankų darbo fascinator Vinjetė su ekrano užsklandą ar plaukų segtukas, skirtas užtikrinti, kad tilptų nemokamai jus nuo rūpesčių, kad prekė bus rudenį.Plaukų įrašą ir lankelis gali būti pašalintas, galite pasirinkti fiksuotą

1 Atsiliepimai
€2.96

Prekės Numeris : WH-1098 Medžiaga : plastiko,medvilnė,atlasas,aksomas,perlai.Pakuotė : 1piece/opp maišelį Pristatymas : nemokamas kaina Spalvas : 1 įvairių spalvų. Dears,mes patikrinti jūsų užsakymų labai atidžiai ir įsitikinkite,kad elementai, aukščiausios kokybės prieš pristatymas. A: jei norite pamatyti, pristatymo informacija,pls pasirinkti Kinija paštu, oro paštu, arba Epacket ar www.kardiosignalas.lt

Panašūs produktai