AC DC 440V 25A Universal euro Įvedimo valdymo ratuką, Variklio atbulinės eigos Reguliatorius Atvirkštinio svirtinis jungiklis 8-Pin 3 pozicijos ON-OFF-ON

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€6.63

Šios serijos jungiklis etape gali būti pritaikytas 1-12 etapais.

Šios serijos jungiklis srovė gali būti pritaikytas 20A/25A/32A/63A/125A/160A.

Priimame mokėjimo būdai, teikiamos www.kardiosignalas.lt sąlyginio Deponavimo.Šiuo metu, galėsite mokėti visa, MasterCard arba Banko pavedimu .Daugiau mokėjimo galimybių bus įtrauktas artimiausiu metu.

Sąlyginio deponavimo yra saugu, paprasta naudoti ir jis yra NEMOKAMAS.Nereikia kurti, sąlyginio deponavimo sąskaitą.Visi jums reikia yra Alibaba.com Narystė.Sąlyginio deponavimo yra nemokamas pirkėjams, jūs don?t reikia mokėti už sąlyginio Deponavimo.

Mes taip pat accpet Westernunion .

Mes atsiųsime prekės nuo 1 iki 3 dienų, kai jūsų apmokėjimo gavimo.

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes pristatymas per China Post Oro Sklypo/Pašto nedalyvaujant, kuris paprastai trunka nuo 15 iki 35days.Tai priklauso nuo paskirties vietos, ir poveikį tiek muitinės, švenčių, oro sąlygų.

Jei jums reikia greičiau pristatymo, galite pasirinkti, EMS/UPS/DHL/FEDEX/TNT, tačiau pirkėjas turėtų mokėti tai išreikšti mokestis.

Prašome pat atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Mes darome viską, kad tarnauti savo klientams geriausiai, kaip galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas .Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Esame atsakingi už žalą ir nuostolius, laivybos, net maniau, kad žala yra beveik neįmanoma.

Mes siūlome nemokamą pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto .Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes juos keis artimiausiu metu.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra galia, kad mūsų darbas.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą .Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

1. Nuotraukos ir prekių ženklai yra imtasi pagal save, visiems, kurie nukopijuoti iš mūsų, be mūsų sutikimo bus elgiamasi su teisinių veiksmų!!!

2. Labai svarbu: Elektros variklių pakrovimo turėtų būti ne didesnis kaip reitingų turque, ar tai bus sugadintas.

3.Laukiu mūsų bendradarbiavimo ateityje.

4.Nuotraukos gal šiek tiek skiriasi, prašome padaryti objektą kaip standartas.

5. Visus klausimus ir pasiūlymus, vertina.Prašome kalbėtis su mumis, arba palikti žinutę, esame internetu per bellowing laikotarpį.

Susisiekite Su Mumis: Joron Huang

TradeManager ID: cn1000693206

Skype: hzh0706

Jums gali intersting JAV dolerių 6.19 /vnt JAV dolerių 55.99 /vnt JAV $ 24.99 /vnt JAV dolerių, 22.19 /vnt JAV $ 3.99 /1 gabalas).Prisijungti C(1) ir NC(2), tai ne Uždaros Numatytuosius nustatymus. 2).Prisijungti C(1), ir NE(3), tai Atviros Grandinės Numatytuosius nustatymus.

Žymos: variklis su pavara, 48v dc elektros varikliu, dc variklis pavarų dėžė, Elektros variklis 180, Pavaros Variklis, 12v variklis, 180v dc, 550 elektros varikliu, 300w variklis, grandinės pertraukiklis
Statybos Nuolatinis Magnetas
Neto Svoris 100g
Pozicija 3 (On-Off-On)
Išvaizda Spalva Oranžinė+ Sidabrinė
Medžiagos plastiko ir metalo
Apsaugoti Funkcija Drip-įrodymas
Sertifikavimo BMK
Modelio Numeris LW26-25/2
Vardinė Srovė 25A
Tipas Pavaros Variklis
VIETA ORIGINALAS Guangdong, Kinija(Žemyninė)
Maks. Darbo Įtampa 440V
Efektyvumas TY 1
Polių skaičius 8-pin
Komutacijos Šepetys

Parašyti atsiliepimą

AC DC 440V 25A Universal euro Įvedimo valdymo ratuką, Variklio atbulinės eigos Reguliatorius Atvirkštinio svirtinis jungiklis 8-Pin 3 pozicijos ON-OFF-ON

AC DC 440V 25A Universal euro Įvedimo valdymo ratuką, Variklio atbulinės eigos Reguliatorius Atvirkštinio svirtinis jungiklis 8-Pin 3 pozicijos ON-OFF-ON

1 Atsiliepimai
€7.46

Pirkimo pastabos : Canon PGI-570XL CLI-571XL Rašalo Kasetė Pagrindinė informacija: Spalva: PBk, Juoda, Cyan, Magenta, Yellow Pakuotės turinys : (4PBk+4Bk+4C+4M+4Y) Apimtis: (SGN-570XL,Bk-26ml.) (CLI-571XL,PBK,C, M,Y-15ml.) Puslapių Išeiga: Bk 900 puslapių, Tri-colour 650 puslapių (esant A4 Formatas, 5% Padengimas ) Suderinamu Spausdintuvu: šiems Canon Pixma rašaliniai spausdintuvai Pixma MG5750 MG5751 MG5752 MG5753 Pixma

0 Atsiliepimai
€16.53

Mielas drauge, kviečiame Suehuo Parduotuvė Prekių Medžiaga: PU medžiagos , panašios į rubberto ,saugi medžiaga, užtikrinti, kad nebūtų traumų metu žaisti Būklė: 100% NAUJAS Dydis: Apie 63 cm* 21 cm Pakuotė: Opp Krepšys 1 COLIS = 2,54 CM Šis produktas yra arčiausiai 1:1 versija ,ir yra taip sunku, kaip metalo, bet šviesos svorio. Ji turi labai gerą modeliavimo poveikis,

0 Atsiliepimai
€3.80

Dryžuotas Lankas Moterų Šuo Suknelė Drabužių Šunims Čihuahua Teddy Šuo, Katė Pet Drabužiai, Drabužiai Medvilnės Princesė Šalis Atostogų PREKĖS INFORMACIJA: Aukštos Kokybės ! 100% Brand new Spalva:kaip paveikslėlyje.Pakuotės Turinys: 1 x pet medžiaga Kiekvienas sąrašas turi savo unikalų diagramos ir ne du sąrašas schemos yra tos pačios.Prašome įsitikinkite, kad priemonė savo šunį tiksliai,

Panašūs produktai