Gandhanra Tibeto Budizmas Tangka Portretas,Buda Medicina,Karšto Štampavimo Brokatas Tapyba,Tantros Budistų Dovana Namų Dekoro

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€11.60

THANGKA, įvairiai spelta kaip thangka, tangka, thanka, ar tanka (Nepalo tarimas: [ˈtʰaŋka]; Tibetiečių: ཐང་ཀ་; Nepalo Bhasa: पौभा), yra Tibeto Budistų piešti ant medvilnės, šilko aplikacijomis, paprastai vaizdavo Budistų dievybė, scena, arba mandala.

Thangka pasitarnauti kaip svarbi mokymo priemonių, vaizduojanti gyvenimo Buda, įvairių įtakingų lamos ir kitų dievybių ir bodhisattvas.Tangkas pakabinti ant arba šalia altorių, ir gali būti pakabintas miegamieji arba įstaigos, vienuolių ir kitų bhaktų.

Thangkas tradiciškai laikomi neįrėminti ir susukti, kai ne ant ekrano, montuojamas prie tekstilinio pagrindo, šiek tiek stiliaus Kinijos pažymėkite paveikslai, kiti šilko dangtelį ant priekinės apsaugos.

PUIKŪS RANKDARBIAI - Gandhanra vertus piešimo Tangka yra neprilygstamas grožio ir kokybės.Yra 14 typs ir 3 dydžių, yra svarbiausias budos statula ir pasakojimo scenų Tibeto Budizmas,dydis yra 12.6"-35.5", tinkantys įvairioms aplinkoms.Puikus Dekoratyvinis Jogos ar Meditacijos Kambariai.

APRAŠYMAS

Medžiaga: audinys, šilkas, aukso gija

Siuvinėjimas: brokatas siuvinėjimas

Dydis & Svoris

Mažas:32cm * 21cm (apie 12.6" * 8.3")

Svoris 180g (apie 6,5 mm)

Laikmena:65cm * 48cm (apie 25.6" * 18.9")

Svoris 240g (apie 8,5 oz)

Didelis: 90cm * 65cm (apie 35.5" * 25.6")

Svoris 390g (apie 13.8 mm)

Jūs gausite 1* Tapybos, kaip nuotraukose parodyta

14 Rūšių ir 3 Dydžių Pasirinkti

21 Taras:Tibeto Budizmas, Tãrã atėjo į egzistavimą iš vieno ašara išplatinti Avalokiteśvara.Kai ašara nukrito ant žemės, jis sukūrė ežero, ir lotus atidarymo ežero atskleidė, Tara.

Kitoje versijoje ši istorija, Tara eina iš širdies Avalokiteśvara.

Bet versiją, tai yra Avalokiteśvara tai išliejimu, užuojauta, kuris pasireiškia Tãrã kaip yra.- moteriška dievybė, susijusių su užuojauta ir šviesus veikla.Yra 21 formų Tara.

Baltoji Tara:'Ji, kuris Išskiria' - moteriška dievybė, susijusių su užuojauta ir šviesus veikla.Tara, atrodo kaip moterų bodhisatvos Mahajanos Budizmas, ir kaip moteris Buda Vajrayana Budizmas.Ji yra žinomas kaip "motinos išlaisvinimo", ir yra dorybes sėkmės darbe ir pasiekimus.Ji yra žinoma kaip Tara Bosatsu (多羅菩薩) Japonijoje ir Kinijoje.Tara, balta ir pergalingas,Balta Tārā, (Sitatārā) su dviem ginklais sėdi ant white lotus ir su akimis ant jos rankų ir kojų, taip pat trečiosios akies ant jos kaktos (taip ji yra taip pat žinomas kaip "Septyni akimis").Ji yra žinomas dėl užuojauta, ilgo gyvenimo, gydymo ir ramybė.Taip pat žinomas kaip Nori-įvykdyti Varantys arba Cintachakra.

Žalioji Tara:Žalioji Tara(Skt. Śyāmatārā; Tib. སྒྲོལ་ལྗང་, ) -kuris yra susijęs daugiausia su apsauga, dauguma teksto šaltinių, atrodo, sutinka, kad tai yra pagrindinė forma, Tara ir šaltinis visi kiti jos apraiškas.

Apskritai jis sakė, kad Žalioji Tara yra motinos visi bodhisattvas, ir kad ji myli visos gyvos būtybės tiesiog kaip motina būtų.O tiksliau, ji susijusi su nšs veikla.

Vaisravana - Buda Valymo

Geltona Jambhala - Buda Turto:Jambhala yra Dievo Turtų ir tinkamai narys Brangakmenis Šeimos (žr. Ratnasambhava).Jis kartais tapatinama su Indų dievybės Kubera.Jambhala taip pat manoma, kad būti emanacija iš Avalokitešvara ar Chenrezig, Bodhisattva Užuojautos.Yra penkių skirtingų turto Jambhalas; kiekvienas turi savo patirtį ir mantra padėti panaikinti skurdą ir sukurti finansinį stabilumą.

Yra daug įvairių formų ir tradicijų turto dievybė Jambhala.Jis randamas penkias pagrindines spalvas: geltona, juoda, balta, žalia ir raudona.Dažniausiai yra geltona ir juoda.

Pure Land:(Sanskrito kalba: pažodžiui "Žemės Palaima" arba "Grynas Žemės Palaima"; dažnai verčiamas kaip "Pure Land") Pure Žemės mokyklose Mahajanos Budizmas, Vakarų Rojus Buda Amitabha, aprašyta Tyra Žemės sutras.Ji yra konkrečiai apibūdinta kaip džiaugsmingai pasaulyje, minkšti ir švytintys, pripildytas muzikos paukščių ir tinkling medžių puošia tauriųjų brangakmenių ir girliandas aukso varpai.

Amitabha sėdi ant lotoso viduryje terasinės tvenkinys, kuriame dalyvavo bodhisattvas ("budos-į-bus") Avalokiteshvara ir Mahasthamaprapta.Naujai miręs patekti į lotus pumpurai, kurie rutuliotis tada, kai keleiviai turi tapti visiškai išgryninta ir pasiekti nušvitimą.

"Lotus" born-Guru Rinpoche:Padmasambhava reiškia "Lotus-gimė", kuris reiškia Guru Rinpoche gimimo iš "lotus" žemės Oddiyana.Guru Rinpoche, kad "Tauriųjų Master", yra steigėjas Tibeto Budizmas ir Buda mūsų laiko.

Kadangi Buda yra žinomas visų pirma dėl to, kad mokė mokymus sutra transporto priemonės, Padmasambhava atėjo į šį pasaulį, ir Tibeto visų pirma, siekiant mokyti tantra.

O Buda Shakyamuni pavyzdys buda principas, svarbiausias elementas sutrayana kelias, Padmasambhava personifies guru principo, širdies Vajrayana Budizmas, ir todėl jis žinomas kaip "antroji Buddha" (Tib. སངས་རྒྱས་གཉིས་པ་, sangyé nyipa).

Tūkstančiai Ginklų Padmapani - Buda Užuojautos:Tūkstančiai ginkluotų Avalokiteśvara

Vienas garsių Budizmo istorija pasakoja apie Avalokiteśvara vowing niekada pailsėti, kol jis buvo išlaisvintas visos būtybės iš saṃsāra.Nepaisant atkaklių pastangų, jis supranta, kad daug nelaimingos būtybės, dar turi būti išsaugotas.Po stengiasi suprasti poreikius tiek daug, jo galva skyla į vienuolika dalių.Amitābha, matydamas savo sunkią, suteikia jam vienuolika galvų, su kuria išgirsti verkia kančią.Išklausęs šių verkia ir suvokti juos, Avalokiteśvara bando pasiekti visus tuos, kuriems reikia pagalbos, tačiau nustatyta, kad jo abi sudaužė į gabalus.Dar daugiau, Amitābha ateina jam į pagalbą ir investuoja jam tūkst. ginklų, su kuria į pagalbą kenčiančiam minios.

Žymos: miniatiūriniai meno buda, budistų stupa, buda statu, budha dekoras, buda, auksinis buda diamond tapyba, papuošalai tibeto, thangka, gyvūnų galvos dervos sienos, buda thangka
Paramos Bazės Drobė
Vidutinis akvarelė
Originalus No
Tipas Mišrios Medijos
Rėmelio režimu Pažymėkite Tapyba
Yra Protingas Prietaisas No
Stilius Tradicinis
Technics Rankomis Dažyti
Forma Derinama
Kilmės NP(Kilmės)
Dalykai Buda Medicina
Rėmas No
Medžiaga ŠILKO
Modelio Numeris Buda Medicina
Formos Vertikalus Stačiakampis

Parašyti atsiliepimą

Gandhanra Tibeto Budizmas Tangka Portretas,Buda Medicina,Karšto Štampavimo Brokatas Tapyba,Tantros Budistų Dovana Namų Dekoro

Gandhanra Tibeto Budizmas Tangka Portretas,Buda Medicina,Karšto Štampavimo Brokatas Tapyba,Tantros Budistų Dovana Namų Dekoro

0 Atsiliepimai
€4.14

Tai yra tik didelio tūrio įsigyti klientai, paprasti klientai ne užsakymus.

1 Atsiliepimai
€6.06

Aprašymas: Medžiaga:perlamutrinis pigmentas Dydis:11 x 5 x 2CM Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti Kiekis:1*akvarelės dažų rinkinys Savybės: 1. Grynų spalvų, ryškių ir ryškių spalvų. 2. Puikus metallic spalva, pridėti įvairių efektų dažymas, tinka įvairių stilių tapybos. 3. Tankis yra suspaustas ir patvarus. 4. Mažas dydis, lengvas, lengva nešiotis. 5.

Panašūs produktai