Marškinėliai vyrams 3D spausdinimo camisetas hombre mens drabužių vasaros top Michael Jackson šokių superžvaigždė 3D spausdinimo Plius 7XL

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€6.37

€9.11

Azijos Dydžių Lentelė:

Pastaba: dydis mūsų parduotuvėje yra 1~2 dydis mažesnis nei Europoje ir JAV dydžio, siūlome pirkti 1-2 didesnio dydžio, nei įprasta.Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome leiskite mums žinoti savo svorį, ūgį ir juosmens Info ebs .taigi, kad mes galime padėti jums pasirinkti tinkamą dydį.

Rankinis matavimas, dėl skirtingų atskirų metodų, 1-3cm klaidos yra normalu, ne kokybės problema.

Drop laivyba :

Mes galime padaryti drop laivyba, ir mes ne įdėti bet mūsų parduotuvėje informaciją į paketą,prašome siųsti mums savo kliento pristatymo adresą, kai užsakymą.

Pagaminti pagal užsakymą:

Mes priimame padaryti, pagaminti pagal užsakymą, įvairių rūšių nuotraukas jums pasiūlė.Kviečiame susisiekti su mumis, jei reikia bet cutom made dizainas.Ačiū.

Apmokėjimas:

a.Mes priimame alipay čia,mokėjimas Kredito Kortele,banko pavedimu,Western Union".

b.Pirkti daugiau sutaupyti daugiau.Jei jūs pirkti du ar daugiau elementų kartu.Džiaugiamės galėdami pasiūlyti kartu laivybos nuolaida tau,vising kartu pristatymas jums sutaupyti siuntimo išlaidas gerokai.

Vežimą:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės ar laivybos kaina.Mes pripažins elementą, kaip pavyzdį ir mažą vertę, kad būtų išvengta per daug mokesčių.Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti labai griežtos ir mes negalime sąskaita muito mokestis, todėl prašome patikrinti muitų politikos ne savo vietoje.Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šaliai, pirkėjas turėtų suprasti šią situaciją.

Atsiliepimai:

Paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, negali nuodugniai išspręsti jūsų problemas.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Dar kartą, ačiū už užsisakyti mūsų parduotuvėje ir tikimės, kad jums patinka jūsų pirkti čia.Jūsų komentarai yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų pardavimo paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingų.

Žymos: recon marškinėliai, michael jackson, etiketės, marškinėliai, crazy max, paauglių mados, bijok dievo, peterburgas, legos, michael jackson, tyson, lipdukas chamonix
Pardavimo Pakuotė No
Apykaklės O-Kaklo
Rankovės Stilius Normalus
Modelio Tipas 3D
Elemento Tipas topai
Medžiaga Spandex
Stilius Atsitiktinis
Su gobtuvu No
Prekės Pavadinimas MLCRIYG
Viršūnės Tipas Tees
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Lytis VYRAI

Parašyti atsiliepimą

Marškinėliai vyrams 3D spausdinimo camisetas hombre mens drabužių vasaros top Michael Jackson šokių superžvaigždė 3D spausdinimo Plius 7XL

Marškinėliai vyrams 3D spausdinimo camisetas hombre mens drabužių vasaros top Michael Jackson šokių superžvaigždė 3D spausdinimo Plius 7XL

Panašūs produktai