Paprastumas Ritė Stalinis Kalendorius Mini 2020 Novatoriškų Apversti Kalendorius Stalas Dekoratyvinis Kalendorius

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€3.71

€4.08

Kulka Taškų:

1、Laiko Asortimentą: stalo kalendoriaus laiko intervalas nuo 2020 m. sausio Gruodis 2020 m.

2、Dvigubos Ritės Dizainas: Su dvigubos ritės dizainas, kalendorius 360° vartyti ir yra daugiau tvirtas.

3、Pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus ir aiškiai spausdinti

4、plastiko pagrindas yra stabilus, lengvai saugojimo ir erdvės taupymo, todėl tai yra geras pagalbininkas tarnyba

5、tik Tuščią Puslapį: atgal stalinis kalendorius puslapis yra uždaras, todėl jūs galite DIY savo sąskaitą ir rašyti pastabas.

Parametrai:

Medžiaga: Popierius

Dydis: 7.5*9.5 cm/2.95*3.74 į

Stalinis kalendorius laikas: 2020.01-2020.12

Paskirtis: Įrašyti svarbias dienas, vestuvės, šventės, ir kt.

Taikoma scena: namų, biuro, miegamojo, restoranas ir t. t.

Pakavimo Sąrašas:

1*stalinis kalendorius

Pastaba:

Šis kalendorius yra nuo 2020 m. sausio iki 2020 m. gruodžio.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: kvepalai dėžutėje, stalas puodą, liftas modelis, stalas augalų puodą, apyrankė laikrodis, stalas vazonas, žiūrėti mens metalo apyrankė kalendorius, 2020 įtaisą, liftas žaislas, dalykėlių vyrų technologija, smart
Temos AUGALŲ
Medžiaga Popierius
Stilius Modernus

Parašyti atsiliepimą

Paprastumas Ritė Stalinis Kalendorius Mini 2020 Novatoriškų Apversti Kalendorius Stalas Dekoratyvinis Kalendorius

Paprastumas Ritė Stalinis Kalendorius Mini 2020 Novatoriškų Apversti Kalendorius Stalas Dekoratyvinis Kalendorius

1 Atsiliepimai
€11.55

Stiklo Sakura Šviesos Statulėlės Dervos Romantiška LED Šviesos Miegamasis Kraštovaizdžio Puošmena Šviesos Valentino Dovanų Šalies Namų Puošybai Specifikacija: Medžiaga:Derva+Stiklo Spalva: pilka, rožinė Šviesos Spalva: Šiltai Balta Maitinimo Šaltinis:3*10TN/LR1130 sagos formos elementai(nepridedami) Jungiklis:on/off Įtampa:4.5 V Dydis:15.9*9.8 cm Svoris:0.4

2 Atsiliepimai
€6.95

2 Colių Figūrėlė Pelėda Miniatiūriniai Rankų darbo Natūralaus Akmens Raižyti Amatų Gyvūnų Statula Gydomasis Mineralinis Akmuo Fengshui Namų Dekoro Įvedimo pelėda: Pelėdos yra paukščių nuo užsakymo Strigiformes, kurių yra apie 200 rūšių daugiausia vienišas ir naktiniai plėšrūnai, kuriai atstovauja vertikalioje poziciją, didelis, plačia galva, abiakis regėjimas, binaural klausos, aštrių talons, ir plunksnos pritaikytas

1 Atsiliepimai
€5.79

DYDIS.Dydis: A4 dydžio MEDŽIAGŲ KOKYBĖ.Medžiaga: 250g kartono viršelis viršelio, 70g rašyti knygą apie vidinį puslapį Pranešimo.Pastaba: Tai yra normalu, popieriaus gaminiai, skaldytų transportavimo metu; mes pakuotės juos tinkamai, kad būtų išvengta šios problemos.Jei tai tikrai neveikia, prašome jį suprasti.

2 Atsiliepimai
€3.84

produkto aprašymas: Produkto Pavadinimas: Medinis Banginis Ryklys Medžiaga: Liepų Stilius: Pastoracinės Svoris: 0.05 kg Dydis: 15 * 5 * 5cm Spalva: medienos spalva, medienos spalva Amatų: Drožybos

Panašūs produktai