Kameros Stovas Reguliuojamas, Lankstus Desk Mount Gooseneck Apkaba Kameros Savininkas 24BB

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€5.34

€6.76

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

1. Nešiojamų ir reguliuojamas: network - camera kaklo rėmo galima pritvirtinti ant stalo, stalas, švediškas stalas, lova.Maksimalus storis yra per 5,5 cm (2.16 cm).Reguliuojamas gooseneck gali padėti jums fiksuoti nuotraukas, gyvo vaizdo įrašai, įrašyti vaizdo įrašus iš YouTube, joga realaus laiko mokyti, maisto gaminimas, sportas, dviračiai ir kt.

2. Universalus 1/4 colio skersmens varžtais ir telefono įrašų: Gooseneck kameros laikiklis ateina su 1/4 colio skersmens varžtais ir universalaus telefono įrašus,1/4 colių varžtai yra pilnai suderinamas su visais "Logitech" kamerų, Go-pro, sporto fotoaparatai ir visi kiti kompaktiški fotoaparatai su 1/4 colio sriegiu, pavyzdžiui, "Logitech" C925e, C922x, C922, C930e, C930, C920, C615, Webcam Brio 4K,už Go-Pro Herojus 8/7/6/5, i-phone, Ir-roid telefonai, už Hua-wei, už Xiao-mi , Samsung ir kt.

3. Platus taikymas: Nešiojamų/lanksčios/reguliuojamas gooseneck kalno stovi.Nesvarbu, ar esate namie/biure/mokyklos/lauko/kelionės/sportas/dviračiais, galite naudoti "Logitech" C930e/C922,Go-pro 7/Go-pro 5 ir mobiliųjų telefonų nustatyti fotoaparato laikiklis taip, kad ji gali padėti jums fiksuoti nuotraukas ar vaizdo įrašus.

4. Teleskopinis gooseneck kalno stovi: fotoaparatas gooseneck mount stendas gali pratęsti iki 60 cm/23 cm; prekės svoris: apie 300g.Kameros savininkas gali prisitaikyti prie aukštos raiškos kameros/kameros/telefonai, sveriantiems iki 1.1 svarų ir nėra tinkamas didelių gabaritų kameros ir įranga.

5. Ką jūs gaunate: 1 x gooseneck vaizdo kameros laikiklis; 1 x universalus telefono įrašą, 1 x 1/4" varžtų.kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Specifikacija:

Medžiaga: ABS + Metalas

Atramos ilgis: apie 60 cm/ 23 cm

Taikoma: 1/4 tinklo kameros, mobilieji telefonai ir tablečių

Spalva: juoda

Pastaba:

Ne retail pakuotė

Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 x atrama

1 x Clip

1 x 1/4 Varžtas

Žymos: kamera gooseneck, fotoaparato stovas, paramos kameros, laikiklis kameros, gnybtas, skirtas stendas, gooseneck telefono, rankų darbo stalo kalno, apkaba gooseneck, telefono trikojo, lauko kamera, stendas
Suderinamos Prekės Universalus
Medžiaga Metalo
Įkroviklis No
spalva juoda
Taikoma 1/4 tinklo kameros, mobilieji telefonai ir tablečių
Prekės Pavadinimas yesido
Yra Garsiakalbis No
Modelio Numeris Atrama
Naudoti stalas
Magnetinis No
Kilmės KN(Kilmės)
Laikiklio Ilgis apie 60cm/ 23 cm

Parašyti atsiliepimą

Kameros Stovas Reguliuojamas, Lankstus Desk Mount Gooseneck Apkaba Kameros Savininkas 24BB

Kameros Stovas Reguliuojamas, Lankstus Desk Mount Gooseneck Apkaba Kameros Savininkas 24BB

3 Atsiliepimai
€23.20

Aprašymas 2018 Naujausias lengvas audinys Greitai džiūsta ir Kovos su prakaito Trys kišenės ne atgal kišenė su užtrauktuku vertingų kišenėje Sklandų procesą Elastinga su silikono danga apačioje hem Race Fit — Pritaikyti stora, tinka ir aerodinaminis jojimo poziciją.Dydis iki labiau atsipalaidavęs tinka.

0 Atsiliepimai
€6.17

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%;

1 Atsiliepimai
€9.35

Specifikacija: Punktas: Kaklo Apykaklė Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: Sidabrinė Dydis: Kaip Nuotraukas Puikiai tinka suaugusių žaidimas, šalis, roleplay Privatumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Numatytasis pavadinimas ant pakuotės yra Fitneso Įranga (kitus reikalavimus, prašome siųsti mums žinutę), ir su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo, vienintelis

Panašūs produktai