Metalo Auto Focus Macro Extension Tube už Fujifilm X-T20 XT2 X-T10 XT3 X100F X-H1 X-A5 X-PRO2 X-A1 X T1 X-T10 " Meike MK-F-AF3 r25

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€18.03

€24.36

"Meike MK-F-AF3 Metalo, Nikelio Danga Makro Lęšis Žiedas Pratęsimo Vamzdis, skirtas Fuji X Mount Visa Serija Veidrodžio Kameros

Savybės: 1. Metalo, nikelio danga, matinės tekstūros, patogus ardyti, lengvas ir kompaktiškas.

2. Sudaro vienos jungties žiedas 10mm ir 16mm, dvi ryšio žiedus galima naudoti atskirai arba kartu, po įdiegtas, trumpiausias fokusavimo atstumas objektyvą galima sumažinti pasiekti vietos makro poveikį.

3. Du specifikacijas, tris būdus, kaip nemokamai derinys, didinimo norma neprivaloma, palaiko full frame, nr. tamsios spalvos ir miręs kampas.

4. Visi vario elektroniniu paštu, galimybė susieti fotoaparato objektyvo ir parama automatinis fokusavimas.

5. Visus metalo rėmas, nr. deformacijos, aukštos temperatūros varža, ilgas tarnavimo laikas.

Specifikacija: Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Makro Lęšis Žiedas

Gamintojas: "Meike

Modelis: MK-F-AF3

Medžiaga: Plastikas + Metalas

Spalva: Kaip Nuotraukose Parodyta

Įmontuoti: už Fuji X Mount Visa Serija Veidrodžio Kameros

Svoris: Apytiksl. 106g

Dydis: Apytiksl. 10mm/0.39 colių, 16mm/0.63 colių

Visi vario kontaktai

Uždaryti atstumas makro fotografavimas

Suderinama Fuji pilna serija veidrodžio kameros

Du žiedas laisvai derinama

Paketų Sąrašo: 1 x Makro Lęšis Žiedas 1 x Instrukcija(Kinų ir anglų)

Apie mokėjimą:

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami www.kardiosignalas.lt yra tvarkomi Alipay.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas MUT ATITIKTŲ jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grįžti ir Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie atsiliepimą:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: instax mini, fujifilm xt3, xh1, fujifilm x t1, fujifilm x pro2, fujifilm xt4, fuji x t20, fuji makro vamzdis, fujifilm xt30, fuji x100f
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris MK-F-AF3
Prekės Pavadinimas "Meike
Sertifikavimo NĖRA
Suderinamos Prekės FUJI

Parašyti atsiliepimą

Metalo Auto Focus Macro Extension Tube už Fujifilm X-T20 XT2 X-T10 XT3 X100F X-H1 X-A5 X-PRO2 X-A1 X T1 X-T10

Metalo Auto Focus Macro Extension Tube už Fujifilm X-T20 XT2 X-T10 XT3 X100F X-H1 X-A5 X-PRO2 X-A1 X T1 X-T10 " Meike MK-F-AF3 r25

1 Atsiliepimai
€7.87

8 APŠVIETIMO REŽIMAI Aukštos Middle-Low-Strobe-COB Aukštos COB Mažai COB Raudona-COB Raudona Strobe, Daugiau režimas yra. Atsparus Vandeniui Galvos Žibintuvėlis: Super šviesus Vandeniui Žibintai platus LED produkcijos tarnavimo laikas gali iki 100 000 valandų. Micro USB uostą mokestis : Skubios pagalbos reikia, Micro USB prievadą gali padėti įvairūs krovimo būdai. LENGVAS & KOLONĖLĖ: Sveria

5 Atsiliepimai
€4.35

Lingable 4pin Molex IDE nuo 1 iki 5 SATA 15Pin Kietojo Disko Maitinimo šaltinis Splitter Cable, PASIDARYK pats PC Nutraukti 18AWG 4-pin 15-pin Maitinimo laidą 60CM Molex 4 pin male x 1 SATA 15 Pin female x 5 Ilgis: iš viso 60CM (20+10+10+10+10)

Panašūs produktai