Nauja siunta OnePlus Pumpurai Z TWS "Bluetooth" Ausinės 10mm Dinaminis IP55 Vandeniui Tiesa Belaidė Stereofoninė laisvų Rankų įranga Bass Boost

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€36.35

€45.43

Modelis OnePlus Pumpurai Z "Bluetooth ""Bluetooth" 5.0 Ausinių svoris 4.35 g Baterijos įkrovimo metodas USB Tipas-C Vairuotojo, 10 mm dinaminių Ausinių gpgb tery 40mAh (per ausinių) Savybės Bass Boost 20 valandų baterijos veikimo laikas, Vandens ir prakaito atsparumas Vientisą ryšį, Prieigą prie "Google" Asistentas lengvai Oficialios kelionės

1* OnePlus Pumpurai Z (Pasaulinė versija)

1* Tipas-C įkrovimo kabelis

2* Pora Silikono eartips(S, L)

1* Naudotojo Instrukciją (Anglų, Kinų, Prancūzų, Arabų )

1* Saugos informacija ir garantijos kortelę (anglų, Kinų, prancūzų, arabų )

OnePlus Pumpurai Z Pilkos spalvos

OnePlus Pumpurai Z balta spalva

OnePlus Pumpurai Z

Nustatyti, kad jūsų muzika nemokamai

Paspauskite žaisti kiekvieną dieną, 20 val. muzikos

Visiškai nemokamai suteikia klasė pirmaujančių 20 valandų baterijos veikimo laikas.Kartu su efektyvaus energijos vartojimo valdymo, laikyti savo mėgstamus dainos teka net ilgiau.

Daugiau bumas jūsų bosas

Kiekvieną ausinių apima pažangiosios 10mm dinaminis vairuotojas, pristatymas gilus baritonas apibrėžimas.Su Bass Boost, jaustis tvirčiau nuodugniai ir išsamiai kiekvieną įveikti.

Savo gyvenimą be apribojimų

Savo muzikos klausimais.Tai universali kalba, kuri mus vienija,

kėlimo gyvenimo patirtį.Prijungimas prie ji niekada nebuvo paprasčiau.

Mėgaukitės savo garso ilgiau, kur jums eiti.

Gyventi savo istorija su OnePlus Pumpurai Z.

Paspauskite žaisti kiekvieną dieną

20 valandų muzikos

Visiškai nemokamai suteikia klasė pirmaujančių 20 valandų baterijos veikimo laikas *2 .Kartu su efektyvaus energijos vartojimo valdymo, laikyti savo mėgstamus dainos teka net ilgiau.

Mokestis už minutes, klausytis valandų

Su OnePlus Pumpurai Z, tik 10 minučių greito įkrovimo leidžia jums prijungti įspūdingas 3 valandų *3 energingas, gyvas garsas.Viršų ir atsivėsinti be vargo.

Stilius jūsų garso gyvenimo

Modernus stilius atitinka muzika

Įkvėptas seashell dizainas sklandžiai saugikliai poliruoto CD modelis su 3 klasikiniai spalvų *4 šiuolaikinės motyvas.Apsvaiginimo stiliaus draugas, išsiskiria kiekvieną kartą, kai jūs išeiti.

Laisvės eiti

Kiekvienas pumpuras sveria plunksna-šviesos 4.35 gramų *5 .O jūs galite pajusti savo muziką, jums nebus net nepastebi OnePlus Pumpurai Z yra.Mėgaukitės sunkiasvoris garso panardinimo su mūsų lengviausias kada nors dizainas *6 .

Peržengti savo ribas

Įspūdingas IP55 rating8 suteikia išskirtinį vandens ir prakaito *9 pasipriešinimo.Į hidrofobinės nano-danga atstumia vandenį, suteikiantis apsaugą nuo korozijos.Iš darbo, vaikščioti lietuje, kad OnePlus Pumpurai Z yra pastatytas paskutinis.

Skambinimas į savo draugus su savo Pumpurais (Z)

Išplėstinė 5.0 "Bluetooth" technologija, 2 mikrofonai ir OnePlus triukšmo mažinimo algoritmai sujungti išskirtinėmis ryšio aiškumo ir stabilumo.

Prijungti be jokių laidų

A burdenless patirtį laukia.Greitai Pair10 leidžia suporuoti automatiškai.Kiekvieną kartą, kai atidarote atveju, Greitai Prisijungti iš karto prisijungia naudodami savo telefoną, tikrai skysčio muzikos patirtį.

OnePlus Pumpurai Z Pilkos spalvos

OnePlus Pumpurai Z balta spalva

Pastabos:

Išsižadėjimas: Produktų vaizdus ir rodyti turinį iliustruoja tik.Tikrasis produktas ir rodomas turinys gali skirtis.

1. "Dolby At yra palaikomi tik OnePlus 7/7 Pro/7T/7T Pro/8/8 Pro/8T prietaisai.

2. Įkrovimo ir baterijos testo rezultatai yra pagrįstas OnePlus laboratorinių tyrimų rezultatus (25° C) pasiekti su standartine OnePlus adapteris, pranešė, kad rugpjūčio 25, 2020. Faktinės veiklos patyrę vartotojai gali skirtis, priklausomai nuo konkretaus įkrovimo aplinkos sąlygų.Ausinių ir apmokestinimo atveju kartu pristatyti iki 20 valandos iš viso atkūrimas; tai grindžiama 5 valandas, nuo ausinių, ir dar 15 valandų po to, kai naudojant apmokestinimo atveju. 20 valandų, iš viso baterijos veikimo laikas grojant muzikai su tomų rinkinys 1/3, į AAC režimu.Faktinis baterijos veikimo laikas turi įtakos apimtis, produkcijos šaltinis, aplinkos trikdžiai, produkto savybes ir naudojimo įpročius.Faktine patirtimi, priklausys nuo individualaus naudojimo.

3. Įkrovimo ir baterijos testo rezultatai yra pagrįstas OnePlus laboratorinių tyrimų rezultatus (25° C) pasiekti su standartine OnePlus adapteris, pranešė, kad rugpjūčio 25, 2020. Faktinės veiklos patyrę vartotojai gali skirtis, priklausomai nuo konkretaus įkrovimo aplinkos sąlygų.10 minutės kaina saugo tavo muziką, vyksta 3 valandas. (3 valandų baterijos tarnavimo laikas yra nuo derinys ausinių ir byla.Jums reikia įdėti į ausinių atveju po 1,5 val.) 15 minutės kaina saugo tavo muziką, vyksta 2 valandas su ausies pumpurai tik.Greitai įkraukite savo OnePlus Pumpurai Z lengvai, naudojant standartinę plokštę ar USB Tipo C įkrovimo kabelis.Reikia 5V⎓0.6 A plokštę arba didesnis.Baterija veikimas gali skirtis.

4. Atidaryti pardavimo Specialusis Leidimas spalva vyks lapkričio 2020 m.

5. Vidutinio svorio kiekvienas pumpuras yra 4.35 gramų, kuris yra išbandytas OnePlus laboratorija.Svoris ausinių gali skirtis, priklausomai nuo konfigūracijos, gamybos proceso ir vertinimo metodą.

6. Svoris kiekvieną OnePlus Pumpurai Z ausinių yra 4.35 gramų, kuri yra lengviausias iš visų OnePlus garso produktus.

7. Dėžutėje yra trys (3), poras ausinių patarimai iš viso (S, M ir L dydžiai).Viena pora yra iš anksto prie ausinių ir kitų dviejų porų yra įtrauktas į paketą.

8. IP55: Duomenys, yra pagrįstas bandymų rezultatus, gautus naudojant TUV standartų IEC 60529. Ausinių yra IP55 vardinis, tačiau byloje nėra.Prašome išvengti naudojant ausinių, per didelio fizinio krūvio arba kai drėgnoje aplinkoje.Vandens žala nėra taikoma garantija.

Žymos: ausinių tiesa, belaidžiai, pod, vienas plius kulkos wireles 2, fiil t1x, naujas atvyksta, sritis pumpurai oro, handfree, fones sem fio, "bluetooth" headphon, belaidžio headphon
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Kodekai sbc
Vairuotojo Jautrumas 97 dB ± 3dB @ 1 KHz
Modelis E502A
Sertifikavimo NĖRA
Komunikacijos Tiesa, Belaidžiai
Yra bevielis Taip
Paramos PROGRAMĄ No
Garso Valdymas No
Valdymo Mygtukas No
Matmenys 3.798 cm*2.335 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Jungtys NĖRA
Stilius Ausis
Vocalism Principas Dinamiškas
Earcups Tipas Uždaromos
Modelio Numeris OnePlus Pumpurai Z
Kištuko Tipas NĖRA
Su Mikrofonu Taip
Parama Atminties Kortelės No
Įkrovimo dėžutę 450mAh
Vairuotojas 10 mm dinaminis
Paketų Sąrašas Įkrovimo atveju
Įkrovimo sąsają USB Tipo C
Atsparus vandeniui Taip
Ausinių Baterijos 40 mAh (per ausinių)
"Bluetooth" Versija BT 5.0
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Funkcija Bendra Ausinių
Ausinių Svoris 4.35 g
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Savybės "Google" Asistentas Parama
Prekės Pavadinimas Oneplus

Parašyti atsiliepimą

Nauja siunta OnePlus Pumpurai Z TWS

Nauja siunta OnePlus Pumpurai Z TWS "Bluetooth" Ausinės 10mm Dinaminis IP55 Vandeniui Tiesa Belaidė Stereofoninė laisvų Rankų įranga Bass Boost

0 Atsiliepimai
€4.78

Pirkti dideliais kiekiais, kreipkitės į mus, mes suteikti jums lengvatinėmis kainomis Nes mes dirbame įvairių elektroninių komponentų, negalima įkelti po vieną, jei jūs negalite rasti tipas jums reikia mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis, mes bus pirmas kartas, kainas. Profesinės remti IC: namų apyvokos prietaisai IC, automobilių IC, ryšių IC, pasaulyje pirmaujančių gamintojų, IC bei kitų elektroninių

0 Atsiliepimai
€8.55

Sveiki atvykę į Deimantų Meilė ,jūsų pagrindinis prekybos paskirties f arba autentiški sidabro pakabukai, žavesio apyrankės, ir murano stiklo karoliukais.Visi karoliukai yra individualiai handcra f ted su autentišku kietas 925 sterlingas sidabras, karoliukai yra 925 antspaudas ant kiekvieno rutuliuko 925 Sterlingas sidabro lydinio o f sidabrinė, kuriuose 92.5% masės, o f sidabro ir 7,5% masės, o f ir kitų metalų, paprastai vario.Tai

0 Atsiliepimai
€4.61

Mūsų tarnybos 1 - Mes teikiame aukštos kokybės produktas. 2 - Jums bus tiesiogiai pirkti iš kinijos gamykloje. 3 - galime pasiūlyti Lašas Laivybos ir naujausias Dizaino stilius jums.nbsp 4 - Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark.nbsp 5 -Mes taip pat priimame PASIDARYK pats į cutomize stiliaus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū. 6 - Jei norėtumėte pirkti didelio kiekio,prašome

1 Atsiliepimai
€25.88

FIX2SAILING 100% Testuotas Darbo Super LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas Surinkimo Samsung Galaxy J7 2015 J700 J700F J700H J700M Patarimai: 1.Prašome išbandyti jį prieš diegiant. (Nepamirškite!!!) 2.LCD yra Trapi ir lengvai skaldyti arba darbo unproperly įrengimo klaidų. 3.Jei jums nėra gera, pakeisti LCD, prašome tai padaryti specialistas, asmuo, arba remonto dirbtuvėms. 4. Mes nesame atsakingi

Panašūs produktai