Demonstratyvūs Metalo Namų Puošybai Visiškai Rankų Darbo Sulankstomi Plieno Japonijos Tanto Full Tang Samurajus Kardas Aštrus Peilis

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€92.92

€97.81

Bendras ilgis : 41cm/16.1 colių Ašmenų medžiaga : Sulankstyti plieno ašmenys

Ašmenų ilgis : 32cm/12.6 colių Tsuba : Lieti tsuba

Rankenos ilgis : 10cm/3.9 colių Habaki : Žalvaris

Peilio plotis : 3.1 cm/1.2 colių Seppa: Žalvaris

Disko storis : 0,7 cm/0.3 colio Menuki : Lieti

Tang : Full tang Fuchi& Kashira : Lieti

Kraujo groove : Vieno bo-hi Ito : Sintetinio šilko

Ryškumas : Sharp Sageo : Sintetinio šilko

Rayskin : Originali rayskin labai griežti : Aukštos kokybės Ha rdwood

PEILIS: ašmenų šis kardas yra ranka, kūjo ir poliruoti su 12 procedūrų.plieno mes naudojame, yra ne normalus plieno su sunkvežimiu ar automobilius ar kitas gyvenimo elektra, plieno naudoti disko turinys daug daugiau anglies ir grynumas negali būti panašus.

Tai yra sulankstyti plieno ašmenys, kurie buvo sulankstyti 11 kartų, 2048 sluoksnius .Geriausiai žinomas dalį gamybos procesas yra lankstymo plieno, kai kardai, yra pagaminti iš pakartotinai šildymo, įspaudimo ir lankstymo metalo.Kad kontrolė anglies plieno intervalas tinka.Per šį lankstymo laikotarpį daug priemaišų, bus atimta.pavyzdžiui, P(fosforas) ir Fe(Ferrum), ir C(anglies) ir Fe bus vienodesnės, plieno ateis būti Apačios į viršų contstruction, kietumas bus geriau tuo pačiu laiku.

TSUKA: Į Tsuka (rankena) yra pagamintas iš kietos medienos (plačiau apie 2 galus ir plonesni viduryje rankena), sandariai suvynioti per originali Samegawa (Ray oda) su šilko Ito.Į Fuchi (rankovės) ir Kashira (buttcap) yra pagaminti iš Lydinio.Tango kardas yra užtikrinti dviejų Mekugi (vinys).Du Menuki (papuošalai) yra kiekvienoje pusėje Tsuka.

TSUBA: į tsuba yra naudojami siekiant apsaugoti jūsų rankas nuo stumdomas ant menčių per thrusts.

HABAKI(ašmenys apykakle): yra vienas gabalas, žalvario statybos.pagrindinis taškas habaki yra, kad aš stora į diską,taip, tai yra normalu, jei yra ant nulio.

SEPPAS(tarpiklis): Du Seppas užtikrinti Tsuba (jei tsuba yra ne tiek stora, po ilgo laiko,jūs galite užsid kardas ir įdėti daugiau seppas ten).

Labai griežti: Kad labai griežti (apvalkalas) kardas pagamintas iš kietmedžio,susijusi su Sageo žalvario Kurigaga (rankenos) iš juodoji kardžuvė.

*Pastaba: 1-2 cm nukrypimas bus egzistavo kaip visi kardai yra rankų darbo.Prašome suprasti.

*Paketas apima:

1.surinkti kardas labai griežti (bet kardas stovėti nėra komplekte)

2.kardas krepšys (spalva yra siunčiami atsitiktinai,nemokamai, kaip dovana,ne garantija, grąžinimo ar keitimo)

Jūs galite kurti savo kalaviją čia.Tiesiog palikite mums pastabą apie jūsų jungiamosios detalės reikalavimus ir mes paruošime kardai pagal jūsų poreikius.

Jei kai kurie papildomas mokestis turėtų būti imamas mokestis, prašome don ' t make mokėjimo pirmasis, kai jūs jį užsisakyti.Mes pasikeis kaina už tave, ir tada jums reikia užbaigti mokėjimo.

Nemokamai Tsuba uώ

Nemokamai Ito uώ

Mes nuolat ito ir sagoe tos pačios spalvos.

Prašome atkreipti dėmesį, jav, kuri yra už ito ir kurie yra už sageo kai jūs padarysite užsakymą, jei norėsite keisti tada įvairių spalvų.

Nemokamai Rayskin uώ

Nemokamai Duokite uώ

Tik sąlyginio Deponavimo yra acceptale

Prašome maloniai praleisti keletą minučių registruoti vieną, jei jūs neturite, sąlyginio Deponavimo sąskaitą.

Kaip trečiosios mokėjimo būdą, sąlyginio Deponavimo, bus apsaugoti tiek mums.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo mes matome jūsų žinutę.

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį:

a) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Paketas bus išsiųsti per 1-2 dienas, kai mokėjimo muitinėje.Ten bus šiek tiek vėliau vežimo individualų kardai, prašome tai supranta.

Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia www.kardiosignalas.lt.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.kardiosignalas.lt rungtynes adresas norite mums laivas.

Pirkėjų Informacijos-Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Tačiau kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne laivo savaitgaliais arba valstybinių švenčių dienomis.

Longquan yra originalus vieta branginama kardai ir spalvos jūros vandens (reikmenys).Jis yra garsus savo šalyje ir užsienyje gamybos Longquan kardai.Dėl bazė 2600 metų'traditional kardas kultūros Longquan, mūsų įmonė paveldima ir plėtoti protėvių kardas-kalimo amatu, sugeria nuopelnus kitų kolegų, ir pasirinkti geriausią medžiagos sėmėsi kardai per 20 darbo procedūros, pavyzdžiui, įspaudimo, shoveling, padavimo, graviravimas, grūdinimas, poliravimas ir kt.Jis yra žinomas už skiriamieji bruožai "atkaklus ir aštrus, pora kietumas su minkštumo, grasina blizga ašmenys, prabangus modeliai ir detalės"

Ačiū už didelius lūkesčius ir paramos iš mūsų klientams.Mes niekada nuvilti, bet kardas-mylėtojas ir mūsų klientams.Tuo tarpu, mes siekiame, kad kiekvienas kardas turi būti puikus naujomis pastangomis, todėl tobulumo tobulas, ir patenkinti visus klientų'satisfactions.

Jūs turite būti vyresni nei 18 metų amžiaus įsigyti kardai.

Mes tikimės, kad jūs galite susisiekti su mumis, pirmą ir suteiks mums galimybę išspręsti problemas, jei yra kokių nors problemų su elementą, kurį gavo.

Žymos: katana kardas, kardas, knive, aukso japonų kardas, kershaw, nekilnojamojo kardas, japonijos tanto kardas raudona, sulenkite peilis, kirito kardas, japonijos tanto
Tango Full tang
Prekės Pavadinimas Brandon Kardai
Ašmenų Medžiaga Sulankstyti plieno ašmenys
Temos Sportas
Ryškumas Sharp
Naudoti Metalo Namų Puošybai
Regioninės Funkcija JAPONIJA
Labai griežti Kietmedžio
Kardas Stilius Tanto
Hamon Sulankstyti sluoksniai
Stilius Liaudies Menas
Modelis T204
Bo-hi Vieną bo-hi
Medžiaga Metalo

Parašyti atsiliepimą

Demonstratyvūs Metalo Namų Puošybai Visiškai Rankų Darbo Sulankstomi Plieno Japonijos Tanto Full Tang Samurajus Kardas Aštrus Peilis

Demonstratyvūs Metalo Namų Puošybai Visiškai Rankų Darbo Sulankstomi Plieno Japonijos Tanto Full Tang Samurajus Kardas Aštrus Peilis

2 Atsiliepimai
€5.50

Techniniai duomenys: - Mes esame kompanija vinilo pjovimo lipdukas, decal - Mes remti Dropshipping, didmeninės prekybos produktus, mes galime suteikti jums geriausią kainos, aukštos kokybės produktus. - Medžiaga:Aplinkos Apsaugos; Nuimamas; Atsparus Vandeniui; Gryna Spalva. - Apdaila: Miegamasis, svetainė, Svečių kambarys, Vonios Kambarys, Virtuvės, Kambario, Biuro, Vaikų Kambario, vaikų darželio,

3 Atsiliepimai
€4.81

LiitoKala AAA Baterijos Gamintojas: LiitoKala Baterijos modelis: AAA Baterijos tipas: NiMH Akumuliatoriaus įtampa: 1.2 V Įkrovimo įtampa: 1.48 V Mažiausia įtampa: 0.8 V Baterijos talpa: 900mAh Dydis: AAA Svoris: 12g

0 Atsiliepimai
€17.15

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis! SFR1M44-U100K USB Floppy Drive Emuliatorius skirtas Elektroniniai Vargonai USB atmintinė yra naudojama FAT32 Įmontuota atmintis naudojama s sudraskė duomenų ir konvertuoti į formatą, tarp FAT16/32 ir FAT12, duomenų išlaiko net elektros žemyn Didžiosios pramonės kontrolės įranga, 1.44 MB diskelių Paramos Džemperiai Sąsaja:

0 Atsiliepimai
€19.21

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą! 1.Kaip

Panašūs produktai