Augalų Ponas Nerūdijančio Plieno Laistymo, Purškimo Butelis, Nešiojamų Universalus Mažas Laistytuvas Lauko Sodo Reikmenys

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€10.34

€13.98

Kulka Taškų: 1、Premium Nerūdijančio Plieno: retro nerūdijančio plieno purškimo butelis savybės talpa tik 300mL, ir tai yra ilgalaikės malonumo, laistyti gėles ir yra pakankamai patalpų augalų, tokių kaip succulents, paparčiai ar oro augalai.

2、Atsparumas Korozijai: Dėl laistymo, purškimo butelis, pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, ir ji negali atsispirti kasdien įbrėžimo, korozijos ir rūdžių, užtikrinti kokybę ir ilgaamžiškumą.

3、Kelių priežasčių: Ne tik laistymo, purškimo butelis gali būti naudojamas purkšti augalus, bet taip pat gali naudoti valyti kambarį, ir gali savybės unikalios formos, kad galima gerai gyventi, kambario dekoracija.

4、vandens išėjimo laistymo, purškimo butelis yra net,, todėl jis tinka nuolat laistyti.

5、Patogus valdymas: patogus erdvė tarp ergonomiška rankena ir girdymo įstaigos leidžia jums mėgautis elegantiška laistymo patirtis.

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės!

Savybės:

Premium Nerūdijančio Plieno: retro nerūdijančio plieno purškimo butelis savybės talpa tik 300mL, ir tai yra ilgalaikės malonumo, laistyti gėles ir yra pakankamai patalpų augalų, tokių kaip succulents, paparčiai ar oro augalai.

Atsparumas korozijai: Dėl laistymo, purškimo butelis, pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, ir ji negali atsispirti kasdien įbrėžimo, korozijos ir rūdžių, užtikrinti kokybę ir ilgaamžiškumą.

Kelių priežasčių: Ne tik laistymo, purškimo butelis gali būti naudojamas purkšti augalus, bet taip pat gali naudoti valyti kambarį, ir gali savybės unikalios formos, kad galima gerai gyventi, kambario dekoracija.

Vandens išėjimo laistymo, purškimo butelis yra net,, todėl jis tinka nuolat laistyti.

Patogus valdymas: patogus erdvė tarp ergonomiška rankena ir girdymo įstaigos leidžia jums mėgautis elegantiška laistymo patirtis.

Specifikacijas(apie):

Pavadinimas: Nerūdijančio Plieno Laistytuvas

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno virdulys kūno/lydinys, postringauti

Grynasis svoris: apie 150g

Talpa: 300mL

Pakavimo Sąrašas:

Laistytuvas*1

Pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, dydis turės paklaida 1-3mm.

2. Dėl skirtingos šviesos ir ekranai, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos paveikslėlyje.

3. 300mL yra didžiausia talpa produktas, faktinis naudoti galia bus mažesnė.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: laistymo purkštuvas, skiedra purškimo butelis, daug purškimo butelis, balti augalų ponas, laistyti augalų purškimo, aukso augalų ponas, 5 pakopa augalų stendas, frog pond, sidabras augalų ponas, automatinė laistymo, purškimo
Produkto pavadinimas Nerūdijančio Plieno Laistymo, Purškimo puodą
Purkštuvo Tipas Kita
Medžiaga 304 nerūdijančio plieno virdulys kūno/lydinys, postringauti
Modelio Numeris Laistymo Puodą
Talpa 300ML
Neto Svoris 150G

Parašyti atsiliepimą

Augalų Ponas Nerūdijančio Plieno Laistymo, Purškimo Butelis, Nešiojamų Universalus Mažas Laistytuvas Lauko Sodo Reikmenys

Augalų Ponas Nerūdijančio Plieno Laistymo, Purškimo Butelis, Nešiojamų Universalus Mažas Laistytuvas Lauko Sodo Reikmenys

0 Atsiliepimai
€12.69

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%;

1 Atsiliepimai
€3.60

ESP32S ESP32-CAM, WiFi, Bluetooth Plėtros Taryba Produkto Savybės: Mažos galios dual-core, 32-bit CPU taikymo procesorius Pagrindinis dažnis iki 240MHz, skaičiavimo galią iki 600 DMIPS Built-in 520 KB SRAM, išorės 4M PSRAM Palaiko sąsajų, tokių kaip UART/SPI/I2C/PWM/ADC/DAC Paramos OV2640 ir OV7670 kameros, built-in flash Palaikymo paveiksliuko WiFi įkelti Parama TF kortelę Parama kelis miego režimai Įterptųjų Lwip ir

1 Atsiliepimai
€89.27

minkštas menstruacinis puodelis menstruacinis puodelis copa menstruacijų de silicona medica menstruales coppetta mestruale mėnesinės taurės Aneercare Ekspertai primena: visų tipų menstruacijų puodeliai organizme neturėtų viršyti 24 valandų.Už savo sveikatą, rekomenduojama atlikti kruopščiai valyti ir dezinfekuoti kiekvieną dieną, tada naudokite jį dar kartą. aš siūlau jums pirkti 2vnt,todėl jūs galite naudoti

Panašūs produktai