Kruiqi Mini Wifi IP Kameros 1080P 360 Laipsnių Kamera, IP žuvies akies " Panoraminiu 2MP, WIFI PTZ IP Cam Belaidės Vaizdo Stebėjimo Kameros

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€53.63

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Kameros yra dviejų spalvų: juodos ir baltos spalvos .Jei norite juoda, prašome palikti pranešimą .Mūsų numatytasis išsiųstas baltos spalvos .

Kruiqi Mini Wifi IP Kameros 1080P 360 Laipsnių Kamera, IP žuvies akies " Panoraminiu 2MP, WIFI PTZ IP Cam Belaidės Vaizdo Stebėjimo Kameros

Ypatybė:

【Žuvies Akis Panoraminis Apžvalgos】 360 laipsnių fisheye " Wi-Fi IP kamera be akluosius taškus.Žr. visą kambarį nuostabiu HD vaizdo kokybė per dieną arba naktį(su Naktinio Matymo).HD 960P Video formatas:1280*960P(1,3 MP)

【Lengva Naudoti-Sonic Wave Ryšio】 reikia Tik vieno žingsnio prijunkite savo fotoaparatą,įveskite savo wifi ir slaptažodį,tada, kad telefonas siųstų sonic wave,jums tiesiog reikia laukti, kol fotoaparatas ryšys, jūsų wifi.

【Mobiliesiems Prietaisams, ir PAŽYMI,】 Įrašyti, saugoti ir peržiūrėti filmuotą medžiagą naudojant Micro SD kortelę(Minimali parama, 8G, Didžiausia 64G) ir valdyti tiesiai iš savo mobiliojo prietaiso; Įspėjimo nuotraukos bus saugomi SD kortelę, ir jūs galite atkurti vaizdo įrašus į savo telefoną.Loop įrašymo, Jei atmintis pilna, jis bus automatiškai apima seniausia video failus.JEI TURITE kokių nors PROBLEMŲ, PRAŠOME SIŲSTI elektroniniu PAŠTU MUMS PIRMADIENĮ-SEKMADIENĮ, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

【Judesio Aptikimo】 Gauti informaciją apie kiekvieno judėjimo, jūsų namuose, judesio aptikimo jutikliai "jaučiu" tai, kai kažkas juda į kambarį ir leis jums žinoti iš karto.Tai užtruks nuotraukos ir tiesioginio žinutę į jūsų telefoną.Puikus priežiūra!

【Infraraudonųjų SPINDULIŲ Naktinio Matymo】 Naktinis matymas iki 30feet(5-10M) - Niekada nepraleisite momento, dieną ar naktį, su matomumas iki 30 metrų visiškoje tamsoje.Pakavimo Sąrašas:

1* 960P/1080P 360 laipsnių Panoramines IP Kameros

1* 5V 1.6 Maitinimo

1* Instrukcija Vartotojo Instrukcija

1*Varžtas

960P/1080P 360 laipsnių Panoramines IP Kameros 360 Laipsnių vaizdas mažo dydžio būsto , išsaugoti laivybos kaina

jūs galite įdėti jį į savo rankas , kamera dydis : 2.55*1.1 colių

Built-in Micro SD Kortelės Lizdą SD Kortelės Lizdą,laikyti savo vaizdo kortelėje,peržiūrėti įrašą bet kuriuo metu, kur Infraraudonųjų spindulių naktinio matymo efektas 6pcs matricos led šviesos , 24 val. visi, oras saugumo priežiūros Built-in SD kortelės lizdas, Max Parama 64GB.Micro TF Kortelę Aišku, Dviejų krypčių Garso, vaizdo Kamera yra pastatytas su mikrofonu ir garsiakalbiu.Kalbėti su savo vaikais per savo išmanųjį telefoną nuotoliniu būdu, jei norite. 360 Laipsnių Vaizdą 360 laipsnių fisheye wifi kamera be akluosius taškus Parama Judesio Aptikimo Signalizacijos & Įrašymo Momentinių el. Pašto Įspėjimus / App foto Stumti, Jei Veikla Aptikta Kelių įrengimo būdas naudojimo vadovas Prašome užsiregistruoti elektroniniu paštu apie V380 APP pirmą kartą Tada prijunkite fotoaparatą sekite instrukciją DUK 1,kas yra Programa , ji yra nemokama ?Taip,programa yra V380 /V380pro. 2,Ar fotoaparatą paramos 2.4 G ir 5G WiFi?Kodėl fotoaparatas nepavyko prisijungti prie savo wifi tinklo?Fotoaparatas paramos 2.4 GHZ wifi tinklą ir gali ne remti 5 GHZ tinklo.Įsitikinkite, kad jūsų mobiliojo prisijungti 2.4 G wifi tinklo, tada kamerą iš naujo, ir vėl ji.Kokių nors klausimų, susisiekite su mūsų techninės pagalbos. 3,Kas numatytąjį slaptažodį.NE numatytąjį slaptažodį .Jūsų privatumo, prašome pakeisti slaptažodį, jį prijungus. 4,Kiek talpos atminties Kortelę turėčiau rinktis?Tai priklauso nuo laikotarpio, kurį norėtumėte įrašyti. 8GB įrašas apie 3~4day; 16 GB įrašas apie 7days; 32GB įrašas apie 15days; 64GB įrašas apie 30days 5,Jei turiu klausimų, naudojimo metu, kaip galiu tai padaryti ?Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .Mes jums 100% išspręsti savo problemas. 6,prekių ne atvykti, Ką aš turėčiau daryti?Tarptautinis pristatymas užtrunka daugiau laiko, palaukite kelias dienas, Arba pabandyti kreipkitės į vietinį pašto skyrių arba mumis,Jei reikia,mes jums išplėsti apsaugos laikas jums.

Gaminių Aprašymas

1.Mes laivas visame pasaulyje www.kardiosignalas.lt standartinis pristatymas methord, www.kardiosignalas.lt Premium Laivybos ir kt.

2.Visi produktai yra sandėlyje, prašome nedvejodami įsigyti kokį nors daiktą.Visi užsakymai yra tvarkomi per 48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pavadinimas ir adresas, nurodyta www.kardiosignalas.lt, yra teisinga.Jei vardas ir/arba adresas yra neteisingas, tuo atveju, grįžti ar ne gavimo produktas bus apie kliento atsakomybė.

4.Paketai yra siunčiami per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo patikrinimą.Stebėjimo informaciją apie pakuočių, siunčia Kinija/Singapore Post, paprastai yra rodomas per 3-5 darbo dienas.

5.Jei jums nėra gavę siuntą, per 30 dienų po apmokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.

1.Visi mūsų daiktai ateina su vienerių metų garantija, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su pirkimo.Tai yra didelė garbė mums pateikti geriausius produktus ir teikti aukštos kokybės paslaugos jums.

2.Jūs galite susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gavo produktas; mes jus PATIKINTI, kad mes duosime atsakymą į skundą per 30 dienų, jei kyla kokių problemų, su mūsų produktu.

3.Tai dėl klientų atsakinga už laivybos mokesčiai visų prekių, grįžo.Ji gali imtis mums iki 7 darbo dienų nagrinėti jūsų ieškinį, po to, kai mes gauname produktas.

4.Sumokėsime grąžinti pinigus, jei prekė nebuvo gautas per laivybos laikas garantuotas, ar buvo sugadintas per laivybos.

Žymos: dava ip kameros, tptek ptz kamera, kamera reolink, kamera fishey, ir dome kameros, camera dome ip wifi, belaidžio headphon, kamera ip lauko ptz, kamera ip wifi, web kamera fisheye
spalva Balta
Objektyvo (mm) 2,8 mm
Jutiklis CMOS
Sienos Laikiklis Lubų
Tipas 5 360 Laipsnių ip kameros
Tipas 4 ip kameros 1080P
Stilius Dome Kameros
Maitinimo Šaltinis Normalus
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
9 tipą PTZ IP Kameros
Tipas 1 IP Kameros
Prekės Pavadinimas kruiqi
Tipas 11 Vaizdo Kamera
Tipas 12 Belaidės Vaizdo Stebėjimo Kameros
Modelio Numeris FV-R3601B
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Megapikselių 2MP
IR Atstumas(m) 5-10m
Tipas 8 panoraminis 2MP Kamera
6 tipas fisheye fotoaparatas
7 tipas panoraminis ip kameros
Tipas IP Kameros
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Žiūrėjimo Kampas 360°
Saugojimas 64G
Jutiklis Prekės Sony
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Matmenys (L x W x D)(mm) 2.55*1.1 colių
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Tipas 2 V380 pro app
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
TF Kortelė 64G TF Kortelė
3 tipas Wi-fi IP Kamera
Energijos Sąnaudos(W) 5W
Garso Išvesties 1CH BNC
Įrengimas Lubų
Technologijos Centrinis
Maitinimo Šaltinis(V) 2V
Tipo 10 Stebėjimo kameros

Parašyti atsiliepimą

Kruiqi Mini Wifi IP Kameros 1080P 360 Laipsnių Kamera, IP žuvies akies

Kruiqi Mini Wifi IP Kameros 1080P 360 Laipsnių Kamera, IP žuvies akies " Panoraminiu 2MP, WIFI PTZ IP Cam Belaidės Vaizdo Stebėjimo Kameros

0 Atsiliepimai
€41.18

Dėl konkurencingumą rinkoje, tai yra neišvengiama, kad kokybės suknelės rinkoje yra nevienoda.Viršuje suknelė kokybė visada buvo mūsų būdas.Mes paneigti low-end produktus.Taigi, mes norėčiau maldauti atleidimo iš klientų, kurie prašo pigūs, bet žemos kokybės suknelė iš mūsų, kaip ir mes ne teikti kad.Be atsižvelgdamas kokybės, kaip mūsų prioritetas,, mūsų šūkis visada buvo, kol mūsų klientų priešais mūsų

1 Atsiliepimai
€39.84

S165 Drone 4k HD Kamera 1080p Optinio Srauto Nustatymo Dual Camera Dron gps drone Quadcopter 20 Minučių trukmės gyvybės Sulankstomas žaislas Produkto savybės: Aukštos raiškos oro fotografija. Paramos VR funkciją, oro slėgio aukštai, vieno mygtuko kilimo. Mobiliojo telefono kontroliuojamas svorio jutikliai, realaus laiko dėžė, 360° roll, begalvis režimas Greičio kontrolės, foto/vaizdo

0 Atsiliepimai
€2.82

200 Mišrios Spalvos Akrilo Katės akis Apvalūs Karoliukai, 6mm Aukštos kokybės, ES ir JAV kokybės standartas Modelio Nr: AB11-2 KIEKIS už šio sąrašo: 200 vnt. Būklė: Nauja Spalva : Mišrus Spalva Dydis: apytiksl. 6 diametro, 5mm aukščio Medžiaga: Akrilas Spalvos, ką jūs gaunate, gali skirtis nuo nuotraukos.spalvos yra ne kaip mišrių kaip foto Spalvų ką jūs gaunate

1 Atsiliepimai
€18.10

Ši kaina yra už 1 kiemas ilgis šis audinys! 1yard=0.91 matuoklis=36inch Plotis: 140cm (55 ch) Svoris: 15momme C o n t e n t s : 100% gryno šilko , Šilko C repe DE chine audinys Plauti: Sausa, valyti ar plauti Rankomis Ilgis toliau bus, jei daugiau nei 1 kiemas,pvz. 1yards=plotis*1yards 2yards=plotis*2yards Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime

Panašūs produktai