Žaislas Dinozauras Realus T Rex Pėsčiomis Paveikslas Su Šviesos Ir Garso

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€8.94

€16.57

Kulka Taškų:

1、Daugiafunkcinis Žaislas Dinozauras: Mūsų elektroninę vaikščioti dinozaurai turi savybes, modeliuoti 3D projekcija, neršto, vaikščioti, švytinčiomis akimis ir garsą.

2、Tinkamą Dydį: Šis žaislas dinozauras yra baterija ir reikia 3 AA baterijos (neįtraukta).Žaislas priemones, apie 43cm/16.93 m. ilgio ir 25cm/9.84 m. aukščio.

3、Aukštos Kokybės Medžiaga: dinosaur žaislas yra pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos ABS medžiaga, kuri yra labai patvari ir lengva nutraukti.

4、Tikrovišką Žaislą: galūnių, yra lanksčios, ir visos dalys juda coordinately, kai vaikščioti.Galvos, forelimbs ir užpakalinės galūnės gali judėti, imituoja tikras dinozauras.

5、Puiki Dovana: Mūsų elektros dinozaurų žaislas bus pasakų dovana Kalėdų, Padėkos, Naujųjų Metų, gimtadienio, Kalėdų, Velykų.Tai yra ideali dovana visiems dinozaurų mėgėjams.Tinka vaikams nuo 3 metų.

Savybės:

Daugiafunkcinis Žaislas Dinozauras: Mūsų elektroninę vaikščioti dinozaurai turi savybes, modeliuoti 3D projekcija, neršto, vaikščioti, švytinčiomis akimis ir garsą.

Tinkamą Dydį: Šis žaislas dinozauras yra baterija ir reikia 3 AA baterijos (neįtraukta).Žaislas priemones, apie 43cm/16.93 m. ilgio ir 25cm/9.84 m. aukščio.

Aukštos Kokybės Medžiaga: dinosaur žaislas yra pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos ABS medžiaga, kuri yra labai patvari ir lengva nutraukti.

Dėti Kiaušinėlius: yra 2 kiaušiniai viduje dinozaurų, kurie gali būti nustatyta, o pėsčiomis.

Realus Žaislas: galūnių, yra lanksčios, ir visos dalys juda coordinately, kai vaikščioti.Galvos, forelimbs ir užpakalinės galūnės gali judėti, imituoja tikras dinozauras.

Puiki Dovana: Mūsų elektros dinozaurų žaislas bus pasakų dovana Kalėdų, Padėkos, Naujųjų Metų, gimtadienio, Kalėdų, Velykų.Tai yra ideali dovana visiems dinozaurų mėgėjams.Tinka vaikams nuo 3 metų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 43*25*13cm/16.93*9.84*5.12 į

Pareigos: nustatančio kiaušinių ir pėsčiomis/projection/apšvietimas/skambantį

Pakavimo Sąrašas:

Dinozaurų (be baterijos) *1

Žymos: dinozaurų rex žaislas, didelis dinozauras, žaislas brachiosaurus, dinozaurų modelis, tyrannosaurus rex, parasaurolophus veiksmų, rex, šuns žaislas vaikščioti, šuo protingas, dinozaurų rex
Amžius < 3 metai
Brūkšninis kodas No
Lytis Unisex
Įspėjimas žaislas dinozauras
Modelio Numeris Žaislas Dinozauras Realus T Rex Pėsčiomis Paveikslas Su Šviesos Ir Garso
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Elektroninis
Dropshipping Didmeninė
Baterija Neįskaičiuotos.
Medžiaga Plastikiniai
Klasifikacija Elektroninis
Gyvūnai Dinozaurai
Sertifikavimo 3C
Savybės Švietimo

Parašyti atsiliepimą

Žaislas Dinozauras Realus T Rex Pėsčiomis Paveikslas Su Šviesos Ir Garso

Žaislas Dinozauras Realus T Rex Pėsčiomis Paveikslas Su Šviesos Ir Garso

1 Atsiliepimai
€19.98

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!!! jokių papuošalų dėžutė tai Aukštos kokybės, pigiai sveiki atvykę į mano parduotuvę!Aš esu verslininkų Pekine (kinija), Kaip žinote,kultūra iš Kinijos 5000 metų istorija yra inestimable istoriją ir kultūrą, visų menų,Taip, amatų, menų turi ilgą istoriją,Mūsų pagrindinis produktas, įskaitant: Dabar šį kartą aš jums parodysiu, nuostabus ir puikus

0 Atsiliepimai
€7.70

Savybės: Geras kietumas, sunku nutraukti, stabilus ir nuoseklus skrydžio vykdymo. Meistriškai su atrinktais aukštos kokybės ančių plunksnų su patvarus junginys, kamštienos galvos, suteikti puikų patvarumą. Kiekviena plunksna yra tvirtai įstrigo kamuolį galva naudojant stipriais klijais, klijai. Bauda kūrinys, lengvas ir nešiojamų, 11pcs į paketą, kuris atitinka jūsų naudojant poreikius. Labai

Panašūs produktai