1P Din Bėgelio WIFI išjungiklių Smart Laikmačio Jungiklis Nuotolinio Valdymo Relės Iki EWeLink APP "Smart Home Compatiable Su Alexa, Google"

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€7.05

€10.36

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Šis produktas NETURI apsaugos nuo viršsrovių.

Atsisiųsti "eWeLink" APP

Nuotolinio valdymo (bet kuriuo metu iš bet kur

Laikmačio ON/OFF

Aplinkos nustatymo,

namų arenoje(Įjungti šviesą, įjungti vandens šildytuvas, įjunkite TELEVIZORIŲ, įjunkite oro kondicionierius,),

vyksta scenoje(išjungti šviesas, išjunkite vandens šildytuvą, išjungti TV, išjungti kondicionierius ir t. t.)

Dalintis prietaisų su šeima ir draugais

18 mm Din Bėgelio įdiegti

Balso kontrolė su Alexa/ "Google" pradinis, laisvųjų rankų ir džiaugtis gyvenimu.

Galite prijungti šio jungtuvo su wifi router tiesiogiai, nr. centru ar vartai yra būtinas.Su šiuo wifi circuir pertraukiklis, galite išjungti ar gauti per galios bet kur bet kuriuo metu, dėl Ewelink App .Taip pat galite nustatyti schdule įjungti/išjungti prietaisą automaticly.Šis wifi išjungiklių taip pat palaiko balso kontroliuoti su Alexa " ir "Google" pradinis, laisvą savo rankas ir džiaugtis gyvenimu.

Šis wifi išjungiklių yra Relės Tipo, o ne remti Trumpojo jungimo ir Perkrovos apsauga.Kai ji įdiegta destribtion lauke, prašome prisijungti prie MCB infront šio produkto.Kai šis gaminys yra prijungtas su įrenginį tiesiogiai, jūs galite naudoti ją kaip wifi relės perjungimas, įjungti/išjungti prietaisą App.

Nuskaityti QR kodą, arba paieška "eWeLink" dėl "APP store".

"Wi-Fi" energijos taupymo magnetinių saugojimo jungiklis, automatinio išjungiklio

1. Po įjungtas, lemputė raudona, Paspauskite klavišą mygtuką, kol ji tampa žalia šviesa ir žaižaruojančios lėtai mirksi.

2. Paspauskite mygtuką 5 sekundes, kol žalia šviesa yra konvertuoti iš lėto "flash" greitai mirksėti, tada įjunkite PROGRAMĄ ( Greitai Režimą, PALIESKITE ) ir spustelėkite next step mobiliojo telefono APP rasti įrenginį, registracijos, pora sėkmės.

Saugos Įspėjimas

1. Jei nuo elektros šoko, diegiant produktas negali būti naudojamas, jei galia yra.

2. Nėra trumpo jungimo į žemę su ugnimi viela arba bandymo produkto naudingumo.Jei nulinės linijos susiduria su ugnies linijos.

3. Kai diegimas ,negręžkite ir varžtai turi būti sugriežtintos, dirigentas ne laisvas pasirinkimas neigia, kurių skerspjūvio plotas griežtai pagal reikalavimus.

4. Ne šlapias turėjo veikti automatinio išjungiklio, kitaip, elektros srovė gali atsitikti.

5. Apsaugos charakteristikas išjungiklių nustato gamintojas neleidžia savavališkai ardyti ir koregavimas.

6. Šis produktas gali ne apsisaugoti nuo asmens šoko, linijos per įtampos ir įrangos nuotėkio.

Techniniai duomenys:

Įtampa: AC230V, 50Hz.

Srovė : 16A/32A/40A/50A.

Wifi Standartą: 2,4 GHz, 802.11 b/g/n.

App Tipas: Ewelink, Android & IOS.

Maitinimo įtampa: Live wire & Neutralus laidas.

Pakuotė:

Wifi saugikliu * 1

Naudotojo Vadovas * 1

Pastabos:

Šis produktas NETURI apsaugos nuo viršsrovių.

Žymos: namų smart, ethernet relės perjungimas, wifi relay ewelink 5, monfara, din perjunkite wi-fi, ir remote "google" pradinis, 12v relė omron, 400v relė, ewelink jutiklis, vielos išjungiklių
Prekės Pavadinimas choifoo
Compatiable Už Alexa/ "Google" Smart Home
Kontrolės pagal eWeLink APP
Tipas wifi išjungiklių
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

1P Din Bėgelio WIFI išjungiklių Smart Laikmačio Jungiklis Nuotolinio Valdymo Relės Iki EWeLink APP

1P Din Bėgelio WIFI išjungiklių Smart Laikmačio Jungiklis Nuotolinio Valdymo Relės Iki EWeLink APP "Smart Home Compatiable Su Alexa, Google"

1 Atsiliepimai
€45.18

tai yra kinų dydžio,prašome, pažiūrėkite, befor kad ir produktas bus siunčiami per 3-7 dienas po užsakymo,prašome pranešti mums, jei norite jį skubėti,ačiū. jei turite bet kokių klausimų dėl produkto,susisiekite su mumis. Išskirkite:priedai

1 Atsiliepimai
€9.35

Specifikacija: Punktas: Kaklo Apykaklė Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: Sidabrinė Dydis: Kaip Nuotraukas Puikiai tinka suaugusių žaidimas, šalis, roleplay Privatumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Numatytasis pavadinimas ant pakuotės yra Fitneso Įranga (kitus reikalavimus, prašome siųsti mums žinutę), ir su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo, vienintelis

2 Atsiliepimai
€5.94

Parduotuvės Skatinimo: 1. Mes tikrai tikimės, kad jūs galite naudoti, Nuolaidos ir Kuponai į mūsų parduotuvėje. 2. Kai jūs perkate daugiau nei 2 vnt šią etiketę, jūs gausite Nuolaida . 3.Kai jūs perkate daugiau nei 2 vnt produktus, jūs turite galimybę naudoti Kuponus . 4. Jūs galite gauti nuolaidų kuponus mūsų parduotuvėje:

5 Atsiliepimai
€10.60

Ypatybė: 1.Paslaugos Palaikomos:MTS/ HSDPA/GSM 2. Band2G: EDGE/ GSM 850/900/1800/1900MHz. 3G: HSDPA/ UMTS (2100MHz) 3.OS supported:Windows2000/XP/Vista/Windows7/Windows8/Windows10 4.Instaliuoti Diską:Built-in Vairuotojas, automatinė, montavimas 5.HSUPA visada, vartotojams palaikyti ryšius su bet kuriuo laiku 6.Paramos karšto keitimu,plug-and-play 7.Palaiko Duomenų perdavimo/SMS funkcijos 8.Srauto

Panašūs produktai