Originalus "Samsung" Oficialiai Silikono Atveju Apsaugos Dangtelį Galaxy Note20 20 Pastaba Ultra 5G Minkštas Atvejais, Mobiliųjų Telefonų Korpusai

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€7.78

€8.64

Apžvalga

Samsung Galaxy Note20 5G Silikono danga yra lengva laikyti, patvarus atveju, siekiant apsaugoti jūsų telefoną be paaukoti stiliaus.Tiksliai suprojektuoti dangtelis yra pagamintas iš soft-touch silikono, teikia puikų sukibimą ir apsaugą su minimaliomis didelių gabaritų.

Lieknas forma, rimta apsauga

Silikono Dangtelis apsaugo, kad vis dar lengvai skaidres į savo kišenę.Mažiau nei 2mm storio, ji saugo plonas profilis telefonu, ir taip pat apsaugo nuo nedidelių smūgių ir iškilimų.

Dvigubai daugiau-apie savo spalvų pasirinkimą

Prieinamas kelių spalvų, galite sumaišoma ir suderinti su jūsų telefonu ar jūsų nuotaiką.Ir viduje yra kontrastingos spalvos, pridedant papildomas sluoksnis spalvinga įdomus.

Šis produktas užtikrinti, kad perkant iš mobiliųjų telefonų gamintojai priedai pardavimo kanalų, visiškai 100% tikras originalas.

Kreiptis: Samsung Galaxy Note20 20 Pastaba Ultra

Galimos spalvos: Juoda,Mėlyna,Oranžinė,Raudona ,Geltona,Balta ,Tamsiai mėlynas ,Violetinė ,Žalia Pakuotės specifikacijos: birių pakuotė (plastikinis maišelis pakuotės)

Šis produktas yra užtikrinti, kad jis yra įsigytas iš "Samsung" mobiliųjų telefonų gamintojai priedai pardavimo kanalų , visiškai 100% tikras originalas.

Pastaba : nepamirškite pašalinti lauką, prieš atnaujinant sistema iš jūsų telefono.Yra geras jūsų atveju.

Gerbiami klientai, ir draugas: kai jums pirkti savo produktą,jei ką nors neįprasto vyksta:Nėra gavusi prekes, arba neatitinka aprašymo arba yra kitų priežasčių, kad jums nebus patenkintas.Prašome nepalikite neutralus (arba neigiamos), atsiliepimus ir atidarykite atveju lengvai, prašome nedvejodami parašyti, susisiekite su manimi.Mes padarysime viską, paslaugų išspręsti jūsų problemą.Manau, kad geras bendravimas gali išspręsti viską.Esame dėkingi už jūsų supratimą ir kantrybę.

We will ship savo daiktus kuo greičiau po jūsų pateiktas mokėjimo.Jei jūsų daiktai pritrūko akcijų, arba bet kokių kitų problemų.Mes jums pasakysiu kaip galima greičiau.Paprastai, mes išsiųsti jį Honkongo oro paštu, Singapūro oro paštu.Tarptautinės Laivybos reikalauja daugiau sudėtingas procedūras.Jei prekės nėra gaunama po to, kai lūkesčiai dieną, arba bet kuris kitas klausimas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padarysime viską, kad išspręstų problemą.

Žymos: atveju 20 pastaba 5g, samsumg galaxy note 20 ultra, telefoną atveju vivo pro v11, 20 pastaba, samung galaxy a71 dangtis, atveju galaxy 2 kartus, nubija telefono, galacy note 20 ultra atveju, atveju 20 pastaba, note20 ultra atveju pusių
Savybės Paprasta ir patogu
Prekės Pavadinimas "Samsung"
Dizainas Paprastas
Suderinamos Prekės "Samsung"
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinama Samsung Modelis "Galaxy Note 20+
Funkcija Purvo atsparus
Tipas Pusė-suvynioti Atveju

Parašyti atsiliepimą

Originalus

Originalus "Samsung" Oficialiai Silikono Atveju Apsaugos Dangtelį Galaxy Note20 20 Pastaba Ultra 5G Minkštas Atvejais, Mobiliųjų Telefonų Korpusai

0 Atsiliepimai
€2.30

{Modelio Numeris}: Samsung Galaxy S20 Plius {Medžiagos} : Aukštos Kokybės Silikono + Kieto Plastiko {Funkcija}: Slim Šarvai + Purvo atsparus Shell + Mados Verslo Stilius {Pareigos}: Atgal Apsaugos Smūgiams + Atsparus Įbrėžimams + Anti-Slydimo Didmeninė didelė nuolaida paramos !! Rusijos Draugai !Prašome Palikite Mums savo Vardą ir pavardę Dėl rusijos Politikos,Ačiū!

1 Atsiliepimai
€4.29

Derliaus Kvėpuojantis Tinklelis Atveju iPhone 12 11 Pro Maxx 7 8 Plus XS MAX XR X Silikono Prabangūs paauksuoti Akių SE 12 Mini Dangtis Pagamintas iš Minkštos TPU Derliaus Auksą, Padengtą Akių Pilnas draudimas vaizdo Kameros Objektyvo Apsaugos Atvejais, Modelis:7/8/7P/8P/X/Xs/Xsmax/11/11Pro/11Pro max /se2020/12/12pro/12promax/12mini

Panašūs produktai