Viela/Wireless Gamepad "Bluetooth" Sony PS4 Valdiklis "Playstation 4 Kreiptuką Su Dviguba Vibracija LED Šviesos PC "Android"

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€15.87

€25.60

Belaidžio Žaidimų Valdiklis skirtas PS4 Belaidžio "Bluetooth" Gamepad For PS 4

dualshock Žaidimas Kreiptuką Sony Playstation 4 Game Pad

Savybės: 1. Ši rankena, suderinamas su PS4 ir PS3 šeimininkai. 2. Naudojant aukštos kokybės belaidžio ryšio technologija, ji gali pateikti patikimus signalus su jokio uždelsimo, ir no drop-off per 8 metrų.Jis yra stiprus anti-trukdžių ir neturi įtakos kitų belaidžių įrenginių.Vairuotojas-nemokamai, automatinis ryšys, nėra sudėtinga kodas procesą. 3. Įmontuota įkraunama ličio baterija, rankena turi funkcijas, baterija ekranas lempos ir žemos įtampos ekrano lemputė. 4. Built-in LED spalva lempa, rankena turi funkciją spalvų LED šviesos juosta, nurodantį žaidėjo rankena kanalo, ir skirtingų rankena žymi skirtingų spalvų LED. 5. Vidinė kairės-dešinės asimetrinė varikliu, remti dual-variklis dvigubos vibracijos funkcija. 6. Rankena palaiko touch panel ir pulto mygtukas funkcijas. 7. Ši rankena gali būti naujovinami sujungę atnaujinti programinę įrangą į kompiuterį pabaigos.Pakuotė:

1* Belaidis Valdiklis PS4

1* USB Kabelis

Jei pasirinksite DHL / FedEx / TNT / UPS Expedited, gali tekti sumokėti tam tikrą mokestį, kai jūs pasirašyti langelį.

Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje DHL ar Fedex, Jūs turite sumokėti papildomai 38USD kaip nuotolinio valdymo laivybos mokestis.Ačiū už jūsų supratimą.

Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį , konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį .

Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti,

Ačiū už jūsų bendradarbiavimą.Mums labai malonu, kad jūs turite elementus.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, nuoma, maloniai prašome palikti teigiamą atsiliepimą.Ačiū už jūsų paramą su 5 žvaigždėmis.

Pls susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, Jei jūs turite bet kurį klausimą, Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Žymos: klasikinis pro, "bluetooth" ps4, gamepad ps4 lipdukas, atveju gamepad, geymrad ps4 šviesos, padas ps4, ps4 mėlyna šviesa, kontrolės ps4 belaidžio, gamepad "windows 7", ląstelių kontrolės
2 funkcija Dviguba Vibracija
Modelio Numeris TP406B
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija Kreiptuką Sony Playstion 4
Prekės Pavadinimas KINHANK
4 funkcija Gamepad Sony Playstion 4
Suderinamos Prekės/Modelis Sony
SONY Modelis playstation3
Sertifikavimo CE
spalva Juoda,Mėlyna
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Tipas Belaidžio ryšio Valdiklis, skirtas PlayStation4
Funkcija Belaidžio "Bluetooth" Valdiklį
Platformos Sony PS3/PS4/PC/ "Android" Dėžutė
Medžiaga ABS Plastiko
Pakuotė Taip

Parašyti atsiliepimą

Viela/Wireless Gamepad

Viela/Wireless Gamepad "Bluetooth" Sony PS4 Valdiklis "Playstation 4 Kreiptuką Su Dviguba Vibracija LED Šviesos PC "Android"

3 Atsiliepimai
€23.20

Aprašymas 2018 Naujausias lengvas audinys Greitai džiūsta ir Kovos su prakaito Trys kišenės ne atgal kišenė su užtrauktuku vertingų kišenėje Sklandų procesą Elastinga su silikono danga apačioje hem Race Fit — Pritaikyti stora, tinka ir aerodinaminis jojimo poziciją.Dydis iki labiau atsipalaidavęs tinka.

1 Atsiliepimai
€19.98

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!!! jokių papuošalų dėžutė tai Aukštos kokybės, pigiai sveiki atvykę į mano parduotuvę!Aš esu verslininkų Pekine (kinija), Kaip žinote,kultūra iš Kinijos 5000 metų istorija yra inestimable istoriją ir kultūrą, visų menų,Taip, amatų, menų turi ilgą istoriją,Mūsų pagrindinis produktas, įskaitant: Dabar šį kartą aš jums parodysiu, nuostabus ir puikus

0 Atsiliepimai
€13.44

Produkto pristatymas : --Profesinės butelio atidarytuvas nustatyti, svarbus vyno mėgėjams; --produktas yra paprasta naudoti, patogus laikyti ir praktinių; --Dovanų dėžutė pakuotės, gali būti naudojamas kaip kalėdinę dovaną kitiems.Aprašymas : Medžiaga : Cinko lydinio + nerūdijančio plieno Spalvos : Kaip nuotraukoje parodyti Pakavimo apima : Bronzos trijų dalių kamščiatraukis komplektas (dėžutė pakuotės) / Sidabro keturi

Panašūs produktai