Naftos Seperator Šaukštas Nerūdijančio Plieno Tepalo Filtro Šaukštas Sriuba su Ilga Rankena Virimo Kiaurasamtis

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€6.52

€8.46

Atnaujinti Naftos Sriuba skiriamasis ženklas - šaukštas greitai atskiria karšto aliejaus arba verdančio vandens ir sultinio srautai iš mažų skylučių, kai pilamas.Tepalas yra atskirta nuo viršutinio sluoksnio, atskirą vandens ir aliejaus.Ji gali efektyviai filtruoti naftos perteklius ir, kad jums valgyti sveikiau.

Aukštos Kokybės, Pagaminti iš maisto produktų kokybės nerūdijančio plieno, saugias ir sveikas.Nerūdijantysis, patvarus ir truks ilgai.Modernus dizainas atitinka ular vizija, mylimas kulinarijos entuziastai, Naujas sriubos samtį yra puikus pasirinkimas už jus.

Saugus Naudoti - Ilga nerūdijančio plieno rankena patogiam darbui, o ne per arti šilumos šaltinio.Indaplovė yra saugus ir lengvai valomas ir pakartotinai naudoti.Skyles karščiui atsparaus apvali rankena supaprastinti saugojimo ir sutaupyti vietos.

Daug Funkcijų - Lengva pašalinti riebalus iš sriubos, sultiniai ir gravies.Idealiai tinka jūsų mėgstamiausia fri, fondue, prieskoniai, padažas, daržovės, mėsa, ravioliai (koldūnai) ir daugiau.

Išskirtinį poliravimo apdailos kraštas, saugiai naudoti be negailestinga pirštus.

Su pakabinimo kilpos pabaigoje kiekvienas rankena, ir jis yra pakankamai kompaktiškas, kad tilptų jūsų virtuvės stalčiai.

Yra puikus įrankis namuose, viešbutyje, restorane ir kt.

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 30.5*9.5 CM/ 12.0 *3.7 colių

Spalva: Sidabrinė

Pakuotės Turinys:

1 * Naftos Seperator Šaukštas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: atsipalaidavimas alyvos filtras, kokteilis kiaurasamtis, džiovinti naftos kiaurasamtis, automobilių alyvos drainer, nerūdijančio plieno sriubos samtį orz, naftos misters kepimo, coland, sriubos šaukštas, dubuo sriuba, colander plastiko
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Filtras Sriubos Samtį
Funkcija Įžuvinti
Tipas Colanders & Sugeriančio
Sertifikavimo CIQ
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno

Parašyti atsiliepimą

Naftos Seperator Šaukštas Nerūdijančio Plieno Tepalo Filtro Šaukštas Sriuba su Ilga Rankena Virimo Kiaurasamtis

Naftos Seperator Šaukštas Nerūdijančio Plieno Tepalo Filtro Šaukštas Sriuba su Ilga Rankena Virimo Kiaurasamtis

1 Atsiliepimai
€18.52

CIEMIILI Naują Atvykimo Mėlyna Vakare Šalies Viršūnės Rankovių Kilnus Vasaros Viršūnes Moterų 2020 M. Aukščio Liemenėlė Seksualus Jean Pasėlių Viršų Prekės Pavadinimas: CIEMIILI Medžiaga: Spandex, Nailonas Spalva: Mėlyna Pastaba: Tik Sausas Valymas

2 Atsiliepimai
€16.30

Mūsų prekės yra 99% pats, kaip aprašymas.Mes turime turtingą tarptautinių prekybos ir laivybos patirtį.mes galime pasiūlyti geros kokybės ir puikiu aptarnavimu ir padės jums sutaupyti išlaidas.Daug ir daug aukso ir sidabro standartu pirkėjams įsigyti daug įvairių prekių iš mūsų parduotuvės, ir parduoti juos savo šalyse.Laukiu bendradarbiavimo su jumis. Už Mazda CX-5 CX5 CX 5 2017 2018 Salono Oro Sąlygos Jungiklio

Panašūs produktai