Naujas Sofa-lova, Minkštas Pyragas Pelėsių Šokolado Pelėsių "PASIDARYK pats" Torto Kepimo Formą A1685

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€7.32

Naujas Sofa-lova, Minkštas Pyragas Pelėsių Šokolado Pelėsių "PASIDARYK pats" Torto Kepimo Formą A1685

Prekės Aprašymas

Medžiaga: maisto kokybės silikono Pakuotė: opp Spalva: Atsitiktinis Dydis: kaip vaizdas rodo

Produkto Aprašymas:

1. Tai yra stabili struktūrinės mechaninės savybės, todėl jis turi gerą aukštos ir žemos temperatūros varža ir didelių temperatūros atsparumas.Žemiausia temperatūra atsparumas yra 40 laipsnių žemiau nulio, aukščiausia temperatūra 230 laipsnių, ir tai yra tolygiai šildomas šilumos.

2. Ji korozijai atsparumas valymo priemonių ir kitų rūšių ėsdinančios medžiagos ir yra lengvai valomas.

3. Po naudojimo, bet žaliavų bus ne klijuoti pelėsių.

Naudojimo instrukcijos:

1. Prieš naudodami pirmą kartą, ją galima valyti su vandeniu ar plovikliu pašalinti paviršiaus dulkės.Prieš pelėsių yra naudoti kepimui, truputį sviestas gali būti naudojamas viduje pelėsių.Naudojant nuolatinį režimą, jei yra tuščias lizdas, vanduo gali būti pridėta prie tuščio lizdo ir oro deginimas yra draudžiamas.

2. Po kiekvieno naudojimo, pamerkti į praskiestų ploviklis 10-30 minučių.Kai valymas, prašome nuplaukite jį su švelnia šluoste.Nenaudokite grubaus valymo kamuolius ir kitų daiktų, kad nebūtų subraižyti žalą pelėsių.Po valymo, prašome jį nusausinkite ir įdėkite jį į saugojimo dėžutė.Silikagelio yra lengvai reaguoja su statinė elektra ir bus adsorb mažytės dalelės ir dulkės į orą.Kai nenaudojate ilgą laiką, išvengti tiesioginio sąlyčio su oru.

3. Kai naudojamas orkaitėje, būtinai įdėkite jį į vidurį iš orkaitės, palikti atstumas apie 10cm nuo šildymo vamzdžių, ir išlaikyti atstumą 5cm nuo sienos iš orkaitės, siekiant išvengti žalos pelėsių dėl aukštos temperatūros.

4. Kai pelėsis būti įtrūkimų.Tai yra sumažinti, tuo metu paliekant gamyklą, kuri yra patogi pirkėjams demould.Jei jums nereikia iškirpti, jums negali išleisti pelėsių.Kai naudojate, įdėti į polietileno plėvele arba padėkite ant gumos juosta ir supilkite skystį į pjūvis.

Žymos: stūmokliai audi s3 8 p, šildytuvas kuro renault, milteliai žaislas parsisiųsti, pora, jungiklis džiaugsmo con, pora megztiniai moterims, pokemon uždaro berniukai, nx mini objektyvas 9 27mm, pvc statulėlės roblox, beach house okinawa
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas DYan
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Nepadori Nuotrauka No
Tipas Pyragas Įrankiai
Medžiaga Silikono
Sertifikavimo CIQ
Modelio Numeris Šokolado Pelėsių

Parašyti atsiliepimą

Naujas Sofa-lova, Minkštas Pyragas Pelėsių Šokolado Pelėsių

Naujas Sofa-lova, Minkštas Pyragas Pelėsių Šokolado Pelėsių "PASIDARYK pats" Torto Kepimo Formą A1685

1 Atsiliepimai
€18.59

Medžiaga: 100% Autentiškas 925 Sterlingas Sidabro NAUJAS STILIUS Skylę tipas: Tinka Europos Žavesio Apyrankės Ši kaina yra tik VIENOS BRIAUNOS, grandinės neįskaičiuotos.

0 Atsiliepimai
€4.78

Pirkti dideliais kiekiais, kreipkitės į mus, mes suteikti jums lengvatinėmis kainomis Nes mes dirbame įvairių elektroninių komponentų, negalima įkelti po vieną, jei jūs negalite rasti tipas jums reikia mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis, mes bus pirmas kartas, kainas. Profesinės remti IC: namų apyvokos prietaisai IC, automobilių IC, ryšių IC, pasaulyje pirmaujančių gamintojų, IC bei kitų elektroninių

1 Atsiliepimai
€5.46

Šoninis šepetys reikmenys ILIFE a7 A9 v8S x750 X800 X787 X785 Robotų dulkių siurblys rinkinys Pritaikytas modeliai: ILIFE A7 A9 V8S X750 X800 X787 X785 medžiaga: plastikas Spalva: Juoda Dydis: 130*130*35 mm

1 Atsiliepimai
€39.84

S165 Drone 4k HD Kamera 1080p Optinio Srauto Nustatymo Dual Camera Dron gps drone Quadcopter 20 Minučių trukmės gyvybės Sulankstomas žaislas Produkto savybės: Aukštos raiškos oro fotografija. Paramos VR funkciją, oro slėgio aukštai, vieno mygtuko kilimo. Mobiliojo telefono kontroliuojamas svorio jutikliai, realaus laiko dėžė, 360° roll, begalvis režimas Greičio kontrolės, foto/vaizdo

Panašūs produktai