WBNLAG 3/8" apvaliosios Medienos Drabužio Sagos Sumaišyti 200Pcs Pamušalu Ratas Klasikinis Marškinių Siuvimo Reikmenys

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€4.97

Pagrindinis Prisistatymu

@ Dia 10mm&3/8". @Maišyti spalvas atsitiktinai.. @Nuotraukos yra iš realių objektų,prašome kreiptis į spalvą ir formą.

Pristatymas

@ Registruotų stebimų sklypo užtruks apie 10-45 dienas, daugiausia paskirties. @ Tarptautinės Express užtruks apie 3-7 darbo dienos į paskirties vietą. @ Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei $200,iš viso mes pasistengsime atnaujinti pristatymo būdą. @ Mes nuolat teises reguliuoti geriausias būdas IŠREIKŠTI.nes mes tik nustatyti, DHL/EMS nuoroda.kitokia tvarka,Gal ir mes išsiūsime UPS/FEDEX/ARAMEX/SF ir pan.

Mokėjimo

@Prašome pabandyti kasos siekiant, kad jis išsiuntė anksčiau. @Prašome patikrinti, prekybos vadovų, jei bet kuris mokėjimo būdus klausimus. @Prašome pateikti pirmas ir tada kasos po to, kai aš pakoreguoti užsakymo suma kaip ir susitarėm.

Po Parduodamas

@Mes atkreipti dėmesį į kelio sklypo visos transporto. @Bet laivybos problema nedelsdama,prašome susisiekti su manimi pirma, o ne perduoti ginčą. @Jei produktai problemos,prašome susisiekti su manimi išspręsti per daug. @Jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimai bus labai dėkingi.

Žymos: mini lentelės, peliukas, testeris rt300m led, antklodė lova 135 plaukų, silikono duoną supjaustyti, skara, didžiosios britanijos vėliava, turkija veido juostelės, veganų keptos kavos, husqvarna galvos skrybėlę, washi geltona juoda
Modelio Numeris WBNLAG
Produkto Tipas Mygtukų
Apdaila NĖRA
Medžiaga Mediena
Prekės Pavadinimas ZOTFEL
Funkcija Nikelio-Nemokamai
Kilmės KN(Kilmės)
Mygtuko Tipas Mediniai Mygtuką
Technics Tapyba
Stilius flatback
Formos ROUND

Parašyti atsiliepimą

WBNLAG 3/8

WBNLAG 3/8" apvaliosios Medienos Drabužio Sagos Sumaišyti 200Pcs Pamušalu Ratas Klasikinis Marškinių Siuvimo Reikmenys

0 Atsiliepimai
€40.35

Super Ilgas Didžiulis Analinis Dildo Dilator Didelis Arklių Dildo Sekso Žaislai Moters, 4 Dydžio G taško Stimuliacija Giliai Įterpti Masturbator Buttplug Produkto informacija Medžiagos:Minkšto silikono Dydis:S 18*5.5 cm,M 23*6.5 cm,L 28*8,5 cm,XL 33*9.5 cm Spalvos: Auksinė/Juoda 【Sklypo】 konfidencialus pristatymas (Pastaba: dydis prekes dėl matavimo metodas, matavimo prietaisai, tad ten bus šiek tiek kitoks klaidų,

Panašūs produktai