USB-OUT MIDI Sąsajos Kabelis Konverteris PC Muzikos Klaviatūros Adapteris Laido &T8

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€7.00

€10.29

USB-OUT MIDI Sąsajos Kabelis Konverteris PC Muzikos Klaviatūros Adapteris Laido &T8 Savybės:

1. Jūs galite paversti savo kompiuterį į " muzikos studija su šio fantastinio kompiuterio klaviatūros kabelio!Tai yra viskas, ko jums reikia persiųsti muziką iš jūsų klaviatūra prie KOMPIUTERIO ir kompiuterio.

2.Tai USB elektros energijos tiekimas, kuris nereikalauja išorinio maitinimo, plug-and-play be montavimo, ir tinka Vista, XP.

3.Tiesiog prijunkite USB kabelį prie savo kompiuterio, ir atlikti MIDI sąsaja ryšį.

4.Lengvai paversti savo kompiuterį į " muzikos įrašų studija, pirmiausia prijunkite muzikos klaviatūra prie kompiuterio naudojant pridedamą USB MIDI kabelį.

5. 16 MIDI įvesties kanalai, 16 MIDI išėjimo kanalus.

6.Prisijunkite savo muzikos klaviatūra prie kompiuterio muzikos įrašymas naudojant USB MIDI kabelis su įėjimas/išėjimas

1x Kabelis

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: klaviatūros studija, Midi, priedų muzikos studija, belaidžio midi, midi klaviatūra, midiplus, lauke midi, garso interfac, priedai muzikos studija, midi thru
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Muspor
Modelio Numeris Kabelis

Parašyti atsiliepimą

USB-OUT MIDI Sąsajos Kabelis Konverteris PC Muzikos Klaviatūros Adapteris Laido &T8

USB-OUT MIDI Sąsajos Kabelis Konverteris PC Muzikos Klaviatūros Adapteris Laido &T8

1 Atsiliepimai
€18.10

Ši kaina yra už 1 kiemas ilgis šis audinys! 1yard=0.91 matuoklis=36inch Plotis: 140cm (55 ch) Svoris: 15momme C o n t e n t s : 100% gryno šilko , Šilko C repe DE chine audinys Plauti: Sausa, valyti ar plauti Rankomis Ilgis toliau bus, jei daugiau nei 1 kiemas,pvz. 1yards=plotis*1yards 2yards=plotis*2yards Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime

0 Atsiliepimai
€6.56

Savybės: Aukštos kainos-veiksmingas, patikimumo pramonės standartai.Built-daugiau nei įtampos, nei dabartinės, ir trumpojo jungimo apsauga.PWM dizaino, įsitikinkite, kad stabilumo ir didelio efektyvumo elektros energijos tiekimo.Anti-trukdymo, praėjo ELEKTROMAGNETINIO suderinamumo bandymo, bangų mažiau nei 20MV.Nuolatinės įtampos išėjimas, tarkime, stabilus maitinimo šaltinis Led šviestuvai pasiekti ilgas tarnavimo laikas.Specifikacijos:

1 Atsiliepimai
€6.10

Nemokamas pristatymas originali nauja originali nešiojamojo kompiuterio LCD kabelis HP EliteBook 8440P 8440W KABELIS DC02C000U10 1. Jei jums reikia įvairių modelių, prašome siųsti nuotrauką, ir kodavimas, taip pat kiekį, jums reikia, kad pardavimas bus ne pirmas kartas atsakyti yo. 2. Gali būti kai kurie modeliai egzistuoja trumpą tiekimo kainų pokyčių.Jei turite kokių nors klausimų, prašome atsiųsti laišką,

0 Atsiliepimai
€5.91

Apyrankė Produkto Informacija: dydis:16+5cm Medžiaga:Nerūdijantis Plienas TINKA: Mylėtojai / Moterys / Women / Draugas / Draugė / Žmona / Poroms DĖVĖTI PROGA: Pažintys / Daily / Vestuves / Jubiliejų / Šalis / Kelionės ĮPAKAVIMAS: OPP Krepšys ATKREIPKITE DĖMESĮ: visos problemos, apie produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Ačiū. ​

Panašūs produktai