Akcoo už OnePlus 8 Pro " Privatumo UV Screen Protector, Grūdintas Stiklas kino Visą Ekraną klijų lietimui jautriais anti-spy Raštas

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€15.73

€19.67

Tai yra grūdintas stiklas ekrano apsaugos OnePlus 8 Pro(6.78 colių) , tai yra Anti-Spy(Privatumo) raštas ,jis yra Pilnas Ekranas Klijų raštas .

Kas yra dėžėje?

1 Privatumo UV Stiklo Raštas x1

2 UV Klijais x2 (1 atsargine)

3 Valymo Rinkiniai x2(1 atsargine)

4 UV Lempos x1

5 Vartotojo Instrukcija x1

Mes Teikiame daugiau 1 klijai ir 1 daugiau Valymo Rinkiniai įrengimo (jei jūs negalite įdiegti ją gerai frist laikas,jei taip, jums gali išvalyti Privatumo UV Stiklo plėvelė,ir išbandyti ją dar kartą)

Savybės:

【Privatumo Apsaugos】Ji Specialiai Sukurta Galaxy S9 (5.8 colio).Privatumo UV Stiklo Screen Protector yra ne tik priimti Visą Ekraną Klijuojama Apsauga Ekrano,bet taip pat apsaugoti jūsų Privatumą informaciją iš Peeping.Maloniai Priminimas: Kai naudojate šį apsauginį lipduką, ekrano ryškumą, įrenginys bus sumažintas.Rekomenduojama padidinti ekrano ryškumą prietaiso, kai jį naudoti.

【Visą Ekraną Klijų】Ji yra visiškai ekrano klijų grūdinto stiklo plėvelė,ir tai yra ne Taškinės Matricos,Juodos sienos,Bus ne nulupkite lengvai kaip krašto klijai stiklo plėvelė.Mūsų klijai gali užpildyti nedidelių įtrūkimų ir įbrėžimų ant ekrano ir padaryti jį visiškai naują išvaizdą.Svarbu atkreipti Dėmesį, įdiegimas: Jums būtina perskaityti Instrukciją ir Žiūrėti Vaizdo Vadovas.

【Jautri Liesti ir Byla Draugiškas】Už Visą Ekraną Klijais,be nuostolių, lietimo jautrumas(Tai yra geriau nei, kad krašto klijų Produktų) .UV Stiklai screen protector yra krašto iki krašto Aprėptį ,o dydžio yra skirta šiek tiek mažesnis, nei Ekrano suderinama su Dauguma Telefonu Atvejais.

【Premium Grūdintas Stiklas】Stiklo Raštas turi 4 kartus stiprinti ir 9H kietumu,Stipresnis ir atsparus Įbrėžimams nei Minkšta Medžiaga, Filmai.Ji turi Oleophobic Danga,tai padeda išvengti pirštų antspaudų ir smudges,taip pat suteikia jums sklandžiai liesti jausmas.

【Lengva Pašalinti】lipnios turėti tinkamą klampus,todėl jums nereikia nerimauti apie tai bus sunku pašalinti UV Stiklo Plėvelė jeigu reikia,taip pat visą ekraną klijai bus įsitikinkite, kad UV Stiklo Screen Protector likti ekrane ilgą laiką(Ne taip, kaip, kad krašto klijų produktų).Žiūrėti vaizdo vadovas parodys jums, kaip pašalinti jį lengvai.

Kaip jį įdiegti gerai?

1 Būti Daugiau Pacientų; 2 Žiūrėti Vaizdo Vadovas(Nuskaitymas, kad QR Kodas);

jei turite kokių nors problemų, kai ją įdiegti, Prašome būti laisvai Susisiekti su mumis vienu metu, Mes padėsime jums išspręsti bet kokias problemas.

Žymos: anti glare filmas, oneplu, a70 stiklo, oneplus 8 pro " screen protector, naftos marškinėlius, anti-uv marškinėliai, filmas oneplus 8 pro", oneplus 8 pro " mofi, dangtelio ekrano, oneplus 8 glas ekrano saugotojas
Pieštuku Švino Laipsnį (Kietumas) Sunkiau, nei 9H
Feature4 Oleophobic Danga
Prekės Pavadinimas Akcoo
Medžiaga Grūdintojo stiklo
Feature3 Touch jautrumas
Kilmės KN(Kilmės)
Telefonas Suderinamas Prekės Oneplus
Suderinama OnePlus Modelis Už OnePlus 8 Pro"
Savybės anti glare
Feature2 Nuo krašto iki krašto Aprėptį ir Atveju, Draugiškas
Tipas Priekinė Plėvelė
Feature1 Viso Ekrano Klijų

Parašyti atsiliepimą

Akcoo už OnePlus 8 Pro

Akcoo už OnePlus 8 Pro " Privatumo UV Screen Protector, Grūdintas Stiklas kino Visą Ekraną klijų lietimui jautriais anti-spy Raštas

3 Atsiliepimai
€7.65

Savybės: Tinka: tinka S3 Klasikinis SM-R770, S3 Pasienio SM-R760, S3 Pasienio SM-R765.Įrankių S2 / S2 Calssic serija. Išėjimo trumpo jungimo apsauga. Viršįtampio perkrovos filtro apsaugą. Introduc importuotų komponentų, nekilnojamojo mašinos bandymo senėjimo saugos rodikliai yra aukšti. Geras anti-trukdžių rezultatus. Nuolatinės SROVĖS pulsacijos yra mažas darbo našumas yra didelis,

1 Atsiliepimai
€5.37

SVEIKI! - Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai. - Mados dizainas,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės! - Medžiaga: Medvilnės Mišinys - Spalva: Kaip nuotraukoje - Sąrašą Įeina: Trys Pjesės, Komplektai, Dydžiai: 70/80/90/100Cm Dydžių Lentelė: Dėmesio plz: Jei jūsų vaikas yra minkšta, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Dydis Rekomenduojamas Amžius

0 Atsiliepimai
€14.06

Straipsnių Pavadinimas: Originalus Roborock Robotas Dulkių Dalis Mopping Medžiaga Robotų Dulkių siurblys Mop už Roborock Dulkių siurblys 4 vnt(1 langelis)/daug Paketas Rodo:

Panašūs produktai