10 Vnt Deimantinis Pjovimo Diskas Pjauti Šlifavimo Ratas Nustatyti Rotacinis Įrankis Diskiniai

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€4.97

€8.28

10 Vnt Deimantinis Pjovimo Diskas Pjauti Šlifavimo Ratas Nustatyti Rotacinis Įrankis Diskiniai

Šiltas Patarimai:Prašome saugos, apsaugos priemonės, Perspėjimas! (Geriau dėvėti akiniai).

Savybės:

Plastikinės sandėliavimo atveju, aišku, su dangčiu

Didelis kietumas,atsparumas dilimui ir puikus atsparumas smūgiams

Nustatyti kelias programas vienu(akmuo,nefritas,keramikos,stiklo ir pan.)

Pagrindinis tikslas: Akmuo / Jade / keramikos / stiklo / Karbido / pjovimo / šlifavimo / graviravimo

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Deimantas

Spalva:Kaip Nuotraukose

Storis: 0,6 mm

Rankenos skersmuo: 3mm

Modelis: 7pc Kietieji Diskai, 3pc Holed Ratų

Rankenos diametras yra padalintas į dviejų rūšių: 3mm

Disko Skersmuo:

16mm (1Piece)

19mm (2 Vnt.)

20mm (1 vnt)

22 mm (2 Vnt.)

25mm (2 Vnt.)

30 mm (1 vnt)

40mm (1 vnt)

Pakuotės Turinys:

10vnt * Deimantinių Pjūklų Diskai

Pastaba:

1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas, pls suprasti.

Sugrįžimas \Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt!

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: deimantai, šlifuoti varantys, diskinis pjūklas valdovas, ratas diamond, grupė peilis, automatinis punch pavasario, mašina pjautine mediena, centras punch rinkinys, bandsaw lentpjūvė, bandsaw ašmenų metalo, medžiaga cutter elektros
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Modelio Numeris JJ191895
Medžiaga Aliuminio-vario Lydinys
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"

Parašyti atsiliepimą

10 Vnt Deimantinis Pjovimo Diskas Pjauti Šlifavimo Ratas Nustatyti Rotacinis Įrankis Diskiniai

10 Vnt Deimantinis Pjovimo Diskas Pjauti Šlifavimo Ratas Nustatyti Rotacinis Įrankis Diskiniai

0 Atsiliepimai
€8.70

Trys Ketvirtadaliai Aukštos Sumažinti Thong Bodysuit Vien Nėrinių Kūno Kostiumas Viršūnes Cospaly Maudymosi Kostiumėlį Sukumizu Sexy Bodystocking Karšto Erotika Babydoll Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.Ką Jūs Gaunate:1 x Bodysuit Peržiūra:

0 Atsiliepimai
€16.53

Mielas drauge, kviečiame Suehuo Parduotuvė Prekių Medžiaga: PU medžiagos , panašios į rubberto ,saugi medžiaga, užtikrinti, kad nebūtų traumų metu žaisti Būklė: 100% NAUJAS Dydis: Apie 63 cm* 21 cm Pakuotė: Opp Krepšys 1 COLIS = 2,54 CM Šis produktas yra arčiausiai 1:1 versija ,ir yra taip sunku, kaip metalo, bet šviesos svorio. Ji turi labai gerą modeliavimo poveikis,

1 Atsiliepimai
€13.06

Xushaofa Nauja Medžiaga ITTF Patvirtintas 40+mm Besiūlių 3-Žvaigždučių Stalo Teniso Kamuoliukai Profesinės Balta Ping Pong Kamuolius Tenso De Mesa Pakuotėje yra: 6 Kamuoliukus/pak Klasė: 3-Žvaigždučių Spalva: Balta Dydis: 40+mm

2 Atsiliepimai
€2.89

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai. Mados dizaino,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės! Medžiaga: Poliesteris Spalva: Rožinė Dydis: Vienas Dydis yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas. prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 1 colis = 2,54 cm Atkreipkite dėmesį,

Panašūs produktai