20 Rinkinių 10mm Skiedra Tonas Juoda Magnetinio Snaps Maišelį Rankinės Užsegimas Mygtuką,Siuvamosios-dėl magnetinės Metalo sagtimi Mygtuką, Užtrauktuku Siuvimo Amato

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€4.13

Medžiaga:

Magnetinio Hematitas

Dydis:

Maždaug:10mm

keitimas : 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm = 0.0393 colių

Spalva:

kaip nuotraukoje

Kiekis:

Jūs gausite 20sets šį elementą, sąrašą, kainos

Dalies Nr.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

Sklypai yra paprastai išsiunčiamas per 1-2 darbo dienos po išvalytas mokėjimą ( išskyrus savaitgalius ir didelis šventes )

1) Sklypai bus išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu, pristatymo laikas, bus apie 8-20 darbo dienų, jei suma per tvarka, yra mažesnė nei $150.

2) Sklypai bus išsiųstas EMS, DHL, UPS ir " Fedex, pristatymo laikas, bus apie 7-10 darbo dienų, jei suma už užsakymą yra virš $150.

Grąžinimo Politika

Visus elementus, bus patikrintas ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Jei manote, nepatenkinti elementus, kuriuos gavo iš mūsų, o elementas skiriasi nuo aprašymas.Prašome leiskite man žinoti.visa grąžinamoji išmoka, pakeitimo arba endoprotezavimo yra siūloma.Tiesiog, jei reikia, prašome grąžinti prekę mums per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.

Prašome atkreipti Dėmesį: mes negalime grįžti, laivybos išlaidų ar nereikia imtis laivybos išlaidų atgal į mane nebent tai mūsų kaltė.Tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

Atsiliepimų &Susisiekite su mumis

Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mane teigiamų atsiliepimų, prašome jaustis patogiai, leiskite man žinoti pirmą kartą.Aš duosiu jums gerą sprendimą.

Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas, tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

Žymos: laisvalaikio drabužiai (1 3 yrs) papuošalai, įrankiai, įrengimai, prancūzijos karšto paieškos šviesos apšvietimas šviestuvai, augimo plėtros (0 1 metų) kūdikiams veikla, sporto salė, prancūzijos namų, sodo namų, sodo saugojimo padėklai, prancūzijos karšto paiešką moteriški drabužiai jumpsuits, prancūzijos karšto paiešką moteriški drabužiai bodysuits, prancūzija motinos vaikai, motina, vaikai pirmiausia vaikštynės, prancūzija motinos vaikai, motinos, vaikai, kostiumai, sportiniai švarkai (bleizeriai), eikite į moterų apatinius nightgowns sleepshirts
Funkcija Magnetinis
Dydis 10mm
Metalo Tipas Geležies
Produkto Tipas Mygtukų
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Skiedra žalvaris
Mygtuko Tipas Snap Mygtuką
Medžiaga Metalo
Apdaila Nėriniai
Formos ROUND
Technics Danga
Modelio Numeris AL054
Prekės Pavadinimas KGANN
Stilius flatback

Parašyti atsiliepimą

20 Rinkinių 10mm Skiedra Tonas Juoda Magnetinio Snaps Maišelį Rankinės Užsegimas Mygtuką,Siuvamosios-dėl magnetinės Metalo sagtimi Mygtuką, Užtrauktuku Siuvimo Amato

20 Rinkinių 10mm Skiedra Tonas Juoda Magnetinio Snaps Maišelį Rankinės Užsegimas Mygtuką,Siuvamosios-dėl magnetinės Metalo sagtimi Mygtuką, Užtrauktuku Siuvimo Amato

1 Atsiliepimai
€6.49

Pastabos: Pagrindinėse plokštėse yra dalies numeris konkretūs.Turite užsakymą, tikslios dalies numeris plokštė keičiate; tai yra būtina siekiant išvengti grįžta, vėlavimą ir išteklių atkūrimui mokestis.Jūs negalite eiti pagal modelį ar serijos numeris vienas!Mes gauti kryžius nuorodos ir suderinamumas gamintojo informacija (taip pat kitų įvairių šaltinių); o mes tai darome geriausia mūsų galimybė, mes negali

0 Atsiliepimai
€15.08

50/100vnt Naminių Šunų Helovinas Produktų Peteliškės Moliūgų Kaukolė Stiliaus Šuo Šuniukas Bowtie Naminių Reikmenys Šuo Ryšius Stilius:Helovinas peteliškės Kaklo Dydis: 20-40cm Kiekis:50Pcs/100vnt(mix spalvų)

5 Atsiliepimai
€11.60

Spalva: Sidabro Medžiaga: 925 Sterlingas Sidabro Stilius: Širdies formos, Ilgis: grandinės:40(16 )/ 45(18 )/ 50(20 )/ 55(22 )cm Svoris: redaguoti Nustatyti, pagaminti pagal užsakymą, pakabukas Pirkimo Procesas: 1. Priimti jūsų užsakymą . 2. Pasirinkite Grandinės ilgis. 3. Prašome palikite pranešimą apie vardą, kurį norite toliau užsakymo. (kai jūs padarysite užsakymą ,prašome prisiminti, kad palikti mums žinutę,kaip

Panašūs produktai