Dviračio Šviesos USB Dviračio Kompiuteris Speeeter Įkraunamas LED Dviračio Žibintuvėlis Lempa Rinkinį

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€11.70

€21.26

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 16px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.UŽTIKRINTI SAUGUMĄ - dviračių šviesos tinka visiems, situacija visiškai nesvarbu, gerai apšviestos, miesto dviračiai, kelių jojimo ar pavojingų kalnų dviračiais; savo didelio galingumo LED Šviesos gamina 350 liumenų su 4 unikalų ryškumo lygius, apšvietimo būdus ir įspėti kitus, kad tavo buvimas, ir dvi geltonos spalvos šoniniai žibintai padidinti bendrą matomumas kelyje, ypač sankryžose.

LCD DVIRAČIO KOMPIUTERIS - nuoma oeter kompiuterio įrašai, kurių vidutinis greitis, maksimalus greitis, dabartinis greitis mph/km, jojimo metu, oeter, vienos kelionės atstumas sekti savo dviračiu veiksmingai, daugiau funkcijų, su skenavimo režimas, greičio kartotuvas, priežiūra, kelionės metu ir pan.Jautrus jutiklis su ju galima stebėti dviračių greičio tiksliai.Ryškus LCD ekranas lengvai peržiūrėti važiuoti statistika.

SAUGUMO RAY - dviračių šviesa ateina su tiek priekinis žibintas ir uodega, šviesiai, kad jūsų dviratis išsiskirti su dideliu 360 laipsniu, matomumas Iki 50 metrų atstumu kaip artimąsias saugos apšvietimas su plataus kampo vaizdas - Perspėjimas vairuotojams apie visus pusėje su mirksi mirksintį gintaro spalvos šoniniai žibintai - saugiai dėl savo dviračius, ir pamatyti, kas į priekį visiškai aišku.Akimirksniu pagerinti savo matomumą ir saugos mūsų Ultra Ryškus LED dviračio žibintas.

USB ĮKROVIMO DVIRATĮ SPEEETER -atsparus vandeniui dviračio šviesos ir dviračių speeeter ateina su USB įkrovimo funkcija priekinis dviračio žibintas, viskas ko jums reikia yra USB laidas ir maitinimo šaltinio įkrauti (Kompiuteris, nešiojamas kompiuteris ar mobilusis telefonas, kroviklis), 1500mAh li-ion vidaus bateriją galima įkrauti šimtus kartų, todėl juos nebrangiai ir ekologišką alternatyvą vienkartinių baterijų.

PLATUS dviratį speeeter daugiau nei dviračiu speeeter už naktį jojimo.Tai dviračių šviesa nustatyti yra pakankamai lanksti, dviračių, pėsčiųjų, kempingas, arba bet lauko veikla ir gali būti naudojamas kaip avarinis žibintuvėlis.Dviračių užpakalinis žibintas yra paprasta naudoti su 3 režimais--Nuolat Ryškumas; Greitai Mirksėti; Lėtos Blykstės, kuri gali išlaikyti saugų atstumą naktį.

Kaip Įdiegti:

1.Atsukite netic galvą ranka ir ją įdiegti į transporto priemonės kalbėjo.

2.Lazdelės su guma, lipdukas imtuvas.

3.Įdiegti induktyvumo dėl priekinės šakės, esančios priešingoje pusėje nei discbrake.

4.Galvos suderinti du jutikliai, turi būti ne didesnis nei m.

Kaip pakeisti km/h, mph:

Numatytasis yra metrinė sistema.Paspauskite MODE(+) ir NUSTATYKITE, ( -) mygtuką kartu 5 sekundes, tuo pačiu metu, sistema pereina į minkštą pradžios, visi nustatymai ištrinami.Dabar paspauskite SET (-) mygtuką ir įrenginys persijungia į m/h, tada paspauskite MODE(+) mygtuką, kad patvirtintumėte.

Kaip nustatyti Rato dydis:

Rasti dydžio jūsų padangų (įsikūręs ant jūsų padangų), ir padauginti savo rato skersmuo 3,14 (pi).Tada konvertuoti, kad vertė į centimetrų.Kuri bus vertę jums patekti į dviračio kompiuterį (paspaudus +Režimą ir Set mygtukus vienu metu ir pasirinkti savo norimą vienetas greitis (m/h arba km/h).Jūs turite apvalus skaičius ne iki artimiausio sveikojo.

Pvz.: dviratis turi ratus dydžio ne 26in(skersmuo) x 1.95 į(plotis)

1 žingsnis: 26in x 3.14=į 81.64

2 žingsnis: 81.64 x 2.54 = 207.3656 cm (Konvertuojant cm centimetrų, 1 Colis =2.54 Cm)

Sprendimas: Padangos Apskritimo = 207cm

Tada jums reikia setup rato apskritimo 207.

Spalva:Juoda

Medžiaga:plastikas

Dydis:105x41mm

Pakuotės Turinys:

1x Dviračių žibintų kodas lentelė

1x Dviračių Žibintai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.kardiosignalas.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

Žymos: dviračių skaitiklis, "bluetooth" ciklą, speedomet, dviračio kompiuteris lixada, dviračio odometras belaidžio, dviračio kompiuteris mtb, "bluetooth" spidometras, belaidžio hodometro rodmens, dviračių cadence jutiklis, dviračio kompiuteris, usb
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Dviračio Šviesos USB Dviračio Kompiuteris Speeeter Įkraunamas LED Dviračio Žibintuvėlis Lempa Rinkinį

Dviračio Šviesos USB Dviračio Kompiuteris Speeeter Įkraunamas LED Dviračio Žibintuvėlis Lempa Rinkinį

0 Atsiliepimai
€4.11

pižamos moterims, nėriniai seksualus tuščiaviduriai apatinis Trikotažas Sleepwear moterims, apatinis trikotažas miego Apatiniai Nėrinių kailis sleepwear g-string pijama mujer z80 Moterų apatinis Trikotažas Babydoll Sleepwear Apatiniai Nėrinių Kailis naktiniai drabužiai +G-string PASTABA: Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jus pirkti!!!Naudoti panašių drabužių, palyginti su dydžiu. Prekės

1 Atsiliepimai
€17.46

SPECIFIKACIJOS Produkto:Swivel Plokštės Medžiaga: Geležis Dydis:6inch/8inch/10inch/12inch Aukštis: 23 mm 6/8/10 colių plieno skardos storis: 2mm 12 colių plieno skardos storis: 2,5 mm Funkcija: Visiškai vientiso Plieno guolių rutuliukai sklandžiau pasukami,360 Laipsnių Rotable,Lengva įdiegti,Sklandų Veikimą.Universaliai tinka: Kampas, Spintelės,Ratas,Žurnalas Stovo,Filmo Plakatas Ekranas,Gėlių Išdėstymas,Pyragas

3 Atsiliepimai
€3.80

Mada Vaikams, Kūdikių Mergaičių Maudymosi Apranga !!! Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100% Pagrindinė Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti Naujas Mados Dėmesį plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū. Pakuotė: 1x maudymosi Kostiumėliai Dydžių lentelė:

Panašūs produktai