Elektrinis Motoroleris, Padangų Xiaomi Motoroleris M365 Pro 10 Colių Guminės Padangos

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€4.48

€5.15

Elektrinis Motoroleris, Padangų Xiaomi Motoroleris M365 Pro 10 Colių Guminės Padangos Kulka Taškų: 1、dydis yra apie 25 (išorinis skersmuo) * 15.6 (vidinis skersmuo) * 5 (storio), cm 9.84 * 6.14 * 1.97 visų).Puikiai dera su Xiaomi M365 elektrinis motoroleris kiti elektriniai motoroleriai.

2、Saugos ir Aplinkos Apsaugos: Jis yra pagamintas iš grynos gumos medžiagų, netoksiškas ir beskonis, sveiką ir ekologišką.Ir dėvėti, atsparus išjungti, medaus smūgio absorbcija, tvirta, jokių gumbų, punkcija, mažo pasipriešinimo.

3、Nemokamai Infliacijos ir Nebijo Lygiosios: Pakeisti tradicinius vidinis ir išorinis padangos, didelio tankio, didelio stiprumo, prisegimą neturi eiti.

4、žemės drebėjimams: Pagamintas iš aukštos elastinės gumos medžiagos, todėl padanga yra didelis smūgiams ir pagalvėle rezultatus.Su korių mokslo dizaino, šios padangos tolygiai pakrauti ir įsisavinti žemės drebėjimas.

5、Dilimui Atsparumas: Pagamintas iš sočiųjų medžiagų ilgą laiką.Jis atsparus rūgščių lietų, ultravioletinių spindulių.Jis gali atlaikyti įvairių iškilimų ir poveikį kelių ir nebus įtrūkimai per 5 metus.

Funkcijos: 1. Dydis yra maždaug 25 (išorinis skersmuo) * 15.6 (vidinis skersmuo) * 5 (storio), cm 9.84 * 6.14 * 1.97 visų).Puikiai dera su Xiaomi M365 elektrinis motoroleris kiti elektriniai motoroleriai.

2. Saugos ir Aplinkos Apsaugos: Jis yra pagamintas iš grynos gumos medžiagų, netoksiškas ir beskonis, sveiką ir ekologišką.Ir dėvėti, atsparus išjungti, medaus smūgio absorbcija, tvirta, jokių gumbų, punkcija, mažo pasipriešinimo.

3. Be Infliacijos ir Nebijo Lygiosios: Pakeisti tradicinius vidinis ir išorinis padangos, didelio tankio, didelio stiprumo, prisegimą neturi eiti.

4. Žemės drebėjimams: Pagamintas iš aukštos elastinės gumos medžiagos, todėl padanga yra didelis smūgiams ir pagalvėle rezultatus.Su korių mokslo dizaino, šios padangos tolygiai pakrauti ir įsisavinti žemės drebėjimas.

5. Atsparumas dilimui: Pagamintas iš sočiųjų medžiagų ilgą laiką.Ji yra atspari tonacid lietaus ir ultravioletiniai spinduliai.Jis gali atlaikyti įvairių iškilimų ir poveikį kelių ir nebus įtrūkimai per 5 metus.

Specifikacija: Medžiaga: guma

Dydis: apie 25*25*5cm/9.84*9.84*1.97 į

Įpakavimas: OPP krepšys

Spalva: juoda

Taikoma scenoje: už Xiaomi M365 elektrinis motoroleris ir kiti elektriniai motoroleriai

Taikoma žmonių: universalus

Sąrašas:

Elektrinis motoroleris padangos*1

Žymos: xiaomi m365 10 colių, spyna xiaomi m365, lentelėje xiaomi 365 pro, electr motoroleris, motoroleris sėdynės, citycoco elektrinis motoroleris, m365 mudguard parama, diamond skate, valdybos skate, ašmenys 10 motoroleris
Tipas Elektrinė Riedlentė
Medžiaga Guma
Taikoma Žmonių VYRAI
Dydis 10 Inch
Valdybos Kategorija Plokščiasis
Modelio Numeris Elektrinis motoroleris, padangų

Parašyti atsiliepimą

Elektrinis Motoroleris, Padangų Xiaomi Motoroleris M365 Pro 10 Colių Guminės Padangos

Elektrinis Motoroleris, Padangų Xiaomi Motoroleris M365 Pro 10 Colių Guminės Padangos

Panašūs produktai