Aukštos rezoliucijos ov5648 500W, USB Kamera modulis 1080p 500W pikselių PCB lenta Mini usb kameros modulis

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€26.52

Aukštos rezoliucijos ov5648 500W, USB Kamera modulis 1080p 500W pikselių PCB lenta Mini usb kameros modulis Bendrovės Principas:

mūsų kompanija pabrėžia, kad verslo filosofija "reputaciją pagrindu, kokybės pirmasis" laimėti pirmos klasės reputaciją, pirmos klasės kokybės ir pirmos klasės paslaugomis.

Pristatymas:

1.Pakuotė yra labai saugus ir tvirtas.mes galime išsiųsti jums UPS/DHL/TNT/FEDEX/EMS.Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes bus naudoti jūsų pageidaujamą būdais.

2.pakuotės, reikia apie 5-7 dienų atvykti į savo rankas.

Garantija Ir Garantijos:

1.Visus komponentus, mes teikiame kokybiškas 45 dienų Grąžinimo politika nuo tos dienos, kai siunta.

2. Prašome tiesiog grįžti mums, pakeisti arba grąžinti pinigus, kai jums rasti unperfected kokybiškas prekes arba jie neveikia gerai.

3. Jeigu prekės turi trūkumų, prašome pranešti mums per 3 dienas nuo atvykimo.

4. Bet daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, gauti grąžinti pinigus ar pakeisti.

Pirkėjas Skaitymas:

Prašome patvirtinti, kad gavo iš produktų, jei prekes gavote, ir, jei prekės buvo pažeistas, nedelsdami susisiekite su mumis.nusiųsti nuotrauką į mus, kad mes galime patikrinti ir suteikti jums geriausias sprendimas.

Mes tik garantija, pristatymo laikas, bet mes negalėjome kontroliuoti express pristatymo laiką.Mūsų susijusi pardavimo asmuo bus atsakingas siųsti AWB dėl prekės pristatomos kitą darbo dieną.galite patikrinti AWB į interneto svetainę, kurioje mes siunčiame jums.Už AWB jūs taip pat galite skambinti vietos filialas express bendrovė savo įmonę.

Jei jums reikia daugiau informacijos ar turite klausimų, pls nedvejodami kreipkitės į mane .

1. Kviečiame susisiekti su mumis dėl mažesnės kainos didelės pirkti.

2. Kviečiame susisiekti su mumis, kai kuriuose specialūs lęšiai kurie yra ne įkelta mūsų parduotuvėje.

3. Tam tikra nuolaida bus teikiama, jei radote klaidą prekės puslapyje ir pranešti mums.

4. Kviečiame susisiekti su mumis dėl bet kokio klausimo apie mokėjimo, vežimo, pristatymo ir kitų dalykų.

5. Galime pritaikyti produktai, mes pagal kliento poreikis produktų, bus įvesti tinkamą produktą klientams.Tuo pačiu metu, klientas gali pateikti išsamius brėžinius, Mes galime gaminti pagal užsakovo brėžinius.

6. Mes galime padaryti kliento logotipas ir modelio numerį kameros modulis 10000/VNT užsisakyti.

1. Mes priimame Alipay", "PayPal", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

4. Didelė nuolaida yra prieinami jums, jei jūs turite didelį kiekį, prašome susisiekti su mumis .

1. - Dėl pristatymo 80% mėginio užsakymai bus išdėstyti per 3-8 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo.

- Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumai, Pirkėjai bus informuojami metu, jei prekės yra sandėlyje, ir kad pristatymas bus atidėtas.švinas laikas: 7-20 darbo dienas.

-Dėl skubių užsakymų, ji yra labai rekomenduojama, kad pirkėjai, kreipkitės į mus tikrinti pristatymo laiką.

2. Mes laivo į numatytąjį adresą, www.kardiosignalas.lt,jei jums nereikia mums pranešti.

3. - Siuntos Paštu, Oro Paštu už mažiau nei 2 kg krovinių, Vežimo www.kardiosignalas.lt standartinis pristatymas paprastai trunka 25-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgesnis) ,

- Pristatymas per www.kardiosignalas.lt premium pristatymas trunka apie 10-15days.

- jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome pasirinkti, DHL, EMS express".DHL trunka apie 3-7 dienas.EMS trunka apie 10-15days.

- Jei jūsų dydis yra daugiau kaip 50 vnt, prašome susisiekti su mumis iš anksto.Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .

4. Nuotraukos parodė, gal ir nėra labai tikslūs, nes mes atnaujinti mūsų produktai visą laiką.Sveiki atvykę į konsultacijas su mumis, jei jūs pastebėsite, yra klaidų, bet dėl mūsų gaminio aprašymą!

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.Mes pareiškiame, nekilnojamojo kaina už jus.Prašome susisiekti su mumis, jei norite deklaruoti mažą kainą.

8. BR pirkėjas, prašome pateikti CPF ar CNPJ, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

1. Mes siūlome visa grąžinamoji išmoka, jei tu negali gauti savo užsakymą mūsų sutartą laiką.

2. Už produkto kokybę problemų ,prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums su įrodymais per 3 dienas nuo gavimo

3. Straipsniai grįžo po 7 dienų pristatymas yra tik remontas.

4. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.Kaip elementus, grąžinami, pirkėjas turi sumokėti grąžinimo, laivybos mokestis.

1. Jei jūs turite tam tikrą problemą, apie spalvą, kokybę ar kitus, prašome nemokama sumažėjo susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes stengiamės jums padėti.

2. Mums reikia jūsų paramos ir pasitikėjimo.Mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Žymos: usb didelės raiškos vaizdo kameros, qi bevielio, mini kamera, hd kameros pcb lenta, dome ip lauko, antenos žudikas, usb cam modulis 160, gadinan ip kamera 5mp, fotoaparatas orange pi, kamera ip pcb
Ryšiai USB
Megapikselių 5MP
vaizdo kameros modulis USB Kamera modulis
Objektyvo (mm) 4.7-94mm
Jutiklis Prekės Omnivision
Saugojimas NĖRA
Pikselių 5MP
Tinklo Sąsaja NĖRA
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android"
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows Vista"
Tipas cctv
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Žiūrėjimo Kampas 160°
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Įrengimas Normalus
Jutiklis OV5648 Jutiklis
Prekės Pavadinimas YXF RONGHUA
Objektyvo FOV (pasirinktinai) 166 LAIPSNIS
Modelio Numeris YXF-QQSJ-8809-V1-166
Sąsaja USB 2.0 MJPEG C
TF Kortelė NĖRA
Modelis OV5648
Maitinimo Šaltinis Normalus
Stilius Mini Kamera Modulis / labai labai labai mažas fotoaparatas
spalva juoda
Fotoaparatas 1080p

Parašyti atsiliepimą

Aukštos rezoliucijos ov5648 500W, USB Kamera modulis 1080p 500W pikselių PCB lenta Mini usb kameros modulis

Aukštos rezoliucijos ov5648 500W, USB Kamera modulis 1080p 500W pikselių PCB lenta Mini usb kameros modulis

2 Atsiliepimai
€16.21

specifikacijos: Struktūra: Dual-core, 32-bit DSP HI3518E Jutiklis: 1/2. 8 SONY IMX323 2.0 MP 1/2.9 SONY IMX323 3.0 MP 1/2.5 SONY 335 5.0 MP Vaizdo suspaudimas: H. 265, H. 264 remti dual stream ; Paramos stream 0,1 M-6 Mpbs kolonėlė; palaiko vaizdo norma reguliuojama nuo 1 iki 30 kadrų / s), Objektyvas: 3MP 3,6 mm standartinis (2,8 mm / 3.6 mm / 6 mm / 8mm neprivaloma) Vaizdo išvestis: pagrindinės srovės: 1920 * 1080; Ir-lock filtras:

2 Atsiliepimai
€197.85

Nauji Plačiai gyvenimo stebėjimo kamerą 4G signalas Paramos mobiliųjų telefonų PROGRAMĖLĘ, lauko medžioklės, žvalgymo kamera vaizdo įrašymo sistema Specifikacija: Nuotraukos dydis:5MP/12MP/16MP Video rezoliucija:FHD 1080P/720P/VGA Sukelti greitis:0.35-0.4 sek. IR LED:57pcs nematomas infraraudonųjų spindulių šviesos Diodai Objektyvas:F=3.0 platus objektyvo FOV=100degree reguliariai

1 Atsiliepimai
€99.47

4MP SD22404T-GN PTZ) IP camera poe DH-SD22404T-GN 4x optinis priartinimas PTZ Tinklo Kamera H. 265 micro sd kortelę vaizdo kamera su logo Pastaba Kamera turi xxhua Logotipą, atkreipkite dėmesį prieš pirkdami.Programinė įranga yra smartpss, gdmss, idmss ir t.t Garantinis aptarnavimas: Prašome susisiekti su mumis,o NE savo Europos ar JAV didmenininkas.Jie bus ne jums pasiūlyti garantija. Savybės 4MP 4x

Panašūs produktai