Skaistus Paukščių Elektro-lyties Malonumas Spenelių stimuliacija Taurės Skaistybės Prietaiso Sekso Žaislai A263

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€4.97

didmeninės: Jei perkate kelis produktus kiekvienai daugiau nei 10 vnt, mes gali sujungti laivybos( EMS,DHL, UPS ir "FedEx"), susisiekite su prieš mokėjimą.Gamyklos mažmeninės prekybos,įvairių dizaino, geros kokybės, teisingas kainas.Privatumo pristatymo, slaptų paketo klausimų, prašome susisiekti su mumis.Ačiū.Prašome peržiūrėti mano kiti daiktai.Ačiū.

Puikiai tinka pradedantiesiems ir tiems, nauja elektro-seksas, šių spyruoklinius gnybtus kištuką į elektros maitinimo bloko ir pateikti jaudinantis e-stimuliacija.

Pasirinkti nustatymą galios vienetai dial kontroliuoti intensyvumo ir eiti iš švelnaus tingle į pulsuojantis bakstelėkite sekundžių.

Perjungti LĖTAS ar GREITAS kontrolės dažnumas smūgio, arba nustatyti rinkimo kontrolė, stiprumo smūgio.

Meilė Touch kompaktiškas valdymo blokas siunčia elektros impulsus į gnybtus ir gali būti naudojami tik kaip rankiniai massager arba kartu su gnybtais.

( Prašome įsigyti power box atskirai )

Baterijos tipas: AAAX2 (1,5 V) neįeina baterijos.

Įtampa: DC 3V

Impulso išėjimo galia : MAX 100 V/20mA

Impulso dažnis: 2-100Hz, Impulso Režimas: 10 failus strenth, 5 rūšių ritmu

Vežimą:

We will ship elementus į savo www.kardiosignalas.lt patvirtino adresą, jei jūs neturite mus informuoti apie savo adreso, kur turėtume laivo, mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

Prekės yra vežamos tik po gavimo jūsų visą išmoką, ir telefono numeris yra svarbu, kai jūs paliekate savo adresą.

- Apskritai, mes naudojame Kinija Paštu, ORO Paštu, arba ePacket į laivą.

Jei jūsų užsakyme daugiau nei 2KG, ji tik gali laivas per EMS,DHL, UPS ir "FedEx".

Pristatymo Laikas

- Kinija Paštu ORO Maill: Paprastai 10-30 darbo dienų.

- EMS/UPS/DHL/FEDEX:3~7 darbo dienas, kuris priklauso nuo šalies pristatytas.

Mieli klientai, Prašome atkreipti dėmesį:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių ,šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidas.

Prašome patikrinti, ar jūsų countryrsquos muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Wersquore nėra atsakinga už bet kokio nelaimingo atsitikimo, vėlavimų ar kitų klausimų, pristatymo laikotarpiu.

Mes paprastai pažymėti savo daiktą, kaip "Amatai".

Garantija Ir Grąžinimo Politika:

Paprastai prekėms, kurios nėra defektų, jie yra 100% brand new ir mes juos patikrinti, atsargiai, prieš pristatymas.Prašome grąžinti sugedusį straipsniai per 3 dienas po to, kai jas gavo, mes atsiųsime jums naujus, bet jūs turite mokėti siuntimo išlaidų, arba Grąžinamoji išmoka bus suteikta, nes pinigų atgal.

-Garantija neapima: avarija, žmogaus gedimo ar netinkamo naudojimo.

Atsiliepimai :

Gerbiami klientai, mes dėkingi už jūsų geranorišką bendradarbiavimą su mumis, jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

-Rašykite mums arba skambinkite telefonu mums prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes išspręsti visas problemas, patenkinamai.

-Jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys bus labai dėkingi.Tikimės, kad galime sukurti gerus &ilgalaikius verslo santykius su jumis, ačiū!

Žymos: elektro seksas, cbt kankinimą, mano sekso žaislai, e stim, sekso žaislas, bdsm žaislas, lytis, sex stroker, lytis šokas, peni žiedas
Medžiaga Plastikiniai
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas SKAISTUS PAUKŠTIS
Modelio Numeris A263
Elemento Tipas Varpos Žiedai
Seksualinio Pobūdžio No

Parašyti atsiliepimą

Skaistus Paukščių Elektro-lyties Malonumas Spenelių stimuliacija Taurės Skaistybės Prietaiso Sekso Žaislai A263

Skaistus Paukščių Elektro-lyties Malonumas Spenelių stimuliacija Taurės Skaistybės Prietaiso Sekso Žaislai A263

3 Atsiliepimai
€8.92

Naujas Nerūdijančio Plieno Apvalus Kamuolys Durų Rankenos Rankena Ištrauka Įėjimo Spyna Įrašas su 3 Raktais karšto Aprašymas: Nerūdijančio plieno perdavimo struktūrą, Stilinga ir elegantiška išvaizda Patvarus, visos metalo konstrukcijos, bell interjero užraktas durų rankenos miegamieji ir vonios kambarys Aukštos kokybės Vario Lock Core: Patvarus, ne korozinis, naudojamas ilgą laiką.Šis užraktas sustiprintų saugumo ir

1 Atsiliepimai
€7.29

2x Tinka Toyota Prius XW20 XW30 Prius Plus/V Venza Matricos RAV4 Už Lexus CT200h Scion tC SMD Baltos spalvos Led Licencijos numerio apšvietimo Lemputės Specifikacija: LED tipas: 3528 SMD LED kiekis: 18 vienetų *2 Šviesos spalva: Balta Šviesos spalva: 6000-6500K Liumenų: 126LM *2 Įtampa: 12-30 V Korpuso medžiaga: Aukšto tankio plastikų inžinerija Tarnavimo laikas: Daugiau

0 Atsiliepimai
€4.61

Mūsų tarnybos 1 - Mes teikiame aukštos kokybės produktas. 2 - Jums bus tiesiogiai pirkti iš kinijos gamykloje. 3 - galime pasiūlyti Lašas Laivybos ir naujausias Dizaino stilius jums.nbsp 4 - Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark.nbsp 5 -Mes taip pat priimame PASIDARYK pats į cutomize stiliaus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū. 6 - Jei norėtumėte pirkti didelio kiekio,prašome

Panašūs produktai