Miestas Mini Garsaus Notre Dame Katedra Modelio Kūrimo Bloką Kūrėjas Potala Švietimo Diamod Plytų Žaislai Vaikams

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€78.86

€131.43

modname=ckeditor Mieli draugai, sveiki atvykę į CY Toybox Parduotuvę, Jei turite kokių nors klausimų, pirkimo proceso metu, ir gavęs prekes, galite palikti pranešimą su mumis.Mes atsakysime per 24 valandas (išskyrus Kinų švenčių dienomis ir sekmadieniais, mes atidėti atsakymą).Visiems linkiu laimingas pirkinių!

1.MEDŽIAGA&PLYTŲ NUMERIS:Aukštos Kokybės ABS Plastiko Pastato Blokus, Plytas.

2.ATRASTI MICRO BLOKAI:Labai vertinga,alternatyva didelis,brangus pastatas rinkiniai!Didelis detalumas!Puiki dovana, pastato statytojas ar kolektorius.

3.ŠVIETIMO PRIEMONĖ:Mikro blokai padėti padidinti pastato statytojo bendrosios ir smulkiosios motorikos įgūdžius,erdvės suvokimą,ir pasakojimo galimybes.

4.KOKYBĖ ir SAFTY:Pagamintas iš aukštos kokybės tvirtos netoksiškos žalia medžiaga,micro blokai yra lankstus ir nebus sugadinti lengvai.savo lygaus paviršiaus ir suapvalinti kampai yra sukurtos, kad jų vaikas-saugus.

5.IŠSAMIĄ: Apima labai išsamus " step-by-step instrukcijos spalva

Draugiškas priminimas:

Šis produktas yra siunčiami be originalios pakuotės (instrukcijos ir produktas yra siunčiami kartu), bet mes pakuotės ji labai gerai.

Žymos: blokelių miestas, blokuoti statyti, darius, blokuoti de statybos, keychain mini, plytos pratęsimo s7317, 3d metalo mozaika, vystymosi švietimo žaislai, "lego" creator, miniatiūriniai plytų pastatas
Modelio Numeris mini Notre Dame DE Paris blokai
Įspėjimas negalima valgyti
charakteristika 3 įrangos pardavimas, biuro įrangos blokai,blokai creatored
Medžiaga Plastikiniai
Amžius > 6 metų
Stilius Animacinių filmų Žaislai,DIY,Žaislai, Edukaciniai Žaislai
Brūkšninis kodas No
Plastiko Tipas ABS
charakteristika 1 Kalėdų dovanos, naujųjų metų dovanos, gimtadienio dovanos
Lytis Unisex
Bloko Dydis Micro statybos blokas
charakteristika 2 žaislai vaikams,žaislai berniukams,žaislai mergaitėms
Tipas Blokai
3C Sertifikatas
Sertifikavimo 3C
Kilmės KN(Kilmės)
Venusaur Plytos Deimantų blokai

Parašyti atsiliepimą

Miestas Mini Garsaus Notre Dame Katedra Modelio Kūrimo Bloką Kūrėjas Potala Švietimo Diamod Plytų Žaislai Vaikams

Miestas Mini Garsaus Notre Dame Katedra Modelio Kūrimo Bloką Kūrėjas Potala Švietimo Diamod Plytų Žaislai Vaikams

1 Atsiliepimai
€17.46

SPECIFIKACIJOS Produkto:Swivel Plokštės Medžiaga: Geležis Dydis:6inch/8inch/10inch/12inch Aukštis: 23 mm 6/8/10 colių plieno skardos storis: 2mm 12 colių plieno skardos storis: 2,5 mm Funkcija: Visiškai vientiso Plieno guolių rutuliukai sklandžiau pasukami,360 Laipsnių Rotable,Lengva įdiegti,Sklandų Veikimą.Universaliai tinka: Kampas, Spintelės,Ratas,Žurnalas Stovo,Filmo Plakatas Ekranas,Gėlių Išdėstymas,Pyragas

2 Atsiliepimai
€3.73

Mes siūlome savo fotografijos backdrops daug medžiagos funkcijos su tūkstančiais stilių pasirinkti.Skaityti toliau daugiau informacijos apie kiekvieną iš medžiagų, mes siūlome. Poliesterio audiniu yra mūsų naujausias ir didžiausias kompiuterio dažytos be raukšlių vilnos-kaip audinys, kuris yra tiek skalbimo ir džiovintuvas seifas.Valymas yra lengva!Tiesiog įdėti juos į skalbimo ir džiovintuvas dėl subtilus ciklas

Panašūs produktai