12/24V 1300ml Automobilių Virdulys Nerūdijančio Plieno Elektrinis Šildymas Puodelio Verdančio vandens Butelis Automobilių, Sunkvežimių Virdulys Vandens Šildytuvas Kelionės

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€20.60

€38.14

12/24V Nešiojamų 1300ml Nerūdijančio Plieno Elektrinis Šildymas Puodelio Verdančio vandens Butelis Automobilių, Sunkvežimių Virdulys Vandens Šildytuvas Kelionės

Aprašymas:

Šis virdulys yra būtinybė save-vairuotojo kelionė, jūs galite mėgautis karšto vandens, arbatos ir kavos, bet kuriuo metu, arba paruošti pieno kūdikiui.Ji priima 304 nerūdijančio plieno virdulys kūno ir vidinių šildymo vamzdžiai, greitai, šilumos ir virti. 1300ml super didelės talpos, patogiau naudoti.Be to, vandens šildymo funkcija, virdulys, taip pat gali būti naudojami virti kiaušiniai arba makaronai, kuri suteiks jums daug patogiau savo kelionės.

Savybės:

Virdulys institucija priima 304 nerūdijančio plieno, užtikrinant saugų ir švarų vandenį.Premium plastikinė rankena yra patogi rankena, stabilus ir šilumos izoliacija.Vidinis nerūdijančio plieno šildymo vamzdžių dizainas, greitas šilumos.u nupjaukite maitinimo, kai vandens virimo ir žalia indikatoriaus lemputės.Lengva naudoti, kištuku į cigarečių degiklio lizdą, tinka savarankiškai vairuotojo kelionė.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + PP

Spalva: kaip Parodyta Paveikslėlyje

Įtampa: 12V 120W, 24V 240W(Pasirinktinai)

Talpa: 1300ml

. Šildymo Temperatūra: 100℃ (automatinio išsijungimo po virimo)

Šildymo Laikas: apie 30 minučių (24V), apie 60 minučių (12V)

Aukštis: apytiksl. 25cm / 9.84 į

. Skersmuo: maždaug. 13.5 cm / 5.31 į

Svoris: apytiksl. 934~971g

Pakuotė:

1 x Automobilinis Virdulys su Cigarečių Degiklio Kištuką, Saugiklis

Pastaba:

1. Prašome sausas valymas, virdulys prieš naudojimą, kad būtų išvengta gauti elektroninių skyriaus šlapias, vidinė dalis galite nuplauti vandeniu.

2. naudoti nurodyto elektros energijos tiekimo.

3. Prašome šilumos sausas, žemiausias vandens lygis negali būti mažesnis nei 1/3 aukščio, vidinis.

4. Vandens lygis negali būti didesnis nei nerūdijančio plieno korpusas, siekiant išvengti perpildymo.

5. fter veidrodėliai, ištraukite maitinimo ir tada paspauskite jungiklį.

6. nustatykite apkaustų perjungti į "normal open" narė, virdulys gali būti naudojami virti kiaušiniai arba makaronai; koreguoti "automatinis" narė, automatinė vandens šildymui.

1) Mes priimame lipay, Vakarų Sąjunga, TT.ll pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

bijau pristatymas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir PO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.ny ginčų sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. ll grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO KALNO, gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, FTER TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

bijau atsiliepimus

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: 12 v automobilinis virdulys, kavos kettl, dalių elektrinis virdulys, automobilių šilumos, puodelis šilčiau, elektriniai virduliai, puodelio šildytuvas, elektrinės sienų arbatos virdulys, hervidor, paprastas elektrinis virdulys
Šildymo Būdas Prijunkite Šildymo
Prekės Pavadinimas VGEBY
Talpa Kita
Šildymo Greitis 6 minutės
Įtampa (V) Kita
Šilumos Taip
Stilius Elektrinis Virdulys
Kilmės KN(Kilmės)
Masto Ženklas NĖRA
Galia (W) Kita
Korpuso Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Funkcija Kita
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris Automobilinis Virdulys
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Parašyti atsiliepimą

12/24V 1300ml Automobilių Virdulys Nerūdijančio Plieno Elektrinis Šildymas Puodelio Verdančio vandens Butelis Automobilių, Sunkvežimių Virdulys Vandens Šildytuvas Kelionės

12/24V 1300ml Automobilių Virdulys Nerūdijančio Plieno Elektrinis Šildymas Puodelio Verdančio vandens Butelis Automobilių, Sunkvežimių Virdulys Vandens Šildytuvas Kelionės

3 Atsiliepimai
€3.90

Savybės: Hermetiški Nuo Drėgmės Grūdų dozatorius, sandariai bako konstrukcija su 2 silikoninis sandariklis, saugoti savo maisto dry & saugus nuo vabzdžių, žiurkių ar kitų kenkėjų, Matavimo puodelis reikia varžto dėl per užpilkite vandens. Puikus Dydis Mažas ryžių indą su 2kg talpa, mažas ir patogus tinka jūsų sandėliukas organizacija, puiki virtuvė, Sandėliavimo.Yra rankena ryžių laikymo konteineris

0 Atsiliepimai
€12.09

Nerūdijančio Plieno Atsuktuvas Skaičius 4/5 Stipinai Star, Atsuktuvai Remonto Įrankis Richard Mille, laikrodis Judėjimas Ypatybė: Šis Atsuktuvas įrankis yra už Richard Mille, laikrodis pakeisti. Tai gali tilpti originalus varžtams nuotraukas.Kai OEM varžtas netelpa. Taigi, prieš tai, kad šį įrankį prašome įvertinti ir patvirtinti savo varžto Skersmuo. Specifikacija: Medžiaga:

0 Atsiliepimai
€5.39

Originalus Juoda Balta Spalva HTC M10 10 Home Mygtuką, pirštų Atspaudų Meniu Grįžti Klavišą Jutiklis Flex Kabelis Savybės: Atsarginių dalių HTC one M10 10 Ateina su apsauginiu plastiko maišą ir saugaus pakavimo Didelis kiekis sandėlyje Patikrintas prieš pristatymas ir 100% veikia gerai Pristatymas per 2 darbo dienas nuo patvirtinti mokėjimą Puikiai po pardavimo paslaugos Pakuotės

Panašūs produktai