10 Pak Dervos, Silikono Formų Cabochons Formų Derva, Molio, Papuošalų Gamybai-Sakai Papuošalai Liejimo Formų, Su Ovalo Formos, Širdies, Kv.

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€10.03

€12.38

AUKŠTOS KOKYBĖS: Tai sakai liejimo formos yra pagamintas iš patvaraus silikono medžiagos, labai lankstus ir lengvai valomas, kad ji daugkartinio naudojimo, su skaidriu išvaizdą, galite pamatyti apačioje, kai procesas projektą.

LENGVA RELEASE: Šių papuošalų liejimo formos yra su sklandžiai ir blizga interjero, sumažinant poreikį sumažinti nugaros ir lenkijos gatavo dervos elementus.Po to, kai jūsų projektas yra visiškai išgydyti, jums tiesiog reikia paspausti apačioje pelėsių, ir dervos projektai bus lengvai iššokti.taip pat galite naudoti dervos pelėsių purslų, kurie gali padėti jums išplėsti jūsų silikono formos " gyvenimo.

PLATUS: Tai sakai liejimo formos yra suderinama su dauguma dervomis arba kitomis liejimo medžiagos, pvz., epoksidinės dervos, uv derva, polimeras, molio ir kt.Jūs galite pridėti šiek tiek dervos, pigmentai, dervos dažų ir įdėti įvairių puošmenų, ar užpildų, puikus, todėl derva papuošalai, kabantys papuošalai

Puikus pasirinkimas už "PASIDARYK pats" rankų darbo mėgėjams ar tiems, kurie yra tiesiog naujas derva papuošalai priėmimo.Tai lengva naudoti ir geras būdas saugoti savo atmintyje.

Naudoti savo vaizduotę, pabandykite ką nors unikalaus ir ypatingo sakai papuošalai, pavyzdžiui, apyrankės, auskarai, pakabukas ir kt.Jis bus ypatingas ir prasminga dovana jūsų šeimos nariams, draugams, taip pat.

Jūs gausite daug malonumo ir pasitenkinimo projektavimas išvaizdą norite, kad galėtų dėvėti ką nors, kad jums padarė, yra tikrai kietas dalykas.

Pastaba:

Kaip valyti: Prašome išvalyti dervos liejimo formų su apsitrynę alkoholio, ir naudoti minkštos medžiagos skiaute nuvalykite švarus.

Kaip laikyti: Prašome parduotuvėje dervos papuošalų formų, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir dulkių.

Kaip paleisti: galite naudoti derva pelėsių išleidimo purškimo.Jei neturite, galite naudoti kūdikio valykite arba lašas muilo sumaišykite su trupučiu vandens, kaip atleidimo agentas.

Cabochons Brangakmenio Forma:

Pelėsių Dydis: 25.5 cm x 15.5 cm

Forma : Apvalus Kupolas, Kvadratas, Meilės Širdies, Ovalo, Ašaros

Star Mėnulis/CatFootprint/Meilė Širdies Dervos Pelėsiai:

Pelėsių Dydis:

star mėnulis: 7 x 3.5 cm

katė pėdsaką: 7 x 4.5 cm

meilė širdies: 6.5 x 4cm

Derva Žiedo Formos:

Pelėsių Skersmuo: 16mm / 17mm/ 18mm /20mm

spalva:skaidri, balta

Medžiaga:Silikonas

Pakuotės Turinys:

1 * Didelis Cabochons Perlas Liejimo Formos

3 * Žvaigždučių Mėnulis/Cat Pėdsaką/Meilė Širdies Pelėsių

6 * Žiedo Forma

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: širdies pelėsių derva, pyragas pelėsių silicio, širdies silicio, pelėsių silicio, pyragas širdies pelėsių, chocol pelėsių, širdies formos silicio, širdies formos, pelėsiai, širdies formos silicio
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Elemento Plotis 10cm
Elemento Aukštis 5.6cm
Prekės Svoris 236.50 g
Produkto Savybės silikono epoksidinės dervos pelėsių "PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Modelio Numeris silikono epoksidinės dervos pelėsių "PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo
Elemento Ilgio 20cm
Prekės Skersmuo 20cm

Parašyti atsiliepimą

10 Pak Dervos, Silikono Formų Cabochons Formų Derva, Molio, Papuošalų Gamybai-Sakai Papuošalai Liejimo Formų, Su Ovalo Formos, Širdies, Kv.

10 Pak Dervos, Silikono Formų Cabochons Formų Derva, Molio, Papuošalų Gamybai-Sakai Papuošalai Liejimo Formų, Su Ovalo Formos, Širdies, Kv.

0 Atsiliepimai
€19.21

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2. Pristatymo laikas: Prieš mes galime ship užsakymą, mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Laiko reikia paruošti savo daiktų pristatymas atskirą nuo pristatymo laikas, bet nesijaudinkite, laikas nebus ilgas.Ačiū už supratimą! 1.Kaip

1 Atsiliepimai
€48.08

DYDIS LENTELĖ US Dydis Etiketės Dydis Pado Ilgis su Colių Dydžio 5 34/220 22 cm 8.66 Colių 5.5 35/225 22.5 cm 8.86 Colių 6 36/230 23 cm 9.06 straipsnis Colių 6.5 37/235 23.5 cm 9.25 Colių 7 38/240 24 cm, 9.45 8 Colių 39/245 24.5 cm 9.65 Colių 8.5 40/250 25 cm 9.84 Colių Dėmesio : Dydis matuojamas pagal save, kartais, turi tam tikrų klaidų, bet visada per 2-5mm Jei negalite patvirtinti, dydį

Panašūs produktai