LED Akinius Spalvinga Šviesos lemputės Akiniai Vyrams, Moterims

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€6.66

€9.24

Kulka Taškų:

1、Gauti Dėmesio: Suplakti šiuos šviečiančius akinius minioje, visi mėgsta juos ir nori dėvėti juos.Jie gali padėti jums padaryti skirtumą.

2、Aukštos Kokybės: LED akiniai yra pagaminti iš ekologiškai ir tvirtas, aukštos kokybės PC plastiko, ne toksiškas, neturi kvapo, saugus ir ne šildymo.LED žibintai yra suprojektuoti abiejose produktas, kuris bus ne blokuoti tavo akyse, kuri yra patogi jums žaisti.

3、Geriausia Dovana: LED akiniai tinka visiems vyrams ir moterims.Tai geriausia dovana kitiems.Ji gali sukurti Kalėdų atmosferą ir padėti tapti patraukliausia asmuo.

4、Patogus Nešioti: nosies tiltas gali geriau apsaugoti nosies, nėra lengva nusimesti, yra lengvi ir patogūs, ir nesijaus slėgis, net jei ir dėvėti visą dieną.

5、Platus Naudojimas: Tinka koncertai, festivaliai, barų, kostiumų šalys, karnavalai ir kt.Jis gali būti naudojamas futuristinis vaidmenų ir apsaugoti savo akis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Spalvinga Šviesos Akiniai

Medžiaga: akrilas per visą kadrą + elektroniniai komponentai ir kt.

Maitinimo šaltinis: 2 mygtukas baterijų

Dydis: apie 170mm*170mm*45mm/6.69*6.69*1.77 į

Svoris: apie 70g

Baterijos talpa: 210mAh (keičiamais)

Darbo laikas: apie 60 min

Apšvietimo režimas: spalvinga nuolydis

Taikoma kartų: koncertai, barų, KTV, šokių ir kitų pramogų vietų

Taikoma žmonių: rekomenduojamas vaikams ir suaugusiems, per 12 metų

Pastaba: Šis produktas yra žemos įtampos išėjimo, prašome būti tikri, kad naudoti!

Pakavimo Sąrašas:

Šviečiantys Akiniai*1 (Įskaitant Mygtukas 2 Baterijos)

Pastaba:

1. Ne spaudimo ar liesti aštrių daiktų, kad nepažeistumėte ir įbrėžimų ant veidrodžio paviršiaus.

2. Montuojant akumuliatorių, prašome atkreipti dėmesį į teigiamas ir neigiamas puses, baterijos.Jei nenaudojate ilgą laiką, prašome išimkite bateriją.

Žymos: led vlog, godox skydelis, stiklas led, odyssea led šviesos, šviesos šviesos akiniai, lempa led, švyti šalis, kinija akinių, moterų lunette prekės, akinių rėmeliai
Proga Grandiozinis Renginys
Skaičius, Vnt Kita
Modelio Numeris led akiniai
Švyti Reikmenys Tipas Švyti Sunglass
Žėrintis Laikas -
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

LED Akinius Spalvinga Šviesos lemputės Akiniai Vyrams, Moterims

LED Akinius Spalvinga Šviesos lemputės Akiniai Vyrams, Moterims

1 Atsiliepimai
€6.49

Pastabos: Pagrindinėse plokštėse yra dalies numeris konkretūs.Turite užsakymą, tikslios dalies numeris plokštė keičiate; tai yra būtina siekiant išvengti grįžta, vėlavimą ir išteklių atkūrimui mokestis.Jūs negalite eiti pagal modelį ar serijos numeris vienas!Mes gauti kryžius nuorodos ir suderinamumas gamintojo informacija (taip pat kitų įvairių šaltinių); o mes tai darome geriausia mūsų galimybė, mes negali

1 Atsiliepimai
€13.26

13GB EKIU Tiuningas Remap Keisti Failai, Skirti Automobiliams, Sunkvežimiams Paieška Darbas Su FGTECH EKIU Programuotojas Šios bylos yra iš profesinės garažas technikas ,turime išbandyti kiekvieną failą savo verslo , nėra jokios rizikos, kad naudoti šiuos failus tiesiogiai. PROFESIONALUS DARBAS SU PROFESIONALIAIS FAILŲ LABIAUSIAI PATIKIMŲ DUOMENŲ BAZĖ, SKIRTA DAUGUMAI LENGVŲJŲ AUTOMOBILIŲ.JOKIŲ ŠIUKŠLIŲ

Panašūs produktai