Žiupsnelis Klostyti Butas Kablys Ligoninės, Klinikos SPA Lab Kabina, Užuolaidų Daliklis Privatumo Užsakymą Langų Užuolaidų ChadMade Lazdynas(1 grupė)

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€23.10

€46.19

APRAŠYMAS

- Liepsną poliesterio audiniai.Standartiniai akučių viršuje yra 23 cm . 4 cm, nuo užuolaidų viršaus į viršų akių. - Kabina užuolaidos yra pagamintos vienodo dydžio ir paprastai dydžio maždaug 10% platesnis nei kelio ilgio.Užuolaidų aukštis nustatomas pagal grindų iki lubų aukštis, ir užuolaidos paprastai baigti maždaug 12 virš grindų. - Skalbti Mašinoje. - Aparatūros bėgių sistema neįskaičiuotos. - ChadMade kabina, užuolaidos gali būti naudojamas privatumo užuolaidos viešųjų vietų, tokių kaip ligoninė, klinika, medicinos, laboratorijų ir spa ar kaip kambario dozatoriumi.Plotį ir aukštį galima pritaikyti įvairių dydžių šalia šių dydžio sąraše.Visi užuolaidos buvo apsiūti, ant abiejų šonų ir apačios, suteikti jai daugiau profesinę išvaizdą.

PASIRINKTINIS TYRIMAS

Custom užklausą bus atsakyta per 24 valandas.Prašome parengti ir nusiųsti šiuos informacija, tada mes suteikti jums su citata ir ypatingą ryšį, pateikti mokėjimo įsakymą. * Produkto pavadinimas ir Spalvos pavadinimas * Priimti Tipas * Vieno skydo plotis ir Ilgis, CM ar Colio. * Įdėklo tipas Siųsti pranešimą apie www.kardiosignalas.lt arba siųsti el. laišką adresu [email protected]

MATAVIMO VADOVAS

NUSTATYTI AUDINIŲ LAZDELE AR KELIO PLOTIS • Priemonės plotis savo langą, atsižvelgiant į tai, ar norite, apdaila-sumontuotas arba sienos montuojamas lazdele.Tada išmatuokite savo lazdele arba) kelio ilgis nuo vienos pusės į kitą (išskyrus finalą/bžūp). • Jei nusprendžiate, kad atskleisti visą savo langą, pridėti 3-15" faktinės plotis lango leisti pakankamai vietos, kai užuolaidos yra visiškai atvira, norint išvalyti langą.Jei įrengti naują kelią arba lenkas, tai turėtų pratęsti 3-15 cm arba lango rėmo, atidarymas, leisti, užuolaidos turi būti sukrauti atgal nuo langų ir padengti skirtumą privatumas ir izoliacija tikslu.Tai padės padaryti srityje atrodo didesni, ir taip pat leisti kuo daugiau natūralios šviesos, kiek įmanoma, kai audiniai yra atviras. • Audiniai juostos paprastai yra įdiegta 4" virš lango rėmo. • Apsvarstyti papildomų sienelės reikia dekoratyvinis finials.Pridėti papildomų colių reikalingi dekoratyviniai finials.

NUSTATYTI, APDAILOS PLOTIS ir ILGIS * Vieno skydo plotis = ( Strypas Sekti Visas Ilgis + Pilnatvę ) / Panel kiekis * Užuolaidų parduodamas už skydo, o ne pora. * Priemonė nuo viršaus lazdele, jei norite apačioje draperija būti (1/2" virš grindų, arba maždaug 6" 8" žemiau palangės ).Tai yra jūsų baigtas viršuje, polių hem lašas.Maždaug 1" užuolaidų bus pridėta virš žiedu stovėti virš polių.Tai neturi įtakos kabinti ilgis jūsų užuolaidos, bet ir sukuria baigė žiūrėti - jums nereikia į tai atsižvelgti papildomą 1" savo matavimus.

PILNATVĖS * Mes rekomenduojame, pilnatvę santykis yra 1,25-2X sukurti bangų, ir raukšlės, kai arti užuolaidos. * Pavyzdžiui, lazdele arba stebėti visas ilgis 80 cm, vieno skydo plotis reikia 50 cm, mažiausiai ( 80x1.25=100, 100/2) 80 cm, plotis didžiausias, jei jūs pakabinti 2 paneles.

Butas Kablys

* Pin kabliukai aukštis 3 cm, reguliuojamas aukštis aukštyn ir žemyn. 6 pin kabliukai įtraukti per 40 cm plotis. * Pusės apačia 1 colio, apačioje hem 4 cm. * Išmatuokite ilgį nuo akių žiedu apačioje.Strypas žiedai nėra įtraukti, kurį reikia įsigyti atskirai. * Jei strypas ilgis 100 cm, siūlau pridėti 1,5 x-2x pilnatvę, už raukšlės ir sutampa, tada, kad 2 grupes, kiekviena 75-100 cm pločio. * Ji darbai traverse stogams, elementas su žiedais arba kelias. * Ji darbai, užuolaidų lazdele su clip žiedus, stebėti, stogams, akių žiedai.

ŽIUPSNELIS KLOSTYTI

* Klostyti ilgis 3-1/8 cm.Klostyti gylis 1 cm.Baltos atgal juostos plotis 3-1/8 cm.Pusė apsiuvas 1 colio, apačioje hem 4 cm. * Klostes vietos be 5.5-6.5 cm. * Klostes pin kabliukų kiekis: 9 klostes 50" plotis; 13 klostes 72" plotis; 15 klostes 84" plotis; 19 klostes 100" pločio. * Pin kablys yra reketas sistemą, kad juos reguliuoti.Pin kabliukai įtraukti, bet draperija lazdele žiedai gali būti neįskaičiuotos.Pin kabliukai aukštis reguliuojamas per 3 cm. * Skydo plotis yra plotis, kad klostes, jau nustatytas. 1.8 X audinio naudojimo įsipareigojimų sukurti klostes ir raukšles. * Skydo plotis yra iš kairės klostyti pabaigos į dešinę klostyti pabaigoje, vietoj kairės uždangos pusėje hem dešinėje užuolaidų pusės apačia. * 1.5 cm pusės tuck (iš šonų apačia į kairę arba į dešinę pirmą klostyti). * Išmatuokite ilgį nuo akių žiedo, kur užuolaidų kabliukai pridedamas. * Jei lazdele arba bėgių ilgis 100", pridėti 1.1 x plotis arba papildomus 4" plotis sutampa, ir atotrūkis privatumo, tada, kad 1 skydelio 110" arba 2 grupes, kiekviena 55" įstrižainės. * Ji darbai kelio, skersinis strypas arba polių su žiedais ( o ne strypas su clip žiedai).

VAIZDO APIE TAI, KAIP PASIRINKTI TINKAMĄ UŽUOLAIDŲ

Žymos: geometrinis atspalvis, žiupsnelis klostyti užuolaidos šalį, miršta užuolaidos, uždangą gyventi kambarys, internatinės mokyklos džuljeta, - estor, durų užuolaidos temas, užuolaidos kabliukai, bronzos užuolaidų holdbacks, gatavų užuolaidų linas
Funkcija Translucidus (Spalvinimas Norma 41%-85%)
modelis Verpalai Dažyti
Medžiaga 100% Poliesteris
Vieta durys
Savybės privatumas
Kilmės KN(Kilmės)
Diegimo Tipas Lubų Įrengimas
Kolekcijos Pavadinimas HANZEL
Prekės Pavadinimas ChadMade
Modelio Tipas Kietas
Naudoti ligoninės
Antraštė Tipas Žiupsnelis Klostyti, Butas Kablys
Taikoma Langų Tipas Kreivė Langą
Tipas Užuolaidų
Apdorojimo Reikmenys Kaina Įtrauktas
Stilius Vintage, Prabanga, Sielovados, Modernus, Atsitiktinis, Šiuolaikinio, Šalis
Audinio Svoris ir Medžiagos 200 gsm Poliesteris
Technics Audiniai
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Palikta Atvira
Spalvinimas Norma Blokuoti 60% Saulės šviesos
Modelio Numeris HANZEL

Parašyti atsiliepimą

Žiupsnelis Klostyti Butas Kablys Ligoninės, Klinikos SPA Lab Kabina, Užuolaidų Daliklis Privatumo Užsakymą Langų Užuolaidų ChadMade Lazdynas(1 grupė)

Žiupsnelis Klostyti Butas Kablys Ligoninės, Klinikos SPA Lab Kabina, Užuolaidų Daliklis Privatumo Užsakymą Langų Užuolaidų ChadMade Lazdynas(1 grupė)

0 Atsiliepimai
€9.36

[xlmodel]-[custom]-[53458] [xlmodel]-[custom]-[8888] 2m Timpa Butas Gumos Juostos Storis 0.45 mm-0,75 mm Spalvotų Elastinga Butas Gumos Juosta Naudojami Medžioklei Katapultos Lauko Specifikacija: Ilgis: 2m Plotis:15cm Spalva: Oranžinė Storis: 0.45 mm, 0,5 mm 0.55 mm 0,6 mm 0,65 mm 0,7 mm 0,75 mm [xlmodel]-[foto]-[0000]

2 Atsiliepimai
€20.38

RM7596938156746473 37 45 Laipsnių Peep Akyse Junginys Svogūnai Aliuminio Korpusas laikrodžio stebėtojas Diafragmos Objektyvas Lauko Šaudymo Sporto Medžioklės Reikmenys Prekės pavadinimas:Šaudymas iš lanko peep akyse Medžiaga:aliuminio Kiekis:1pc Dydis: 37 Laipsnį ir 45 Laipsnių Naudojimas: junginys svogūnai Pastaba: 5 dydis šerdis Mes turime 6X, 8X objektyvas,mes išsiųsti

1 Atsiliepimai
€4.92

Mūsų tarnybos 1 - Mes teikiame aukštos kokybės produktas. 2 - Jums bus tiesiogiai pirkti iš kinijos gamykloje. 3 - galime pasiūlyti Lašas Laivybos ir naujausias Dizaino stilius jums. 4 - Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark. 5 -Mes taip pat priimame PASIDARYK pats į cutomize stiliaus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū. 6 - Jei norėtumėte pirkti didelio kiekio,prašome

Panašūs produktai