Pieno Putų Rankinis, Kavos Putų Baterijomis - Elektrinė Šluotelė Kavos Maišyklė, Milk Foamer, Mini Maišytuvas Naudingos Dovanos

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€4.71

€6.19

GAUTI KREMINĖS PUTOS GREITAI Didesnį Greitį Varikliu, Tai Pieno Putų Sukasi Greitai ir Sklandžiai.Tai Daro Geriausiai Kreminės Putos su Pienu, Šildomos Apie 160 pagal celsijų.Mėgaukitės Savo Mėgstama Kava su Puta Įdaras per kelias Sekundes.

Taigi, Jums Bus Ne Nerimauti, Laidai ir Rasti Lizdai, Ji vis Dar Atneša Kreminės Putos Pieno iš Karto.Per 45 - 60 Sekundžių, Jūs Gaunate Gl Pripildyti Pieno Putų ir Pasiruošę Pridėti prie Kavos.

Tiesiog Imtis Šio Nešiojamų Putų ant Kelių.Mažas, Tačiau Veiksmingas, Lengvai, kad Jūsų Kavinė Stiliaus Kapučino.

LENGVA NAUDOTI & CLEAN Lengvai Įdėkite Baterijas, Įjungti Mygtuką, nereikia Laikyti Nuspaudus Mygtuką, O Putų.Tiesiog Perkelti Šluotelė Aukštyn ir Žemyn, norėdami Gauti Savo Norimą Kiekį Putų.

Jei putų karūnavimo latte іѕ dalis priežasties, jūs turite kavos, tada jūs turėtumėte pabandyti tai patogus pieno putų.

Šios putos, montažinės sukuria ilgesnis puta, įdaras savo mėgstamą ryto kava teisę namuose ar kelyje!

Nešiojamų ir veiksmingas, tai lengva padaryti jūsų kavinė stiliaus kapučino.Ten, kur jums reikia putotas, pienu ar grietinėle, jis bus atlikti darbą greitai.

Gauti Puta Greitai

Lengva Valdyti

Lengva Valyti

Multi-Function

Lengvas Ir Nešiojamieji

Vienas mygtukas Jungiklis

Įdėkite 2 AA Baterijos, perkelti šluotelė į pieno ar kitų gėrimų, įjungti mygtuką, tiesiog perkelti putų aukštyn ir žemyn.

Su didesniu greičiu variklis, jis sukuria geriausią kreminės putos - prabangiau ir ilgiau.

Lieso pieno, 150 - 155 pagal celsijų yra geriausias atgal.

Multi-Function

Be putų pieno, tai yra taip pat puikus maišytuvu Bulletproof Kava, kokteiliai, vaisių gėrimų, kiaušinių, sriubos, pieno kokteiliai vaikams, taip pat.

spalva:juoda

Medžiaga: ABS

dydis:20.5 x 2,5 cm

Pakuotės Turinys:

2*Pieno Putų Delniniai

Pastaba: Baterijos NĖRA įtrauktos į paketą.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.kardiosignalas.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.kardiosignalas.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Žymos: foamer pieno, kapučino pieno, mini maišytuvas, puta, automatinis pieno putų, bowai robotas, antena, mini plakti, pieno putų ąsotis meno, mocha kavos virimo aparatas, mini šluotelė, electr pieno putų
Galia (W) <750W
Prekės Pavadinimas bowAI
Sertifikavimo NĖRA
Stilius rankinės
Modelio Numeris pieno putų delniniai
Maitinimo Tipas Baterija
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Pieno Putų Rankinis, Kavos Putų Baterijomis - Elektrinė Šluotelė Kavos Maišyklė, Milk Foamer, Mini Maišytuvas Naudingos Dovanos

Pieno Putų Rankinis, Kavos Putų Baterijomis - Elektrinė Šluotelė Kavos Maišyklė, Milk Foamer, Mini Maišytuvas Naudingos Dovanos

3 Atsiliepimai
€4.74

Spalva: Kaip paveikslėlyje Medžiaga:Poliesteris Lytis: moteris Spalva: kaip paveikslėlyje Specifika: 1cm=0.393 colių, 1inch= 2,54 cm Dydis Ilgis Peties Rankovės Krūtinė M 66cm 40cm 59cm 90cm L 67 cm 41cm 60cm 94cm XL 68cm 42cm 61cm 98cm XXL 69cm 43cm 62cm 102cm XXXL 70cm 44cm 63cm 106cm Maloniai Patarimas

1 Atsiliepimai
€88.15

Amazoon X450CC Nešiojamojo kompiuterio motininė plokštė, skirta ASUS X450CC X450C X450 Bandymo originalus mainboard 4GB-RAM I5-3337U GT720M

0 Atsiliepimai
€8.55

Sveiki atvykę į Deimantų Meilė ,jūsų pagrindinis prekybos paskirties f arba autentiški sidabro pakabukai, žavesio apyrankės, ir murano stiklo karoliukais.Visi karoliukai yra individualiai handcra f ted su autentišku kietas 925 sterlingas sidabras, karoliukai yra 925 antspaudas ant kiekvieno rutuliuko 925 Sterlingas sidabro lydinio o f sidabrinė, kuriuose 92.5% masės, o f sidabro ir 7,5% masės, o f ir kitų metalų, paprastai vario.Tai

0 Atsiliepimai
€2.82

200 Mišrios Spalvos Akrilo Katės akis Apvalūs Karoliukai, 6mm Aukštos kokybės, ES ir JAV kokybės standartas Modelio Nr: AB11-2 KIEKIS už šio sąrašo: 200 vnt. Būklė: Nauja Spalva : Mišrus Spalva Dydis: apytiksl. 6 diametro, 5mm aukščio Medžiaga: Akrilas Spalvos, ką jūs gaunate, gali skirtis nuo nuotraukos.spalvos yra ne kaip mišrių kaip foto Spalvų ką jūs gaunate

Panašūs produktai