3 in 1 USB Oro Drėkintuvas du kartus Purkšti šalto Rūko Drėkintuvai Valytuvas su Projekcija LED Naktį Žibintai Vaikams Kalėdų Dovanos

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€12.43

€20.71

3 in 1 USB Oro Drėkintuvas du kartus Purkšti šalto Rūko Drėkintuvai Valytuvas su Projekcija LED Naktį Žibintai

Specifikacija:

Baterija: 18650 ličio baterija 4000mAh

Akumuliatoriaus įtampa: 3.7 V

Įkrovimo įtampa / srovė: DC5V = 2A

Darbinė srovė: apšvietimas apie 900mA/ purškimo apie 800mA šviesos apie 4.5 M/ purškimo apie 4W

Naudojimo laikas: normalios įkrovos apie 4,5 H, po visiškai nemokamai, naudoti projektoriaus lempa vien apie 3.2 H, atskiras ilgai purškimo apie 4 VAL., atskiras intervalas purškimo 8H, produktas gali būti naudojamas, kai jo baterija įkraunama.

Variklio tipas: teptuku greičio variklis

Vandens bako talpa: 1000ml

Purškimo vandens: apie 50mL/H

Medžiagos: nano dulkinimo lapas, LED lempos + elektroniniai komponentai, ABS + PC plastiko

Gaminio dydis: 202mm x 122mm x 119mm/7.95x4.8x4.68"

Spalva: Balta, Rožinė

Naudojimo Instrukcija:

1. Ekrano žalia šviesa purškimo režimas: paspauskite purškimo mygtuką pirmojo purškimo, spustelėkite purškimo mygtuką antra intervalas intervalas purškimo, spustelėkite purškimo mygtuką trečia, glaudžiai purškimo.

2. Mėlyna šviesa režimo ekranas ekranas: spustelėkite šviesiai klavišą, pirmasis mėlyna šviesa yra dėl ilgą laiką, antra geltona lemputė ilgą laiką, ir trečia raudona lemputė ilgą laiką.Ketvirtas žingsnis, vienos spalvos gradientas virsta į dviejų spalvų gradientas, ir tada pasirodo, kad trijų spalvų gradiento.Penktą žingsnis, dviejų spalvų gradientas yra traukiama iš eilės.Šeštojoje, trys spalvos yra ilgas ir šviesus, ir septintosios yra išjungti šviesą.Penktą dviejų spalvų gradientas ciklas, savo ruožtu, šeštosios trijų spalvų ilgosios šviesos, septintąją išjungti šviesą.

3. Sukimosi režimas mėlynos ir žalios spalvos veikia lempa ant ekrano): paspauskite ir palaikykite pasukimo klavišą 1,5 sekundės įjungti rotacijos.Pastaba: (ši funkcija gali suktis tik tada, kai yra šviesos).Paspauskite ir palaikykite, antrą kartą už 1,5 sekundės išjungimas sukimosi funkcija.

4. Ekranas įkrovimo apsaugos režimas: kvalifikuotas DC5V = 2A adapterį pasirinkta mašina, įkrovimas, o skaitmeninis balta šviesa ekrane pradės mirksėti kai mokesčių, ir skaitmeninio balta šviesa ekrane bus ilgą laiką, kai mašina veikia.

Šiltas Patarimai:

A. vandens kokybės ši mašina yra mineralinis vanduo ir natūralūs švaraus vandens iš čiaupo.Kitų vandens kokybė nėra rekomenduojama.

B. ne įtraukti (alkoholis, benzinas, eterinis aliejus, skiediklio), kad produktas, kuris bus sugadinti gaminį bei įtakos jo tarnavimo laiką.

C. produkto negalima mirkyti vandenyje, kuris gali sukelti trumpąjį jungimą ir elektros nutekėjimo produktas, ir pakenkti produkto ir darbuotojai.

D. Vaikams iki 10 metų yra draudžiama jas naudoti savarankiškai.

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

1 X Projekcija Oro Drėkintuvas

1 X USB Kabelis

2 X Absorbentas Medvilnę

1 X Projekcija Filmas

1 X Vartotojo Vadovas

Žymos: oro drėkintuvas animaciją kačių, rankinės usb, lempa naujiena, heatsink led, atmosfera difuzorius, oro lemputė, bambuko švieži, laimingas drėkintuvas, aliuminio heatsink led, naujovė usb
Feature2 spray naujovė žibintai
Kilmės KN(Kilmės)
Feature6 naujovė drėkintuvai
Feature4 Naujovė Dovanos
Feature3 Naktį Šviesos
Garantija /
Feature5 3 in 1 USB Drėkintuvas
Prekės Pavadinimas VKTECH
Feature7 oro dukart
Feature1 apšvietimo išgalvotas
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Sertifikavimo NĖRA
Stilius Naujovė
Modelio Numeris /

Parašyti atsiliepimą

3 in 1 USB Oro Drėkintuvas du kartus Purkšti šalto Rūko Drėkintuvai Valytuvas su Projekcija LED Naktį Žibintai Vaikams Kalėdų Dovanos

3 in 1 USB Oro Drėkintuvas du kartus Purkšti šalto Rūko Drėkintuvai Valytuvas su Projekcija LED Naktį Žibintai Vaikams Kalėdų Dovanos

0 Atsiliepimai
€15.08

50/100vnt Naminių Šunų Helovinas Produktų Peteliškės Moliūgų Kaukolė Stiliaus Šuo Šuniukas Bowtie Naminių Reikmenys Šuo Ryšius Stilius:Helovinas peteliškės Kaklo Dydis: 20-40cm Kiekis:50Pcs/100vnt(mix spalvų)

1 Atsiliepimai
€13.00

Savybės: Mielas, Mados ir Praktiška. Jis gali naudoti palaikykite dovanos ar kai kurių mažų dalykų. Geriausia dovana šeimai ir draugams. Tinka naudoti gimtadienio, švenčių , šalies ar kitomis progomis. Medžiaga: Kartonas Kiekis: 1Pc Komplektą sudaro: 1 x popieriaus langelį Pastaba:nėra gėlės.Tik lauke.Prašome atkreipti dėmesį

3 Atsiliepimai
€3.80

Mada Vaikams, Kūdikių Mergaičių Maudymosi Apranga !!! Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100% Pagrindinė Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti Naujas Mados Dėmesį plz: Jei jūsų vaikas yra išsipūtęs, rekomenduojame pasirinkti didesnio dydžio, ačiū.Prašome reikšti savo vaikams aukščiu ir dydžio diagramos, prieš perkant/siūlymą.Ačiū. Pakuotė: 1x maudymosi Kostiumėliai Dydžių lentelė:

0 Atsiliepimai
€94.29

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje Ši suknelė yra Pagaminta pagal Užsakymą.Ar galite pasirinkti standartinio dydžio arba papročius matavimai, mūsų siuvėjų amato kiekviena suknelė pagal užsakymą.prašome įsitikinkite, kad išsamiai matavimo atitiko dydžio jums reikia.Sistemos numatytasis dydis yra pagrįstas JAV dydžio.Jei norite užsakymą pagaminti suknelę,prašome palikti mums žinutę apie jūsų išsamius ir prašymą.

Panašūs produktai