1/18 LCD 600 LT 600LT Lenktynių Automobilių Diecast Modelis Automobiliai, Žaislai Berniukams, Mergaitėms Dovanų

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€111.90

Automobilių Prekės Ženklas

Mclaren 600LT

Prekės Modelis

LCD

Masto

1:18

Neto Svoris(įskaitant originalioje)

1040g

Spalva

DANGAUS MĖLYNA,Balta,Oranžinė

Medžiaga

Metalo,Plastiko,Gumos

Funkcija

Prašome atkreipti dėmesį prieš perkant:

Žr. nuotraukas žemiau,apačioje dalys abiejose transporto priemonės yra lengvai patenka transportavimo metu.Tai turėtų būti defektas projektavimo ir gamybos metu gamykloje.Mums buvo pranešta, kad gamykla galėtų išspręsti šią problemą, ir ji nebuvo išspręsta, tačiau tikimybė, kad tai kas vyksta yra labai didelis, todėl, jei jums reikia, kad pirkti šį produktą, įsitikinkite, kad jūs turite suprasti, kad problemą galite išspręsti patys.Jei jūs nežinote, kaip nustatyti ir remontuoti patys, prašome nusipirkti ją venkite ginčų, ačiū!

Žymos: modelis motorcycl, foton diecast, automobilis geros, diecast, minni mergina žaislai, automobilių miniatiūriniai "toyota", shikamaru, jungtuvo atjungimo mygtukas, laivas karinio modelio, automobilių norev
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris 600LT
Amžius > 14 metų
Tipas Automobilis
Masto 1
Savybės Modelis
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

1/18 LCD 600 LT 600LT Lenktynių Automobilių Diecast Modelis Automobiliai, Žaislai Berniukams, Mergaitėms Dovanų

1/18 LCD 600 LT 600LT Lenktynių Automobilių Diecast Modelis Automobiliai, Žaislai Berniukams, Mergaitėms Dovanų

2 Atsiliepimai
€8.74

Techniniai duomenys: Lazerio klasė: Classⅱ, Spalva spindulys: Raudona/Žalia Lazerio bangos ilgis: 635nm/520nm Tikslumas(H/V): 2mm ne 5m atstumu Auto kompensavimo Diapazonas: 4+-1 laipsnis IP klasė: IP54 Darbo temperatūra: -10-50 laipsnių Celsijaus Darbinis diapazonas: 15m/30m Baterijos: 2 x AA (1,5 V LR6 nepridedami) Darbo laikas: 5 valandos Svoris

2 Atsiliepimai
€5.94

Parduotuvės Skatinimo: 1. Mes tikrai tikimės, kad jūs galite naudoti, Nuolaidos ir Kuponai į mūsų parduotuvėje. 2. Kai jūs perkate daugiau nei 2 vnt šią etiketę, jūs gausite Nuolaida . 3.Kai jūs perkate daugiau nei 2 vnt produktus, jūs turite galimybę naudoti Kuponus . 4. Jūs galite gauti nuolaidų kuponus mūsų parduotuvėje:

0 Atsiliepimai
€14.06

Straipsnių Pavadinimas: Originalus Roborock Robotas Dulkių Dalis Mopping Medžiaga Robotų Dulkių siurblys Mop už Roborock Dulkių siurblys 4 vnt(1 langelis)/daug Paketas Rodo:

Panašūs produktai