DIDENYBĖS Ableton Live Premiere Pro " CC "Final Cut Pro X Avid Pro Tools JAV Silikono Nuorodos Klaviatūros Dangtelis "Macbook" su "Retina" 12 A1534

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€4.14

Aprašymas: 1. Tai yra JAV standartinės klaviatūros dangtis, netinka ES standartus

2. Anglų kalba raktažodžiai spausdinami ant klaviatūros dangtelio, Silikono oda tapo paprasčiau rašyti

3. Tinka "Macbook" Retina "12 A1534 A1931," Macbook Pro " 13 be jutiklinis baras A1708 A1988

Paketą, įskaitant:

1 x klaviatūra danga(JAV versija anglų klaviatūra)

Pastaba:

Prašome patikrinti, ar jūsų klaviatūros Versija iki užsakymą!Čia yra nuotraukos vadovas.

Pls patikrinti jūsų modelis frist!

Šios klaviatūros dangtelio yra tik JAV versija klaviatūros (NE ES redakcija) galite atskirti:

Mūsų produktas:

* Mūsų produktus tiesiogiai iš gamyklos, nėra viduryje vyras, jokių aukšto žymėjimo, todėl mes galime suteikti kokybiškas prekes dar labai konkurencingą kainą.

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite t i kasos mmediately, pagrindo se palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai daiktai buvo gautas.Jei prekė yra jūsų possesion daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir Mes Ne Problema Jums Grąžinti pinigus Ar Pakeisti.Išimčių Nėra! 2.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.Tačiau Kitų Priežasčių, Laivybos kaina yra padengti pagal pirkėjo tik. 3.Visos grąžinamos prekės Turi Būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį,konkrečių grąžinimo priežastį. 4.Mes grąžinsime Jūsų Visą Sumą,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės su visų komponentų,Po Tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA galite pasirinkti, kad pakeisti.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI pranešė d grąžinti per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

3. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt!

1.Mes teikiame Specail Kaina/Shipping/Stock/Paslauga.

2. Skubėti Psd!Mūsų VIP Klientų.

3.Susisiekite su mumis Prekybos Vadybininkas/Susisiekite su mumis Nowl!!

MŪSŲ VIP KLIENTAS,Daugiau, Nuolaida Jums bus getl!!

1. 180 dienų garantija.Jei yra kokybės problema, kaip 180 dienų, mes pasiūlysime naują produktą nemokamai, o jums tik reikės apmokėti siuntimo išlaidas.

2. Paprastai,mes išsiųsti prekes per 24 valandas.Tai gali būti pristatytos per 45 iki 65 dienų, kad dauguma šalių/regionų.

3. Jei stebėjimo informacija, rodo, kad prekės nebuvo pristatytos per 90 dienų, prašome atidaryti ginčų ir pasirinkite negavo paketą, kaip priežasties, ir mes grąžinsime.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: ableton, klaviatūra logic, "macbook air" klaviatūros pilkos spalvos viršelis, avid pro tools "mac", klaviatūros rusijos aplinkosaugos ¾enklelis, a1534 macbook, stabdžių sram, 13 " macbook pro, final cut pro x, usb šakotuvą su ausinių lizdas
Svoris 3 g
Klaviatūros išdėstymas JAV modelis
Medžiaga Silikono
Modelis 2 Už "Macbook Pro" 13 be jutiklinis baras A1708 A1988
Kilmės KN(Kilmės)
Spartieji klaviatūros odos Avid Pro Tools,Ableton Live Logika Pro X Avid Pro Tools klaviatūros apima
Produktų Statusas Sandėlyje
Klaviatūros Mygtuką Medžiaga Silikono Anti-dulkių, atsparus Vandeniui Naftos-įrodymas
Taikytinos Modeliai macbook
Kietumas Minkšta silikoninė klaviatūra apsauginės plėvelės
Taikymo Dydis Nešiojamojo kompiuterio klaviatūra
Storis Plonas,0.3 mm
Naudojimas Klaviatūra odos, apple laptopo
Pakuotė No
Modelis 1 Už "Macbook" Su "Retina" 12 A1534 A1931
Prekės Pavadinimas DIDENYBĖS
Klaviatūros abėcėlės Anglų klaviatūra raštas
Funkcija Atsparus vandeniui

Parašyti atsiliepimą

DIDENYBĖS Ableton Live Premiere Pro

DIDENYBĖS Ableton Live Premiere Pro " CC "Final Cut Pro X Avid Pro Tools JAV Silikono Nuorodos Klaviatūros Dangtelis "Macbook" su "Retina" 12 A1534

0 Atsiliepimai
€9.36

[xlmodel]-[custom]-[53458] [xlmodel]-[custom]-[8888] 2m Timpa Butas Gumos Juostos Storis 0.45 mm-0,75 mm Spalvotų Elastinga Butas Gumos Juosta Naudojami Medžioklei Katapultos Lauko Specifikacija: Ilgis: 2m Plotis:15cm Spalva: Oranžinė Storis: 0.45 mm, 0,5 mm 0.55 mm 0,6 mm 0,65 mm 0,7 mm 0,75 mm [xlmodel]-[foto]-[0000]

2 Atsiliepimai
€4.23

220V LED Juostelės 2835 Didelio Ryškumo Lankstus Diodų Juosta 120LEDs/M Saugiau Lauko Vandeniui LED Šviesos Juostelės Namų Apdailos Specifikacija: Spalva Temp (K): Šiltai Balta 3200K / Natūrali Balta 4500K / Balta 5500K LED Kiekis: 120LEDs/matuoklio Kištuką: 220V - EU Plug Vandeniui Lygis: IP67 atsparus Vandeniui ( Galima naudoti lauko ) Įrašą Turėtojas: 3 vnt/m Pjovimo Atstumas: 1 meter

0 Atsiliepimai
€163.87

Dahua DH IPC-HDW4433C-A 4MP tinklo IP Kameros Onvif Built-in MIC With POE pakeisti IPC-HDW4431C-kamera 1.Nauja Politika: Jei užsakysite ≥ 4pcs,mes galime siųsti elementus per express pristatymas nemokamai . 2.Kaip kitoje šalyje, turi skirtingas laivybos taisykles.Mes pasirinkti express būdas jums, pagal mūsų patirtį.Be to,jei jūsų laivybos kaina yra per didelė,Tikiuosi, kad jūs prašome suprasti, kad mes negalėjo

Panašūs produktai