3/5VNT 12cm 21g Wobblers Krevečių Žvejybos Masalas Krevetes Kalmarai Masalas Sunku Dirbtinis Karpių Žvejyba Masalas Rinkinys su Veržimo Kabliukas, Švino De Pesca

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€10.00

€12.81

3PCS 12cm 21g Noctilucent Krevečių Žvejybos Masalas Krevetes Kalmarai Masalas Sunku Dirbtinis Žvejybos Rinkinys su Kalmarų Stendai Kabliukas, Švino Įvertinta

Šių krevečių žvejybos masalų yra skirtos panašūs į realią krevetės, kad jie gali tykoti tarp nekilnojamojo tie, ir jie neturi jokių anti-ataka įgūdžius, o tai reiškia, jie gali būti lengvai užpulti plėšrūnai be jokios apsaugos.Šių jaukų yra tik maisto grandinės apačioje vandenynų, upių, tvenkinių, baseinų.

Savybės:

Krevečių-priminė įstaigos suklaidinti plėšrūnus.

Žuvis-žvejybos šviesus ir noctilucent spalvos prideda traukos.

A suvynioti sukelti pagerinti nardymo ir stabilumą.

Du kartus kalmarai stendai veiksmingai žvejybos.

Gerai išsaugotas, organizuotai aiškiai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS + Švinas

Masalo ilgis: 12cm / 4.7

Masalo svoris: 21g / 0.7 oz

Pakuotės dydis: 20 * 9.5 * 3cm / 7.9 *3.7 * 1.2 į

Pakuotės svoris: 137g / 4.8 oz

Paketų Sąrašo:

3 * Žvejybos Masalas

1 * Saugojimo Bylos

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: spręsti žvejybos 300g, lcd ekranas 57 n900, itin tylus mini dc, platus varžtai akiniai, nissan qashqai plaukų, yamaha mt10 raudonas dangtelis, terakotos puodus 8cm, medienos pjovimo braižytuvai, terakotos indai
Tipas Dirbtinis Masalas
Kategorijos Suvilioti Rinkinys
Modelio Numeris Krevetes Suvilioti
Prekės Pavadinimas LIXADA
Kilmės KN(Kilmės)
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis

Parašyti atsiliepimą

3/5VNT 12cm 21g Wobblers Krevečių Žvejybos Masalas Krevetes Kalmarai Masalas Sunku Dirbtinis Karpių Žvejyba Masalas Rinkinys su Veržimo Kabliukas, Švino De Pesca

3/5VNT 12cm 21g Wobblers Krevečių Žvejybos Masalas Krevetes Kalmarai Masalas Sunku Dirbtinis Karpių Žvejyba Masalas Rinkinys su Veržimo Kabliukas, Švino De Pesca

1 Atsiliepimai
€2.73

VOLIN NAUJAS Lėtai Grimzlė Metalų Švino Suvilioti 60g 80g 100g 150g Sūraus vandens Metalo Žvejybos Masalas Dirbtinis Masalas Svoris(g):60g 80g 100g 150g Spalva:5Colors

4 Atsiliepimai
€3.22

EKO-DRAUGIŠKOS MEDŽIAGOS - 8 spalvos, 5.5 colių 0.84 oz, 2 stiprus ir staigus didelis anglies plieno aukštų kabliukai. 100% ABS medžiaga, Kuri leis jums naudoti žvejybos masalas.SU PLIENO KAMUOLYS VIDUJE kamuolys yra visada geležinkelių, kai dempingo, kurie gali kontroliuoti barycenter lengvai ir gali būti išlieta, kiek.Susidūrimo garsus pritraukti žuvų veiksmingai.Tai gerai, padidina jūsų šansai pagauti, kad trofėjus pavyzdys.MULTI

Panašūs produktai