100-240V Smart Oro Kondicionierius Kompanionas Plug JAV, ES, UK Wifi Prijunkite Balsu Smart Lizdas Dirbti su Alexa "Google" pradinis Tuya APP

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€12.18

€15.04

Savybės:

1. Naujų ir atnaujintų išmaniųjų oro kondicionierius kompanionas kištukas: naujas multi vienoje oro kondicionierius plug-in yra daugiau protingas ir galingas, nei originalus IR valdiklis su daugiau pažangių funkcijų, kurias gali realizuoti tikrai geras kompanionas jūsų namuose oro kondicionierius.Tiesiog prijunkite savo oro kondicionierius kištuką į smart WiFi oro kondicionierius kompanionas plug kontroliuoti jūsų namų oro kondicionierius protingai.

2. Laisvų rankų balso kontrolė: suderinama su "Amazon" Alexa echo ir "Google" pradinis, balso kontrolė yra paprasta, suteikti daugiau patogumo savo intelligent life".Kai jūsų rankos yra ne tuščias, galite laisvai kontroliuoti oro kondicionierius balso ir reguliuoti temperatūrą balsu.

3. Belaidžio nuotolinio valdymo pultas: nesvarbu, kur esate, galite naudoti nemokamą mobile "Smart Gyvenimą" programa " telefonas kontroliuoti oro kondicionierius patogiai. (suderinama su "Android" ir "IOS".) Prašome kontroliuoti elektros prietaisų iš anksto, kai jūs einate.Dar svarbiau, kai jums prisijungti prie pažangaus gyvybės ar Tuya app po sėkmės, jūs galite gauti dabartinė elektros energijos suvartojimo prijungtų prietaisų laiku, taip dar labiau taupyti energiją.

4. Atgalinės atskaitos laikmatis ir parametrai: per laikmačio funkcija app, jūs galite protingai ir visiškai kontroliuoti prijungtų prietaisų, leidžia jums planuoti tikslaus laiko iš anksto, ir automatiškai įjungti ir išjungti oro kondicionierius nuo pirmadienio iki sekmadienio individualų pakartotinės atrankos.Automatinio įjungimo / išjungimo funkcija taip pat suteikia jums su atgalinės atskaitos funkcijos, pvz., 1 minutė / 5 min. / 30 min / 1 valanda.Realaus laiko stebėjimo funkcija, gali patikrinti, ar prijungta įranga.

5. Šeimos bendrinimo: akcijų valdymo pultas su savo šeima ar draugais pasiekti maksimalų patogumo, valdyti ir stebėti prijungtą prietaisą kartu.Palaiko kelis telefonais valdyti vieną kištuką arba vieno telefono į kontrolės kelis kištukai, tuo pačiu metu.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS + elektroniniai komponentai

Dydis: 60x60x33mm/2.36x2.36x1.3"

Vardinė įtampa: 100-240V

Vardinė apkrovos srovė: 16A

Kištukas: JAV/ES/JK

Kiekis: 1

Tipas: smart WiFi sienos kištukas

Programa: Smart Gyvenimas / Tuya

Q & A:

1. Q: ar galiu naudoti smart plug valdyti TELEVIZORIŲ ir kitų prietaisų?

A: Taip, bet jums reikia naudoti "PASIDARYK pats" variantas dėl smartfon app įtraukti kitus įrenginius įprasta naudoti.

2. Q: jei esu ne namie, galiu valdyti kištuką?

A: Taip, jūs galite kontroliuoti kištukas prijungtas oro kondicionierius nuotoliniu būdu ir įjungimas / išjungimas patogiai bet kuriuo metu ir bet kur.

3. Q:galiu pateikti savo tvarkaraštį?

A: Taip, mūsų kištukas yra programuojamos.Jūs galite laisvai programos tvarkaraščius.Net nustatyti pasirinktinį metu, on / off ir neprivaloma atgalinės atskaitos pagal savo poreikius. 4. Q: ar tai suderinama su "Google" namuose?

A: Taip, tai taip pat suderinama su Alexa echo balsu.

5. Q: ar galiu skaityti istorinių elektros energijos apskaitą, dėl išmaniojo telefono programėlę?

Taip, Pasirinkti mėnesio jums patinka.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Smart Oro Kondicionierius Kompanionas Plug

1 X Vartotojo Vadovas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Žymos: zigbee lizdas ce, wifi kištukinis temperatūros jutiklis, multi kištukinis, es elektros lizdas, blitzwolf lizdas smart, smart lizdas, multi lizdas, lizdas wifi, kn uk kištukinis, lizdas smart wifi
Medžiaga ABS + elektroniniai komponentai
Kiekis 1
Dydis 60x60x33mm/2.36x2.36x1.3
Prašymas Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties
Kištukas MUMS/ES/JK
Vardinė Srovė 16A
Tipas Smart WiFi Sienos Kištukas
Modelio Numeris Smart Oro Kondicionierius Kompanionas Plug
Formos Aikštė
1. Q Ar galiu naudoti smart plug valdyti TELEVIZORIŲ ir kitų prietaisų?
Vardinė Apkrovos Srovė 16A
Prekės Pavadinimas alloet
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Sertifikavimo NĖRA
2. Q jei esu ne namie, galiu valdyti kištuką?
App Smart Gyvenimas / Tuya
Įžeminimas Standartinis Įžeminimas
Vardinė Įtampa 100-240V
Kilmės KN(Kilmės)
STANDARTAS 60x60x33mm/2.36x2.36x1.3"

Parašyti atsiliepimą

100-240V Smart Oro Kondicionierius Kompanionas Plug JAV, ES, UK Wifi Prijunkite Balsu Smart Lizdas Dirbti su Alexa

100-240V Smart Oro Kondicionierius Kompanionas Plug JAV, ES, UK Wifi Prijunkite Balsu Smart Lizdas Dirbti su Alexa "Google" pradinis Tuya APP

1 Atsiliepimai
€12.57

Spalvinga Vaivorykštė Peiliai 18 10 Nerūdijančio Plieno Stalo Rinkiniai --Prekės Numeris: MX119 --Spalva: sidabro/aukso/juoda/rainbow/rosegold --Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno --5 vnt įskaitant 1knives, 1table šaukštai, 1table šakutės, 1tea šaukštai, šakutės 1tea --Pakavimo: 1set/ normalaus popieriaus langelį --Privalumas: Advanced matinis blizginimo technologija, lengva valyti,

0 Atsiliepimai
€15.08

50/100vnt Naminių Šunų Helovinas Produktų Peteliškės Moliūgų Kaukolė Stiliaus Šuo Šuniukas Bowtie Naminių Reikmenys Šuo Ryšius Stilius:Helovinas peteliškės Kaklo Dydis: 20-40cm Kiekis:50Pcs/100vnt(mix spalvų)

Panašūs produktai