Karšto Pardavimo Plastiko Stačiakampio Montavimo Pabaigos Vamzdis Kepurės Įdėklai 25x50mm 30pcs Juoda

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€4.63

€6.44

Produkto Pavadinimas: Vamzdis Įdėklai

Spalva: Juoda

Bendras Dydis: 50 x 25mm/2 colių x 1 colio (L*W)

Medžiaga: Plastikas

Grynasis Svoris: 142g

Montavimo Dangteliai, labai padengti aštrių vamzdžių kraštų.

Puikiai tinka išvalyti bet kokio darbo aplink namus, tobulas, kad baigiasi saugaus po pastatą, sutvarkyti bet kokį darbą, pagaminti iš langelio skyriuje.

Puikiai išlaikyti vandenį ir sustabdyti rūdžių iš vidaus.

Stačiakampis dangtelis, kuris yra Puikus prijungti dėl baldų kojų.

Pakuotės Turinys: 30 x Vamzdis Įdėklai

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes jokių garantijų, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.

Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.

Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12monthfree išlaikymo.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų mokėti už costsof dalys turi būti pakeistas.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.

Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: perdirbto plastiko vamzdis, fotelis sofa-lova, aikštėje galinis dangtelis 40, kojos medinės, 13mm aikštėje galinis dangtelis, kabina nešiojamų, antras plastikinis vamzdelis, žalvario įterpti m3, bžūp vamzdis, žalvario įterpti m4
Tipas Baldų Kojos
Naudoti Lentelė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Karšto Pardavimo Plastiko Stačiakampio Montavimo Pabaigos Vamzdis Kepurės Įdėklai 25x50mm 30pcs Juoda

Karšto Pardavimo Plastiko Stačiakampio Montavimo Pabaigos Vamzdis Kepurės Įdėklai 25x50mm 30pcs Juoda

2 Atsiliepimai
€4.23

220V LED Juostelės 2835 Didelio Ryškumo Lankstus Diodų Juosta 120LEDs/M Saugiau Lauko Vandeniui LED Šviesos Juostelės Namų Apdailos Specifikacija: Spalva Temp (K): Šiltai Balta 3200K / Natūrali Balta 4500K / Balta 5500K LED Kiekis: 120LEDs/matuoklio Kištuką: 220V - EU Plug Vandeniui Lygis: IP67 atsparus Vandeniui ( Galima naudoti lauko ) Įrašą Turėtojas: 3 vnt/m Pjovimo Atstumas: 1 meter

0 Atsiliepimai
€12.43

PASTABA: ŠIŲ 3D HOODIES YRA PAGAMINTI PAGAL UŽSAKYMĄ, APDOROJIMO LAIKAS YRA 3-5 DIENŲ!Būklė: 100% brand Medžiaga: Poliesteris + Spandex Dydis: XS/S/M/L/XL/XXL/XXXL/4XL/5XL/6XL/7XL Mieli draugai: Mes factory outlet,ir paramos lašas laivybos.Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark.Mes taip pat priimame PASIDARYK pats į cutomize stiliaus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū.Prašome

2 Atsiliepimai
€3.90

Medžiaga: Aukštos kokybės PU oda + Minkšto Silikono /TPU + Magnetas Spalva : Juoda , ruda , mėlyna , raudona Dizainas : Prabangus retro piniginės atveju apversti telefono turėtojas knygos viršelio su magnetinis užsegimas Savybės : Ateina su 2 kortelių lizdai + 1 grynieji pinigai lizdas + magnetinis užsegimas Suderinama Modelis : Už Huawei Honor 20 / 20 Lite / 20 Pro / 20i / 20e Pakavimo Apima:

4 Atsiliepimai
€2.86

Ypatybė: Pavadinimas: Stepper motorinių calbe XH2.54 metų vyras 1M Svoris: 20g Specifikacijos: 4pinxh2.54 metų vyras -6pin vyrų xh2.0 patinas, 100cm Rekomenduojame naudoti šią motorinių linija MKS serijos pagrindinėse plokštėse yra daugiau stabler nei DuPont vadovas. Pakuotė: 4x FLSUN 1M 4pin Stepper Motorinių Kabelis

Panašūs produktai