Eunavi 2 din 7 colių Automobilinis DVD grotuvas Automobilio Radijo, GPS VW GOLF POLO JETTA TOURAN MK5 MK6 PASSAT B6 su stereo, "bluetooth", swc,FM/AM

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€117.66

€178.28

2 Din Car DVD Grotuvas, VW + 800MHZ CPU + 256 RAM + Vaizdo Žaisti + GPS Navigacija su Antena + Bluetooth +FM/AM + RDS + 4G TF Kortelė + Priekinė Kamera Paramą ir t.t.

Funkcija

1. 2-DIN car dvd jutiklinis ekranas TFT LCD ekranas.Vartotojo Sąsaja lengva naudotis

2. Statyti į GPS navigacijos funkcija (Windows CE 6.0)/ su GPS antena ir žemėlapio failai

3. automobilių dvd palaikymas Vairas nustatymo ir kontrolės

4. DVD atkūrimas suderinama su AVI/DVD/DVD+R/DVD-R/DVD+RW/DVD-RW/VCD/MP3/CD/CD-RW/JPEG

5. automobilių dvd statyti radijo,Statyti RDS.FM/AM su turima rinkos. (Europa, Australija, Pietų Amerika, Šiaurės Amerika, Rusija, Japonija ir kt.)

6. automobilių dvd, SD kortele, USB-reader " parama MP4/JPEG/ MP3 ir WMA atkūrimas Mygtuką lempos

7. 1 Maršruto audio/video įėjimas. 2 Maršruto garso/vaizdo išvestį.Triskart/ Bass/ Fader/ garso valdymas Dsp Anksto Butas POP ROCK CLASS JAZZ UŽSAKYMĄ

8. automobilių dvd pastatytas "Bluetooth" mobiliojo hands-free.telefonų knyga atsisiųsti.įmontuotas mikrofonas

9. automobilių dvd palaikymas, Bluetooth, MP3 Grotuvas, Funkcija

10. automobilių dvd palaikymas Galinio vaizdo kamera

11. Pasirinktinai:Skaitmeninis TV imtuvas Sistema.paramos CMMB DVB ISDB ATSC dėžutę

Naujausias atnaujinimas

800MHZ CPU, 256 RAM, Su sparčiau, stabilesnė sistema.

Daugiau nei 10 rūšių kalba: rusų / anglų / prancūzų / vokiečių / italų / ispanų / portugalų / arabų / hebrajų /

Thai / Chinese/čekų kalba

Boot Logo: Pasirinkite built-in 50 rūšių auto LOGOTIPAS

Techniniai parametrai

TFT LCD ekranas su 800*480 high definition " raiška.

Optimizuotas Windows CE6.0

Įtampa: DC 12V

Srovė: 30 mA

Išėjimo galia: 4 * 45

JEI jūsų maitinimo kabelis patinka tai, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo pirkti ISO maitinimo kabelis.

Ši problema yra labai svarbi:

Klausimas: Kodėl mano automobilis yra išjungti, bet automobilio navigacijos yra dar?

Atsakymas: Jeigu automobilio reikia canbus, jūs galite prisijungti canbus, bet ACC maitinimo kabelis turi būti atjungta, kaip šioje nuotraukoje.

Jei jūsų automobilio nereikia, canbus, jūs galite prisijungti ACC maitinimo kabelį, bet Canbus turi būti atjungta, kaip šioje nuotraukoje.

--->>> Tinka VW/Skoda/Seat automobiliams nuo 2005 m. iki dabar su RCD310,RCD315,RCD510,RNS510.

Jei jūsų automobilis yra 2016+Greitas,2015+Tiguan ir kiti nauji modeliai po 2016 m., galbūt, reikia NAUJOS MQB VW Quadlock ir CANBUS.Prašome pranešti mums,mes padėsime jums check it ir siųsti jums teisę Quadlock kabelis ir CANBUS.

MŪSŲ PASLAUGOS:

① Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvo laiko, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų .

② , Prašome suteikti mums galimybę tarnauti jums, nereikia atidaryti ginčui , Ginčą nagrinėja platforma, platformos nėra profesionalus, tačiau jis negali išspręsti pagrindines problemas, pasitikėti mumis, jei turite problemų, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes turime profesionalų komanda, išspręsti problemą jums .

③ A fter-pardavimo garantija:

1: 1 metai garantinis laikotarpis

2: Gavau 2 metams (gali būti pratęsta garantija (mokama pasirinktinai)

Pastaba:žemėlapis,mes atsiųsime savo šalies žemėlapį, kaip dovana .bet jei mes neturime savo šalies žemėlapį , mes atsiųsime jums tuščią Kortelę kaip dovana.(tik lango automobilių dvd turi sd kortelę )

DUK:

Kaip atnaujinti GPS Žemėlapis?

Visų pirma, jums reikia atsisiųsti žemėlapių atnaujinimas nuo mūsų svetainėje arba bet kur kitur WINCE.Tada turite nukopijuoti juos į GPS SD Kortelę ir nustatykite naršymo kelią ir į navigacijos programą per parametrą.

Yra galimybė klausytis muzikos ar radijo, naudojant navigacijos ?!

Taip, tai yra įmanoma klausytis radijo arba muzikos, kartu naudojant navigacinę sistemą.Clayton prietaisus, naudojant unikalią technologiją, kuri leidžia klausytis muzikos atsitikti, kai jūs naudojate navigacijos sistema.

Ar šie vienetai remti vairas kontrolės ?!

Taip, žinoma.Kiekvieno skirtingo automobilio modelio, yra įvairių CAN Magistralė ( Pastatytas arba atskiras padalinys ), kuri ateina su vieneto kad atitiktų įrenginį prie transporto priemonės stiprintuvo ir vairo valdymo.

Galime įdiegti DVD Vienetų, mūsų savęs ?

Pageidautina, kad diegimas būtų padaryta profesionaliai asmuo.Mes neatsakome už nuostolius, kurie gali atsirasti, prietaisų skydelio ir automobilio, o įdiegti prietaiso.Taigi, tai yra geriau, kad specialisto įdiegia vieneto ant automobilių.

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą

Vežimas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Nemokamas pristatymas prekė, pardavėjas turi galutinį ryšį.Pirkėjas gali pasirinkti pristatymo būdą, tačiau pardavėjas turi galutinį sprendimą apie siuntimo metodą.

Žymos: touran, sėdynės jungiklis, golfo klubas, "bluetooth" automobilio radijo, jetta mk5, passat b6, jetta mkv, 2 din "android" radijas, b7 passat, lipdukas vw
Galia 45w
Prekės Pavadinimas eunavi
RAM 256Mb
Elemento Dydis 7"
Sąsaja ISO
Operacinės Sistemos "Windows Ce"
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
"Volkswagen Modelis PASSAT
Rezoliucija 800*480
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Medžiagos Tipas ABS
Din Dvigubas Din
Įtampa 12V
Modelio Pavadinimas Eunavi-BX120 C
Specialios Funkcijos TV
Prekės Svoris 3kg
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis VOLKSWAGEN
TF/Micro SD Lizdas 2
ROM Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo FCC
Krova Automobilio Konsolės
OSD Kalba Rusija/Vokietija/Ispanų/Arabų/Hebrajų/Portugalų/ Italų/ Prancūzų
Max Išorinė Atmintis 32G

Parašyti atsiliepimą

Eunavi 2 din 7 colių Automobilinis DVD grotuvas Automobilio Radijo, GPS VW GOLF POLO JETTA TOURAN MK5 MK6 PASSAT B6 su stereo,

Eunavi 2 din 7 colių Automobilinis DVD grotuvas Automobilio Radijo, GPS VW GOLF POLO JETTA TOURAN MK5 MK6 PASSAT B6 su stereo, "bluetooth", swc,FM/AM

1 Atsiliepimai
€6.52

Žiemos USB Įkrovimo Built-in Išlaikyti Šiltas Smart Bluetooth 4.1 Muzikos Mezgimo kepurė Su 4 Spalvų Ausinės Power on / off / pause / play Tūris plius raktas / šalia kelio klavišas garsio mažinimo klavišas / ankstesnę dainą Mikrofonas vadovas: USB įkrovimo lizdas, Bluetooth parametro aprašymas Dažnių diapazonas: 20-20KHZ Jautrumas: 95DM Varža: 32 ohms Garsiakalbis dydis: 32MM Perdavimo atstumas: KLASĖS ⅱ Veikimo

0 Atsiliepimai
€6.56

Savybės: Aukštos kainos-veiksmingas, patikimumo pramonės standartai.Built-daugiau nei įtampos, nei dabartinės, ir trumpojo jungimo apsauga.PWM dizaino, įsitikinkite, kad stabilumo ir didelio efektyvumo elektros energijos tiekimo.Anti-trukdymo, praėjo ELEKTROMAGNETINIO suderinamumo bandymo, bangų mažiau nei 20MV.Nuolatinės įtampos išėjimas, tarkime, stabilus maitinimo šaltinis Led šviestuvai pasiekti ilgas tarnavimo laikas.Specifikacijos:

4 Atsiliepimai
€5.79

Aprašymas: 270Pcs R22/R134a Oro Kondicionavimo O-Žiedas Guminiai Žiedai Vandeniui Plovimo Specifikacija: Gamintojas: Suleve Modelis: MXRW1 Medžiaga: HNBR Spalva: Violetinė/Žalia Formos: O Tipo Žiedas Sritis: Automobilių Oro Kondicionavimo Kompresorius Ar Standartines Dalys: Standartinių Dalių Paskirtis: Skylę Užklijuoti, Veleno Sandariklio Dydis: 18 Modelių Atveju dydis(L*W*H): 20.5 x 10.2

6 Atsiliepimai
€11.31

Apie dydį: Dydis šis produktas yra Azijos dydis, kuris yra mažesnės nei daugelyje šalių.Prašome susisiekti su mumis renkantis dydį ir mes padėsime ir rekomenduoju.Jei dydis pasirinktas po mūsų rekomendacija nesutampa su jūsų figūra, pažadame, nėra pagrindo grąžinti pinigus. Vitrina Modelį ir Produkto Skalbimo instrukcijos Išsamus skalbimo instrukcijos.plovimo temperatūros-ne didesnis nei 30,

Panašūs produktai