Top Pardavimas "PASIDARYK pats" 30*30*1cm Kūdikių Putų Žaisti Puzzle Kilimėlį vaikams, Pledai, Žaislų, kilimų vaikams Blokavimo Naudotis Grindų Plytelės

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€7.95

€15.00

Savybės ir Specifikacijos: Pavadinimas: Galvosūkis Žaisti Mat

Medžiaga: EVA plastiko putų

Dydis: 30*30*1.0(cm)

Spalvos: Kaip nuotraukoje: Raudona /Geltona /Žalia/Mėlyna/ Rožinė/Violetinė/Orange/Smėlio/ Kavos

Pakuotė:

9pcs / 12pcs / 18pcs mažas Žaisti Mat Pastaba: 1. Dėl skirtingo šviesos, ten bus šiek tiek skiriasi spalva tarp foto ir realaus objekto. 2. Dydis išmatuotas rankiniu būdu, ir ten gali būti apie 3mm klaida realaus objekto.

· Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

· Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

· Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

· 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

· 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

· 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

· 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

· 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

· 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

· 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

· Pristatymo Laiką:

· 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

· 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

· 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

· 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

p.p1 {margin: 0.0 px 0.0 px 0.0 px 0.0 px; line-height: 22.0 px; font: 15.0 px 'Helvetica Neue'}

Žymos: vonios kambarys plastiko kilimas, kilimas plytelių, medinių grindų blokavimo, namuose pagaminti žaislai vaikams, miegamajame kiliminė danga, kilimų grindų, kilimėlių plytelių, mat krūva, didelį įspūdį kilimas, ūkio kilimėlis
Apdailos Stilius Šiaurės
Modelio Numeris 1.0 cm
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Vieta Salonas
Plauti Stilius Plauti Rankomis
Place1 Gyvenamasis Kambarys
Technics Mašina Padarė
Medžiaga Plastikiniai
Dizainas AUBUSSON
Naudoti Namuose
Place2 miegamasis
Formos Aikštė
Modelio Tipas Pledas
Transporto pardavimas Daug

Parašyti atsiliepimą

Top Pardavimas

Top Pardavimas "PASIDARYK pats" 30*30*1cm Kūdikių Putų Žaisti Puzzle Kilimėlį vaikams, Pledai, Žaislų, kilimų vaikams Blokavimo Naudotis Grindų Plytelės

0 Atsiliepimai
€7.04

100 VNT. Šviesiai Žalia 9-15 MM Silikono Granulių BPA Free Apvalūs Karoliukai Kūdikių Chewable Teether Žindukas Įrašus Žaislas yra Maisto Klasės, Kūdikių Teether

0 Atsiliepimai
€96.59

Žemės ūkio Mašinos Solenoidinis Vožtuvas ZF John Deere 0501-320-205 Aprašymas: Garantija: 1 metai garantija. Būklė: In-stock, OEM, turi įbrėžimų Savybės ir Privalumai: Didelis tikslumas, hermetiška, Mažas dydis. Dėmesio: 1.Šie daiktai gal turi įbrėžimų saugojimo metu. 2.Prašome patvirtinkite, kad Transporto priemonės Identifikavimo Numeris, su mūsų numeris arba

3 Atsiliepimai
€18.15

Produkto Aprašymas Dydis: 28,29,30,31,32,33,34,36,38 Audinio sudėtis: 97.4% medvilnės, 2.8% spandex Scena: Kasdien, Mados atsitiktinis Versija: Slim fit Sezonas: Pavasaris, vasara, ruduo Storis: Vidutinis skirsnis Lankstumas: Microelastic ŠILTAS PATARIMAI: Užsakymo dydis yra Azijos Dydžio, Tai yra mažesnėms nei JAV,UK,AU,EU dydį.Jei nesate tikri, pasakykite mums savo ūgį ir svorį, mes rekomenduojame jums tinkamo dydžio.Padalinys:

0 Atsiliepimai
€2.84

Techniniai duomenys: Spalva: Sidabrinė Galia: 350W Įtampa: AC 220V Medžiaga: Aliuminio + PTC Dydis: (L)X(W) 120x70mm / 4.72 x2.76 (leist.) Savybės: ● Automatinis pastovi temperatūra. ● Aukštos kokybės ir didelės galios. ● Taip pat gali būti naudojamas litavimo BGA kamuolys. ● Gali būti naudojamas ardyti LED šviesos granulių ir FPC valdyba. ●

Panašūs produktai