Ilgomis Rankovėmis Džemperis Moterims Megztinis su gobtuvu Megzti Megztinis Vientisų susagstomi megztiniai Rožinė Nemokamai Dydžio Balta Raudona Juoda Rudenį 2020 m.

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€5.79

€7.34

Draugiškas Priminimas :

Pastaba 1: 1 colis = 2,54 cm,1cm = 0.39 colių,1 chi = 33.3333333 cm

2 pastaba: gali būti šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuterio monitoriaus parametrai

3 pastaba: Su skirtumas matavimo metodas,prašome leisti 1-3 cm dydžio nuokrypis

Jei jūs nežinote, kaip pasirinkti dydį,galite palikti žinutę apie savo juosmens ir krūtinės matavimas .Mes atsiųsime reikiamo dydžio, kad jums po užsakymo.

1. Laivas laikas

Mūsų apdorojimo laikas paprastai 2 darbo dienas ir sekimo numerį bus suteikta iš karto, kai jūsų užsakymo išvežti.Tačiau stebėjimo informaciją bus galima gauti per 5 dienas po Post Office, atnaujinimas.

2. Pristatymo laikas

DHL: 4-7 dienų

Kinija Paštu Oro Paštas: 30-70 dienų

www.kardiosignalas.lt standartinis pristatymas dienų: JAV 10-25 dienas; Rusija 15-25 dienos; Kitose Šalyse 15-60 dienų

Maloniai pranešimas: dėl klientų, arba Atostogų arba oro priežasties, gal kartais ji nedelsdama, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.

4. Didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas

Mes siūlome nuolaida nemokamas pristatymas (DHL, EMS), daugumai šalių siekiant, kad virš 15vnt.

5. Apsaugos laikas

Prašome laišką mums išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką.Todėl jūsų mokėjimas nebus išleistas į mūsų sąskaitą

6.Aš atšaukė užsakymą arba grąžinti pinigus, kodėl aš vis dar neturi gauti grąžinamąją išmoką ?

Po užsakymo atšauktas arba grąžinti, tai trunka apie 3-7 darbo dienų www.kardiosignalas.lt, kad procesas grąžinamoji išmoka

7. Grąžinimo ir atlyginimo

1) patikrinkite pakuotės ir elementus, kruopščiai, gavusi.

2) Mes palaikome 15 dienų be jokios priežasties grįžti, todėl jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis(pokalbių internete arba elektroninio Pašto adresą) ir 15 dienų grąžinti nuo tos dienos, elementai, gauti.Jei elementas jūsų turimą daugiau nei 7 dienas, jį bus galima vertinti, kaip naudojamas ir mes ne problema jums grąžinti pinigus arba pakeisti prekę, pirkėjas padengs grįžti pristatymo kaina

3) Visi grįžo daiktai turėtų būti originalioje pakuotėje ir pirkėjas turėtų būti grąžinti sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti.

4) Mes padarysime visa grąžinamoji išmoka, kai prekė grąžinama gauta.

Ilgomis Rankovėmis Džemperis Moterims Megztinis su gobtuvu Megzti Megztinis Vientisų susagstomi megztiniai Rožinė Nemokamai Dydžio Balta Raudona Juoda Rudenį 2020 m.

Žymos: kawaii jk cardigan, raudonai rožinis megztinis, megztinis moterims, leopoldas, biuro megztinis, rankų darbo megztinis, megztinis, rožinis megztinis moteris, sijonai džemperis moterims 2020 m., colorblock palaidinukė
Ilgomis Rankovėmis Megztinis rožinis megztinis
Medžiagos Sudėtis Poliesteris
moterys ilgomis rankovėmis megztinis suknelė ilgomis rankovėmis megztinis moterims
Sezonas Pavasario/Rudens
Modelio Numeris C254
Dydis Nemokamai Dydis M
Storis STANDARTAS
Uždaryti Tipas NĖRA
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Tipas Kietas
Stilius Atsitiktinis
Kilmės KN(Kilmės)
Apykaklės Su gobtuvu
Amžius Amžius 18-35 Metų
Drabužių Ilgis Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Apdaila NĖRA
Lytis MOTERIS
moterų suknelė moteris,moteris,ponios
Plius Dydžio Megztinį plius dydžio megztinis
Medžiaga Poliesteris
spalva rožinė raudona balta smėlinė

Parašyti atsiliepimą

Ilgomis Rankovėmis Džemperis Moterims Megztinis su gobtuvu Megzti Megztinis Vientisų susagstomi megztiniai Rožinė Nemokamai Dydžio Balta Raudona Juoda Rudenį 2020 m.

Ilgomis Rankovėmis Džemperis Moterims Megztinis su gobtuvu Megzti Megztinis Vientisų susagstomi megztiniai Rožinė Nemokamai Dydžio Balta Raudona Juoda Rudenį 2020 m.

0 Atsiliepimai
€14.06

Straipsnių Pavadinimas: Originalus Roborock Robotas Dulkių Dalis Mopping Medžiaga Robotų Dulkių siurblys Mop už Roborock Dulkių siurblys 4 vnt(1 langelis)/daug Paketas Rodo:

0 Atsiliepimai
€4.11

pižamos moterims, nėriniai seksualus tuščiaviduriai apatinis Trikotažas Sleepwear moterims, apatinis trikotažas miego Apatiniai Nėrinių kailis sleepwear g-string pijama mujer z80 Moterų apatinis Trikotažas Babydoll Sleepwear Apatiniai Nėrinių Kailis naktiniai drabužiai +G-string PASTABA: Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jus pirkti!!!Naudoti panašių drabužių, palyginti su dydžiu. Prekės

12 Atsiliepimai
€17.46

1. Įrangos pardavimas, biuro įrangos Dalys Urmu Studless Šviesos Skydas Plokščių Rėmas Pakabos Svirtis Jungtis SS Motorinių automobiliniai Žaislai vaikams, Plytos, Statybiniai Blokai 2. Prašome būti gerai pastebėjo, kad mes nesame atsakingi už bet kokius muitų mokesčiai. 3. Visi matmenys yra matuojami rankų, yra mažas nuokrypis. 4.Puikiai suderinama su Pagrindinių Markių, lengvai surenkami ir išardomi. 5.Šio

2 Atsiliepimai
€9.30

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę Audinio : 95%medvilnė+5%spandex Pastaba: 1. Prašome palikti žinutę su jūsų svoris (KG/LB) ir aukštis (CM/IN).Mes padėsime jums patvirtinti dydžio.Ačiū! 2. Prekė yra Azijos dydis, ne MUMS/Euro dydis.Užsakymo dydis (Azijos dydis) paprastai yra 1 ~ 2 dydis mažesnis nei Europos ir JAV dydžio, mes rekomenduojame jums pasirinkti 2 didesnius nei įprasta. 4. Visi matmenys yra matuojami vertus,

Panašūs produktai