Brook Universalios Kovos Valdybos Plus 3in1 PCB Arcade Kovos Lazdas Rinkinys, skirtas " PS3/PS4/VNT su Antraštėmis Paramos Touchpad/Turbo Key

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€41.77

€46.41

PASTABA: Įrenginys reikalauja pažangios žinių laidų ir lituoti; Mes negalime priimti grįžta su PCB labai prilituoti.PCB kojų didesnis nei 2mm netiks valdyba.

Ji yra rekomenduojama, kad jūs patvirtinate, kad naujausia firmware įdiegtas į jūsų prietaisą, apsilankę Brook PS4 Prietaisą, Paramos puslapį:

atsisiųsti firmware atnaujinimo programą, ir šių instrukcijų vadove.

Upelis PS3/PS4 Kovos Valdybos Plius yra santuokos Upelis, PS3, PS4 Kovos su Lenta + (PS4/PS3/PC) ir breakout valdybos jungtimis.Priešingai, tai neturi ateiti su garso breakout laive.Tačiau versija, mes siūlo išlaikys daug jungčių ir antraštės, kad dabar yra dalis Visuotinės Kovos Valdyba.

Šis prietaisas automatiškai aptinka PS4 ir PS3 konsolės, kai prijungtas per USB.Taip pat galite jėga perjungimas per mygtuką input prisijungiant prie konsolės.Pastebimos funkcijos apima: PS4, PS3 ir PC kontrolės Firmware naujovinamo sistema per USB jungtį.Skaitykite "Parama" tab nuorodas į naujausią firmware ir papildomų laidų informaciją.8 minutę timeout iš naujo reikia.XINPUT Režimu (kai taikoma).Dvi Analog stick Paramos SOCD Švaresnis paramą per pin jungtis (J15).Varžtas terminalo solderless ryšius. 20 pin (2x10) būsto plėtrai ateityje arba ryšys su kitais PCBA.DĻSV ir pin antraštes galima VCC, žaidėjas 1-4 Led, RS, DP ir LS režimas, touch pad, touch pad mygtuką, Turbo mygtukas, ir alternatyva, USB išvesties jungtis.Trys jungtys (J1, J1-1, J1-2 ir J1-3), USB laidų, be USB-B uosto. 96x45mm (3.77" x 1.77") matmenys.Beveik tokios pačios formos faktorius ir ryšius su Brook Universalios Kovos Lenta su Antraštėmis, leidžia montuoti susipažinę su dauguma kreiptuką statybininkai.

1 x Brook Kovos su Lenta + PS3 / PS4 / VNT Paramos TouchPad

Upelis Kovos Valdybos Plus yra PCB su antraštėmis.Prietaisas yra įvyniojami kamšalu statinį-nemokamas maišelis, ir padengtas apsauginiu, profesionaliai suprojektuoti langelį.Programinės įrangos palaikymas yra artėjančių iš Brook interneto svetainėje.Jei jūs laikomas pakeisti savo esamą FightStick PCBA ar kuriant pasirinktinį valdiklį savo, Upelis PS3/PS4 Kovos Valdybos plus yra vienas iš ekonomiškiausių būdų, kaip pradėti.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS . (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. PRAŠOME neatidaryti GINČO AR PALIKTI NEIGIAMĄ GRĮŽTAMĄJĮ ryšį su kalbasi su mumis,Mes pasistengsime atsakyti į visus mūsų klientų ir išspręsti problemą turite.Ginčas arba grąžinti nepasitarę nepadės išspręsti jokių problemų, ačiū.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 35 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.kardiosignalas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.kardiosignalas.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: mygtukas apsaugoti, žaidimas ir dūmų ps4, dvasios tsushima, klaviatūros, pelės ps4, adapteris g25, brook ps4, kung fu stick, priedų kontrolės ps4, arcad kreiptuką, plytelių
Su USB Taip
Prekės Pavadinimas Ctrlfox
Suderinamos Prekės/Modelis Sony
Modelio Numeris Kova-Lenta+
SONY Modelis PLAYSTATION4

Parašyti atsiliepimą

Brook Universalios Kovos Valdybos Plus 3in1 PCB Arcade Kovos Lazdas Rinkinys, skirtas

Brook Universalios Kovos Valdybos Plus 3in1 PCB Arcade Kovos Lazdas Rinkinys, skirtas " PS3/PS4/VNT su Antraštėmis Paramos Touchpad/Turbo Key

0 Atsiliepimai
€12.82

Naujas Atvykimo Spalvinga Apsauginis Krepšys GBA SP Gameboy Advance SP Žaidimų Konsolė su Apsaugine plėvele Atveju

2 Atsiliepimai
€3.69

Rankena neslidžiais Silikono Atveju Sony PS5 Valdytojas Gamepad Apsaugine danga Shell PlayStation 5 Žaidimų Valdiklis Priedai Funkcijos: 1. Taikomas Modelis: apsauginis gaubtas, skirtas PS5 valdytojas. 2. Aukštos kokybės Medžiaga: apsauginis dangtelis yra pagamintas iš patvaraus silikono medžiaga, dilimui atsparus ir atsparus įbrėžimams. 3. Apsaugoti Jūsų duomenų Valdytojas: apsaugine danga gali efektyviai

0 Atsiliepimai
€17.82

Mielas drauge,Jei jūsų pristatymo tikslą yra rusijos Federacijos,Kataras,Izraelis,Peru,pls nepamirškite palikti savo vardą, pavardę anglų kalbos pristatymas.Ir Jūs turite pateikti savo PVM mokėtojo kodą, jei norite siųsti DHL,ačiū iš anksto.

2 Atsiliepimai
€6.53

Pilka Balta Nintendo Game Boy Advance Pakeisti Būsto Shell Ekranas GBA Silicio Gumos Mygtuko Nėra , Reikia pirkti seperatly, jei norite,

Panašūs produktai