CKK 925 Sterlingas Sidabro Atogrąžų Žvaigždė & Sea Shell, Ledinis Mėtų Žavesio Karoliukai Papuošalai Tinka Apyrankės

Nauja prekė

Yra sandėlyje

1000 Prekės

€13.83

Esame profesionalų gamyba 925 sterlingas sidabro karoliukai(talismanai), Shenzhen Kinijos.Visi karoliukai(talismanai), yra pagaminti iš 925 sterlingas sidabro ( parama testas) .Parduodame visos prekės aukštos kokybės už mažiausią kainą.mes turime daug daiktų, prašome pradėti pasiimti savo mėgstamą karoliukai ir pakabukai mūsų parduotuvėje creat savo stilių papuošalai.

Pastaba: Visos kainos nurodytos vieno rutuliuko kaina (doesn\ \ 't būti dviejų ir grandinės kainos)

Apie Laivybos: 1/ Mes laivas visus mūsų daiktus visame pasaulyje per 48 valandas EMS/DHL/UPS arba China Post/Hongkong Post, laivybos būdas priklauso nuo jūsų užsakymo vertės.

2/ Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį patikrinimą..

Mokėjimo Būdai:

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per www.kardiosignalas.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai.Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Atsiliepimų & Paslaugas Po Pardavimo:

Ji yra žinoma, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei esate patenkinti iš daiktų ir paslaugų.Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei dešimt metų vertingos patirties šioje paduota, todėl mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus.Prašome don\ \ 't palikti neigiamą atsiliepimą, ar pradėti ginčo.Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Žymos: 925 sidabro žvaigždė, mėtų vestuvių, stilius vienaragis, jūrų vėžlys vyras apyrankė, aukso orchidėja, mergina shell karoliukai, mėtų moterims, karoliai žvaigždė, 3d orchidėja, titan du
Elemento Tipas Originalus 925 Sidabras Žavesio Karoliukai
Pažymos Tipą GDTC
Prekės Svoris 3.41G
Pagrindinis Akmuo NĖRA
Elemento Aukštis 6.02MM
Prekės Forma Apvalios lakuotais-formos
Prekės Skersmuo 11.14*24.83*6.02MM
Bauda ar Mados Bauda
Medžiaga Autentiškas 100% 925 Sterlingas Sidabro
Prekės Būklė Aukštos Kokybės, Visiškai Nauji Ir Sandėlyje
Prekės Pavadinimas CKK
spalva Pats kaip foto
Taikoma proga Kalėdos, Valentino diena, Gimtadienis, Vestuvės šventė
Pažymėjimo Numeris NĖRA
Pristatymas Nemokamai Ir Greitai Pristatymas
Modelio Numeris FL1577
Naudojimas "PASIDARYK pats" apyrankės specialios dovanos Motinos, Žmonos, Vaikai, Meilužis, Draugai
Metalų Tipas SIDABRINĖ

Parašyti atsiliepimą

CKK 925 Sterlingas Sidabro Atogrąžų Žvaigždė & Sea Shell, Ledinis Mėtų Žavesio Karoliukai Papuošalai Tinka Apyrankės

CKK 925 Sterlingas Sidabro Atogrąžų Žvaigždė & Sea Shell, Ledinis Mėtų Žavesio Karoliukai Papuošalai Tinka Apyrankės

3 Atsiliepimai
€3.61

Bauda AAA Gamtos Viršuje Turmalinas Turas Natūralaus Akmens Karoliukai, Papuošalai Priėmimo PASIDARYK pats Apyrankės Karoliai Anklet 4/6/8/10mm Kryptis 15

4 Atsiliepimai
€3.90

Keturi šeimos nariai, išgraviruotas ant šio sterlingas sidabro karoliukai žavesio, atskleis laimingas faimly.Gera dovana savo šeimos nariams ir draugams. apyrankė TINKA apyrankės apyrankės moterims pora apyrankės apyrankės, bangles kojos apyrankė žavesio apyrankę bangles moterų aukso apyrankė draugystė apyrankės shell apyrankės moterims, apyrankė TINKA apyrankę, sidabro 925 originalus sidabro apyrankė meilės apyrankė

3 Atsiliepimai
€6.63

2vnt/daug 100% natūralus gintaro 10-10.4 mm Karoliukai gemstonelue mėlynos spalvos gintaro vyrų ir moterų papuošalai Karoliukai 2A+ Mexica Mėlynos spalvos Gintaro Nemokamas Pristatymas Kiekis :2 rutuliukai (kaip nuotraukose) yra 2vnt karoliukai. dydis:10 mm-10,5 mm Kiaurymės skersmuo:Apie 0,6 mm Kokybės konkrečios situacijos ekranas:

Panašūs produktai